Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by DooFFKe
Originally posted by andjela

sve je spojeno preko Zalman ZM-MFC2 fan kontrolera i spusteno na nizi broj obrtaja

napajanje je Seasonic S12II od 500W koje je isto necujno
1. radio??? :lol:

2. gde nalaziš to napajanje? + tvoje mišljenje o Antec napajanjima (imam BP500 Basiq)
to i nije neko ali imas i kvalitetna recimo Antec Signature

seasonic je doneto iz nemacke pre nesto vise od godinu dana za 120 eura

1. nije radio vec fan controler (uredjaj za kontrolu obrtaja ventilatora) plus sto ocitava trenutnu potrosnju sistema (zato i kosta oko 50 eura)
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by decko
Hahahaha....jao mene kad neko zove a ja sam pored compa kad se javim na telefon, uvek me pitaju da li usisavam :lol:
:lol: tak i kod mene isto... mada nemam taj komp vec par dana i bas je neobicno :nesiguran:
Korisnikov avatar
By castor
Meni zuji (tacnije cuje se kao varburg) kuler na grafickoj. Ciscenje nije pomoglo. Da kupujem novi ili ???
By fazza
Originally posted by Val
Originally posted by fazza
Poznato je da hard diskovi bash i ne vole vrucinu. :)

Nakupljena prashina na kuleru koji odrzhava temperaturu procesora mozhe biti uzrok pregrevanja procesora, a chesto i crkavanja,
Moj kuler je skroz u toplom. Ceo komp mi ushushkan. Prashinom! Godinama. Al´ radi sineeeee, radi samo tako! Ovo shto klakcje i lupka...kontam da neki mish zalut´o. Il´ mozhda nije? :smirk:

A da mu chujesh "glas" kad otvorim vishe od dva programa. E tu...TU...TUUUU...ko da si u Guchi!
Na kol'ko MHz radi to chudo? :) )) Mora da je jedan od onih prvih primeraka Pentijuma. :) )) Shalim se, al' ja stvarno ne bih mogao da slusham lupkanje, cijukanje i drndanje poshto mi je kompu ukljuchen 24/7. :meda:
By fazza
Originally posted by castor
Meni zuji (tacnije cuje se kao varburg) kuler na grafickoj. Ciscenje nije pomoglo. Da kupujem novi ili ???
Novi, nego shta. Pitanje je dokle ce ti tako raditi grafichka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!