Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Instalirao sam pre par meseci emule + i radio je savrseno. nisam imao problema. medjutim, reinstalirao sam windows i kad sam onda ponovo instalirao emule + nije radio. nikako nije hteo da se konektuje. secam se da je i servera pre bilo mnooooogo vise, sada imam samo par ovih. sta da radim?

Slika
Korisnikov avatar
By horus.
ni meni nece limewire da se konektuje... :puzzle: :(
Korisnikov avatar
By kal zakath
Imaš drugačiju verziju od mene. Jes pogledao kako imaš podešeno na Preferences?
Korisnikov avatar
By kal zakath
evo šta kod mene kažu u FAQ

Why does eMule not connect?

It may take a while until eMule is connected as servers may be down or not responding. If eMule will not connect at all make sure that you have a recent server list and check if any software like firewalls, routers, dial in software is blocking eMule's traffic.
You may also check Preferences -> Server -> Autoconnect to static servers only. If it is checked and you do not provide a staticservers.dat with valid servers eMule will not connect.
Korisnikov avatar
By ns.happy
tu verziju sam imao u pocetku i samo sam je instalirao i nista nisam bio podesavao. tako ni ovaj put. evo shot preferences-a:

Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
lista servera će ti se ažurirati automatski kada se prvi put konektuješ. ako neće da se konektuje ni na jedan server onda možeš to i ručno da uradiš tako što skineš listu servera sa zvaničnog sajta.

proveri podešavanja rutera, da li su ti otvoreni portovi (imaš i mogućnost da emule to uradi za tebe), a proveri i Windows Firewall da li on možda blokira emule.
Korisnikov avatar
By ns.happy
2q2 ti kao da ne znas ko pita za pomoc, to sto pricas je meni na andaluzijskom jeziku :( ajd polako korak po korak? mene samo muci sto sam prvi put to uradio bez ikakvih problema a sada nece da radi :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
uspeo! :yay: 2q2 hvala :) samo sam trebao da selektujem one opcije u update server... :D radi, ziiiv je :) )
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
da ne otvaram novu temu

ubacih nekih 20 linkova za epizode serije sa tvunderground.org.ru. Pocelo jutros da se downloaduje i jao tisao od kuce , sve ok. Sad se vratio, kad ono... pola fajlova se u medjuvremenu pauziralo, samo od sebe :) i svaki fajl kad sam selektovao i kliknuo na resume, cuo sam pisak, al ne iz obicnih zvucnika vec iz onog zvucnika sa maticne ploce!!! Nakon sto sam pokusao da pokrenem nekoliko fajlova da opet krene download i beskonacnog pistanja, skuzim da ih on opet pauzira. Odlucim da iskljucim program i speaker na maticnoj pocne da pisti kao nenormalan. restartovao sam ga i ponovo pokrenuo eMule, i sad opet malo malo pa cujem isti da se oglasava iz kucista.

:wtf:

HEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by colonia_boy
da ne otvaram novu temu

ubacih nekih 20 linkova za epizode serije sa tvunderground.org.ru. Pocelo jutros da se downloaduje i jao tisao od kuce , sve ok. Sad se vratio, kad ono... pola fajlova se u medjuvremenu pauziralo, samo od sebe :) i svaki fajl kad sam selektovao i kliknuo na resume, cuo sam pisak, al ne iz obicnih zvucnika vec iz onog zvucnika sa maticne ploce!!! Nakon sto sam pokusao da pokrenem nekoliko fajlova da opet krene download i beskonacnog pistanja, skuzim da ih on opet pauzira. Odlucim da iskljucim program i speaker na maticnoj pocne da pisti kao nenormalan. restartovao sam ga i ponovo pokrenuo eMule, i sad opet malo malo pa cujem isti da se oglasava iz kucista.

:wtf:

HEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!
nemash mesta na hardu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!