Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Molim vas, koji koristite Operu da mi, ako možete, pomognete.

Naime, htedoh da obrišem gomilu starih i nepotrebnih mailova iz inboxa uobičajenim načinom, koristeći dugmad "move to trash" i "delete permanently". Ali jednostavno neće pa neće da izbriše i sada sam zatrpan nepotrebnim mailovima. Negde sam na Operinom sajtu pronašao oko toga da treba osloboditi pop-upove ali ni to ne pomaže.

Šta da radim?
Korisnikov avatar
By Tot
Pre nekih nedelju dana sam update-ovo browser i sada imam verziju Opera 9.5 (kao što znaš, mail klijent je integrisan u browser).
Korisnikov avatar
By Tot
Hvala ti puno andjela. Reinstalirao sam ali situacija je ista. Iz inbox foldera (received) ne mogu izbrisati ni jednu poruku. Iz drugih mogu ali iz inboxa ne, niti da ih pomerim u neki drugi folder.
Korisnikov avatar
By andjela
cudno... malopre sam probala da brisem iz Received i obrise (prebaci u Trash, a iz Trash takodje mogu do obrisem).

koji mail account koristis na operi? kod mene je gmail i sve mi radi (sa svim verzijama dosad nije bilo takvog problema)

da probas da ponovo uneses u properties sve podatke.
Korisnikov avatar
By Tot
Hvala; videću to pa javiti; samo mi je matični account unesen (od provajdera); gmail account nisam uneo.
Korisnikov avatar
By Tot
Ništa nisam uradio pa ću isključiti opera mail i instalirati drugi; previše smaranja.

Hvala ti još jednom na savetima.
Korisnikov avatar
By andjela
a da probas da kreiras novi accunt sa istim podesavanjima?
Korisnikov avatar
By Tot
Evo ovako; zaključio sam da mi je smaranje imati sad poseban mail client pored opere a kako sam jako naviknut na istu uzeo sam pa sam je kompletno dezinstalirao i ponovo instalirao; sada je sve ok i sve radi.

Hvala anđela puno na pomoći :)

Proučiću na njihovom sajtu malo bolje kako im client funkcioniše čisto da se bolje osećam jer sam i do sada pažljivo postupao.
Korisnikov avatar
By Tot
E, da; vidim u "file" meniju opciju "synchronize opera". Molim te reci mi čemu to služi, za šta i kako se koristi :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ako koristiš Opera Mini na mobilnom telefonu, npr ili koristiš regularni browser na više računara. onda tako sinhronizuješ browsere.
Korisnikov avatar
By andjela
takodje ti sva podesavanja budu na operinom serveru i kada instaliras ponovo windows i operu onda odradis sync da ti se sva podesavanja vrate. moras se jedino registrovati na operinom sajtu da se logujes za synchronize (free je)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!