Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kako da povratim šifru za Facebook? Imao sam je usnimljenu u Firefoxu ali sam je slučajno obrisao kada sam brisao keš ... i sad ne mogu da se ulogujem :(

A drugi, verovatno bitnij problem je što mail sa kojeg sam se registrovao ne koristim već 1000 godina ... i mislim da više nije funkcionalan (yahoo) ....

:(
Korisnikov avatar
By Delete
Prvo, idi na yahoo i pokusaj da se ulogujes na mail koji ti je registrovan na FB. Ako se ne varam i ako je istekao, procedura je da se mail obnavlja, samo se izgube mailovi koji su ranije bili.
Onda odes na FB i po sistemu "izguljena sifra" dobijes novu sifru i stvar resena.
Korisnikov avatar
By Rei
http://www.facebook.com/help.php?page=746
I can’t receive the email to reset my password because I no longer have access to the email address associated with my account.

Please note that you can log in with any email address you have added to your account. You can change your login email address in the Settings tab of the Account page.

If you forgot your password or would like it reset, click here to reset your password.

If you’re still unable to log in or change your login email address, click here.

If you are having trouble accessing an existing account on the site, please do not create another account, as this is a violation of our Terms of Use and may delay resolution of the issue.
Korisnikov avatar
By mish_beli
hm... :(

prvo, resetujesh shifru na dotichnom mejlu (kao da si je zaboravio...)
pa onda idesh i resetujesh shifru na facebook-u (kao da si je zaboravio :) )

i kada se svuda resetujesh (kao da si zaboravio :P ) onda mozhesh :hail2: da ponovo facebookujesh :D

sretjno :*
Korisnikov avatar
By KiWi
aaa .. hvala :) idem da probam :D ima nade :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

ne prihvata mi moj postal code ... pravi se blesav :(
Korisnikov avatar
By KiWi
Sa žalošću moram da vas obavestim da mi je Facebook nalog zvanično umro :( i da ću morati sve vas da dodajem postepeno :(
Korisnikov avatar
By Rei
Jebo ga jel ne postoji neki support kontakt mail da ti srede to za postal code...
Korisnikov avatar
By deran
Pa ja koliko znam,Yahoo nalog ne prihvata postal kodove iz Srbije-ja sam zemlju naveo Poljsku-onda je prihvatio 11000...

A ostali podaci takođe moraju da se slažu-datum rođenja,ime,prezime-bukvalno sve do u picinu dlaku...:srbin:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma ja taj postal kod uvek lupim, 'nako iz glave...e ako si i ti lupio...mo's ga jebat :P
Korisnikov avatar
By deran
Mislim (MISLIM :evil: ) kad staviš Irak za zemlju ne treba posal code :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:lol:

E, a jel zna neko kako da mi zapamti sifru na fejsu, adresu zapamti, ali sifru nece nema leba...kliknem na ono "zapamti" ali neceeeeee :mrgud:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!