Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Koju su vaši omiljeni?

Moji:

1) B-membrane - laptop koji projektuje montior na bilo koju površinu. Tastatura izgleda malo bleskasto, ali verovatno se čovek vremenom navikne na to.

Slika

Slika

2) Future mobile search - primena ovog proizvoda je primenljiva na gotovo sve vidove života. Može da bude fotoaparat, GPRS uređaj, informator o proizvodima u prodavnici ...

Slika

Slika

Slika

3) Aeon Phone - Koncept telefona koji može da se prilagodi potrebama korisnika u potpunosti.

Slika

Slika

Slika

4) Cutting Scale - daska za sečenje koja je ujedno i vaga :) Ovo mi trebaaaa!

Slika

5) LED Tap - čuo sam da već ima da se pazare česme sa LED diodicama :) Ovo bih stvarno voleo ... ali one koje po boji možeš da prepoznaš koliko je topla voda .... mmmm

Slika

6) Hot Plate - idealan za ljude poput mene, koji jedu sto godina ... podgreva hranu :)

Slika

Slika

7) Nokia's nanotech concept elastic cellphone - mnogo lepo izgleda, a verovatno je i koristan :)

Slika

Imate li vi neke favorite?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ju, kako ovo sve deluje fancy... meni ovaj savitljivi telefon koji moze da bude i sat na ruci deluje za sada najprimamljivije. kad pomislim kako su ljudi pre zamisljali mobilne telefone, sa sve baterijama na ledjima u rancu, ovaj pomak u tehnoloskom smislu je zaista fascinantan (jbt, kao miss sarma sam :giggle: )
By superfly
Originally posted by ns.happy
(jbt, kao miss sarma sam :giggle: )
mmmmm, me like sarmu! :njami:
By iWanna
mene malo iritira sav taj napredak u tom smeru. ok kapiram da je to normalno i da svako ima pravo da se koncentrise na ono sto voli ali sto je veci napredak, sto su vece zgrade, sitniji/savitljiviji telefoni, sarenija voda, ogavniji kompjuteri(sta je bre ono, neki levak - wtf) i slicno to me sve potseca na onu drugu krajnost(uvek prisutno siromastvo i ratovi, smrt na sve strane) i neverovatan jaz imedju njih.

:paradajz: :plavuso:
Korisnikov avatar
By smaug
Ja bih najvise volela da se svi manu aviona i ostalih prevoznih sredstava i da se koncentrisu na teleportaciju (Beam me up Scotty). Muka mi je od pomisli na pet sati cekanja na aerodromu....
Posto je ovde malo mucnuto ono sto vec postoji ali futuristicki dizajnirano i ono sto ce tek da bidne ja se u tom smislu nadovezujem.

1. Toster
Slika

2. Origami DVD plejer
Slika

3. I moj favorit (iako, za sad, samo za decake): ''On target '' video game urinal
Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by smaug
3. I moj favorit (iako, za sad, samo za decake): ''On target '' video game urinal
a kako predlazes da resimo to "za sad"? :roflmao:

mis'im ok je decacima zbog dzojstika i sve, a kako cemo to da resimo za devojcice?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by iWanna
... ogavniji kompjuteri(sta je bre ono, neki levak - wtf) ...
kroz taj levak ide svetlosni zrak koji baca sliku na bilo koju površinu, to je zamena za monitor ...
Korisnikov avatar
By smaug
@bas bleu
Issss....Paaaa....
Lako....
Periskop....ili vec tako neko duplo ogledalo...
Nemam pojma. Videcemo u buducnos...
Oces da mi kazes da nikad nisi igrala igrice bez dzojstika. Tastatura, bre, tastatura....
Korisnikov avatar
By bas bleu
periskop :rotflmao:

ja priznajem samo touchscreen :wink:

edit - samo nemoj da ti ta buducnost bude kad mi budemo nosile pelene, mada to bi tek bilo kewl :misli:
By iWanna
Originally posted by KiWi

kroz taj levak ide svetlosni zrak koji baca sliku na bilo koju površinu, to je zamena za monitor ...
...pa vidim ali to je vise zamena za desktop.
Korisnikov avatar
By emo_haos_

1. Toster
Slika
veoma prakticno :up:

i cini mi se izvodljivo, cudi me da je u ovoj future kategoriji, da neko do sada nije vec spravio nesto slicno
Korisnikov avatar
By Mr Dee
impresioniran sam. :wow: sta od ovih stvari zapravo postoji sada? :D
Korisnikov avatar
By smaug
Ako pitas sta ima da se kupi znam da ima da se kupi Nokia's nanotech concept elastic cellphone - to je KiWi stavio.
Toster, npr, je napravljen od stakla i ovi sto su ga smislili moraju jos malko da mucnu glavom da nabudze da staklo moze da se jako zagreje. Za sad lebac moze samo malcicko da se podgreje ali ne moze da bude tostiran (slika je fotomontaza).
Moji omiljeni Proke pronalazaci su Inventables Concept Studio, ako hoces da vidis sta jos ima.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mr Dee
impresioniran sam. :wow: sta od ovih stvari zapravo postoji sada? :D
Definiši "postoji" :D

Ovo sa karticom koja služi kao rečnik-ekran sam viđao u reklamama

Projektor smo videli u seriji "CSI" samo što mislim da se tamo tastatura projektovala na ploču od astala, pa su po količini znoja na svakom "slovu" odredili kojim redom je kucala reči
:retard: OH MY GOD
Ja sam inače uvek mislio da je sva tehnologija koja se pojavljuje u CSI "postojeća" kad se posle ispostavilo da su seriji dali i neku nagradu za najubedljivije uključivanje nepostojeće tehnologije sutrašnjice u zaplet u vremenu sadašnjem...

Voda koja menja boju, mislim da se samo svetlost projektuje na normalnu vodu

Ovo sa eon mobilnim ne razumem. I sada postoje razni, pomalo različiti, oblici npr. Nokia telefona

Moj favorit za upotrebu je daska-vagica, samo naravno ne treba ostaviti NOŽ na onom delu koji meri, jer će da izmeri masu noža. doh...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kontam da ce stvari za kuhinju najpre da se pojave...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

2. Origami DVD plejer
Slika
Cemu ovo sluzi? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
^shalish se?

portabl dvd plejer sa savitljivim ekranom
By Hans
Meni se dopada onaj laptop sa pochetka...vreme je da krenem da pevam po Unterschlampenhaffenstadtbadendichterdachterlingenima....tako cu briljirati sa ovim gedžetima.. :rock:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by KiWi
Originally posted by iWanna
... ogavniji kompjuteri(sta je bre ono, neki levak - wtf) ...

ne svidja mi se
em je ruzhan em potpuno nepraktichan
sto je jedina prednost laptopa
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Rei
^shalish se?

portabl dvd plejer sa savitljivim ekranom
Jasna mi je definicija, ali postavlja se pitanje "zasto?".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!