Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

fasovao sam izgleda neki trojan koji voli da petlja po registriju..

kad god pokusam da otvorim neki .exe file izadje mi gore pomenuta poruka. ne mogu ni antivirus da skinem, mada sam uspeo da skeniram komp preko web based antivirus programa.

nja.

jel se nekome dogodilo neshto slichno i da li taj neko zna mogucje reshenje problema koje ne ukljuchuje reinstalaciju sistema? nisam josh uvek pokushao sys restore, mada ne znam da li bi to uopshte i imalo nekog efekta :tornado:
Korisnikov avatar
By andjela
format, clean install, izgubis najmanje zivaca veruj mi
Korisnikov avatar
By Rei
Pokushaj taj system restore, ili neshto iz safe moda (F8 dok se komp dizhe (eventualno F5 na nekim matichnim plochama)), ne znam

btw sorry za offtopic ali avatar hebe kevu koliko je dobar :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
ma pokushacju, mada sve mi neshto smrdi da cju morati da formatiram sve.. i meni je danas palo na pamet da pokusham da pokrenem aplikacije iz safe mode-a.. ali ja mislim da je ovo onaj tip malwarea koji nalupa neshto u registry-ju, a ja nemam pojma shta je to, a ni gde da to potrazhim.

:kiss: fala za avatar
By fazza
Na sistemskom disku ne treba da se nalazi nishta osim sistemskih fajlova, ako chuvash neshto drugo onda morash da se pomirish da ce to kad tad nestati u situacijama kada nemash drugog reshenja osim reinstalacije. Nema potrebe da formatirash ostale particije (ako ih imash, a verovatno imash) vec samo sistemsku particiju, gde ti se nalazio Windows, a problem je ako si tu chuvao vazhne podatke, jer se to ne radi.

Pokushaj sa ovim malim programchetom http://free.antivirus.com/cwshredder/ da vidish hoce li ti neshto malo pomoci, a onda pokushaj sa Spybot-om. Obzirom da cwsredder ne zahteva instalaciju, vec samo pokretanje .exe fajla, mozhda cesh uspeti da ga pokrenesh. To shto si pokrenuo web based av program moglo je samo pogorshati stvari. :( Pokushaj da neshto odradish iz safe mode-a, tj. ako cwsredder nece da se startuje ovako, onda pokushaj iz safe mode-a, trebalo bi da uspe.

Ako mislish da se zezash sa registry-jem i da tamo trazhish problem, to odmah zaboravi, napravicesh josh vece sranje.

Ajd' pa javi da li si neshto uspeo...
Korisnikov avatar
By Sutekh
na C-u nikad nemam instalirano nishta osim windowsa i drivera.

no, problem is solved metodom: pobijesh govna i gotova stvar.

format c: + format d: + reinstal win = radi ko bela lala

danas mi je sistem pao, tako da nisam ni mogao da uradim backup. ali poshto mi je stari hard od 250 gb pregoreo, usred elementarne nepogode ( i josh jedan od 120gb) kakvu nikad ranije nisam video in vivo, kompletni reinstal mi nije teshko pao.

problem je bio taj shto ja nisam mogao da pokrenem bash nishta shto ima .exe ekstenziju. ni antiviruse, ni nishta.. skenirao sam komp preko online skenera i obrisao ih je, ali dzaba..

sad cju lepo da poskidam sve proggyje koji mi trebaju i to je to.
By fazza
Shto li si formatirao i d?
Korisnikov avatar
By Sutekh
zato shto je i d bio prepun virusa.

a bitni podatci su mi ovako i onako stradali u oluji.. nishta specijalno nije bilo ni na d
By fazza
Mislim da si mogao ostaviti te podatke na d disku, pa ih skenirati kasnije, al' dobro sad. :nazdravlje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!