Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

zašto je ovo ok reći? većina se ovako izražava, ja prvi. da li vas grize savest kad upotrebite neki od ovih termina kojima se označavaju različiti stepeni mentalne zaostalosti, s obzirom da takve ljude neko ima u okruženju, nekome je to ujak, stric, brat, you name it.
ili je to okej, smučila vam se politička korektnost bez obzira što vrv nikad niste ni bili politički korektni?

ako ima slična tema jebe mi se, nisam se jebao nekoliko nedelja
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Jok.. Ne upotrebljavam baš te termine, ali 'landaro, budalo, đubre', da. Sve je to iz milošte. : )

edit:

Nego, zašto je ova tema u 'religija i filozofija'? :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa eto, da filozofiramo malo :smeh: nisam znao gde da smestim :lol:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Jea. Ja ukebam sebe kako mi bude žao što sam to reko nekom u nekoj situaciji /dakle retko/, ali je najčešće u šaljivom ili ironičnom tonu, ume da upadne i realno-zgroženi aspekt ove pojave.
Nije to ok reći, ali tako sebe uzdižemo, jer u našim mislima su oni retardi, možda i pozitivni i zabavni, ali ipak na neki način retardi, makar to bili i prijatelji, porodica...
Eto. Serem. Da. :neznam:

Ali svakako da doprinosi živopisnosti razgovora, produbljuje prijateljstvo i sl.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, ne grize me savest ni malo.
počela je da me grize kada sam prestao da živim u Srbiji i ušao u neki sistem gde su ljudi malo više emocionalno pismeni (u nekim situacijama gde u Srbiji nisu).
a i malo mi je neartikulisanost u govoru s drugima infantilna i podseća me na šiškave šiparice sa fejsa.
Korisnikov avatar
By bern
zato što je "postalo ok", te riječi se manje koriste u oblasti u kojoj su nastale.

NEGO...

ako idiot kaže nekome "Idiote!" to je onda "polički" korektno? ono kao "nigro". :kosa:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Vidiš, ali ja npr. nikada ne bih mogao zaostalu osobu nazvati retardom ili debilom, jer su to meni uvredljive i ružne reči. Toliko mi je, u mom nekom ličnom osećaju, ta reč odvojena od tih osoba, da mislim da stvarno, ako je i koristim (a i to bi bilo jako, jaaako retko) apsolutno ne mislim na bilo kakav oblik mentalne zaostalosti, ometenosti u razvoju, niti gluposti, zapravo, ili nesposobnosti da se shvate neke stvari, nego više na bezobrazluk. Isto kao što stvarno ne mislim na šupke, kurčeve i pičke, koje dodeljujem mnogo češće ljudima naokolo.
Korisnikov avatar
By badu
volim kad korvin napiše ono štoe meni u glavi, pa ja ne moram
i to mnogo razumnije i ljpše od mog UGABUGA
Korisnikov avatar
By bern
U BOLNICI
- gospođo, žao nam je, ali vaš sin je debil.
- baš kao i otac!
- ne, otac mu je imbecl.
- a šta sam onda ja?
- vi ste gospođo samo budala.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586285#p2586285]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586284#p2586284]bern napisao:[/url]zato što je "postalo ok", te riječi se manje koriste u oblasti u kojoj su nastale.

NEGO...

ako idiot kaže nekome "Idiote!" to je onda "polički" korektno? ono kao "nigro". :kosa:
ili homoseksualac homoseksualcu: pederu
ja bas koristiim peder, no mahom za sebe, kao i fag van srbije.
malo ce mozda glupo zvucati objasnjnje ali pokusacu ...

skroz... ownujem tu rec
i kad je izgovaram izgovaram je sa ponosom i nimalo timidno
pogotovu ako dodjem u situaciju da me je neko autovao pa moram da odgovorim na pitanje
ili da se sam autujem a da nisam siguran da je osoba vrlo friendly
te umesto biskvita predstavljam se kao potpuna pedercina,

i primetio sam da ljudi koji koriste te termine kao pogrdne reci kojima pokusavaju da uvrede
ostanu... malo isfrustrirani ako je vec unapred ti claim-ujes kao svoje i nista negativno
jer ostanu bez uvreda, a argumente unapred nemaju te ostanu tako... ne znam kao kosovka devojka posle 2008, potpuno jedna besmislena osoba, bez svrhe i moci govora :jebise:

ista situacija sa naci skandinavcima koji te pitaju odakle si pre nego sto te pitaju kako se zoves
odgovorim iz kog sam kraja kopenhagena, na sta oni nastavljaju da pitaju 4,5 puta
jer ne pricas danski i ocigledno je da nisi danac
(iako da nisi dovoljno plav a pricas opet bi pitali odakle ti je cukunbaba)
sto rezultira u 95% slucajeva omanjim nervnim slomom i ponasanjem 5godisnjeg deteta
koje ne dobija bo'bone sa sve inacenjem i treskanjem noge o pod
Korisnikov avatar
By mOwbid
govorim često i imam u okruženju mentalno bolesne ljude. ali nikad neću njih nazvati tako. eto, retardirano je uporediti.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586295#p2586295]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586285#p2586285]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586284#p2586284]bern napisao:[/url]zato što je "postalo ok", te riječi se manje koriste u oblasti u kojoj su nastale.

NEGO...

ili homoseksualac homoseksualcu: pederu
ja bas koristiim peder, no mahom za sebe, kao i fag van srbije.
malo ce mozda glupo zvucati objasnjnje ali pokusacu ...

skroz... ownujem tu rec
i kad je izgovaram izgovaram je sa ponosom i nimalo timidno
pogotovu ako dodjem u situaciju da me je neko autovao pa moram da odgovorim na pitanje
ili da se sam autujem a da nisam siguran da je osoba vrlo friendly
te umesto biskvita predstavljam se kao potpuna pedercina,

i primetio sam da ljudi koji koriste te termine kao pogrdne reci kojima pokusavaju da uvrede
ostanu... malo isfrustrirani ako je vec unapred ti claim-ujes kao svoje i nista negativno
jer ostanu bez uvreda, a argumente unapred nemaju te ostanu tako... ne znam kao kosovka devojka posle 2008, potpuno jedna besmislena osoba, bez svrhe i moci govora :jebise:

ista situacija sa naci skandinavcima koji te pitaju odakle si pre nego sto te pitaju kako se zoves
odgovorim iz kog sam kraja kopenhagena, na sta oni nastavljaju da pitaju 4,5 puta
jer ne pricas danski i ocigledno je da nisi danac
(iako da nisi dovoljno plav a pricas opet bi pitali odakle ti je cukunbaba)
sto rezultira u 95% slucajeva omanjim nervnim slomom i ponasanjem 5godisnjeg deteta
koje ne dobija bo'bone sa sve inacenjem i treskanjem noge o pod
Ti koristis i pizda
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586288#p2586288]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Vidiš, ali ja npr. nikada ne bih mogao zaostalu osobu nazvati retardom ili debilom, jer su to meni uvredljive i ružne reči. Toliko mi je, u mom nekom ličnom osećaju, ta reč odvojena od tih osoba, da mislim da stvarno, ako je i koristim (a i to bi bilo jako, jaaako retko) apsolutno ne mislim na bilo kakav oblik mentalne zaostalosti, ometenosti u razvoju, niti gluposti, zapravo, ili nesposobnosti da se shvate neke stvari, nego više na bezobrazluk. Isto kao što stvarno ne mislim na šupke, kurčeve i pičke, koje dodeljujem mnogo češće ljudima naokolo.
isto slušam od strejt ljudi da kad nekoga požele da uvrede pa kažu pederčino, oni ne misle da su ti ljudi koje žele da uvrede homoseksualni tj da upražnjavaju homoseksualni seks, nego da se ''ponašaju pederski'' šta god to bilo, i da oni nemaju ništa protiv pedera lol
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586303#p2586303]MDNA napisao:[/url]isto slušam od strejt ljudi da kad nekoga požele da uvrede pa kažu pederčino, oni ne misle da su ti ljudi koje žele da uvrede homoseksualni tj da upražnjavaju homoseksualni seks, nego da se ''ponašaju pederski'' šta god to bilo, i da oni nemaju ništa protiv pedera lol
Jedno nema veze sa drugim. Postavio si svoju premisu iz početnog posta kao nedodirljivu, tako da bi mogao se izdrkavati na svaku osobu koja se ne složi, iako uopšte nije tačna, ili su to u poslednjih pet godina krenuli doktori po Srbiji da saopštavaju porodicama "gospođo, žao mi je, ali dete vam je debil" ili majke "jao, ponovo moram kupovati lekove onom mom retardu" tj. "šaljem ga u školu za retarde gde se nalaze ljudi posebni koji mogu tretirati njegovu debilnost"?

Ali ću ti evo zabaviti tvoj najtanji argument na svetu i reći da, kada je rodica jednom rekla "ma, on je peder" rekao sam joj odmah, možeš koristiti reč peder kao uvredljivu reč, ali onda ne možeš je koristiti za gej muškarce. A meni je svejedno da li koristi reč gej ili peder, dok god ne koristi ni jednu od tih reči sutradan da vređa ljude. Na isti način se rešava fag/gay reči.

A ti slobodno uređuj svoj život na osnovu toga kako budale u tvom okruženju odlučuju da svojim definicijama opisuju svet oko sebe. :dm:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586306#p2586306]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586303#p2586303]MDNA napisao:[/url]isto slušam od strejt ljudi da kad nekoga požele da uvrede pa kažu pederčino, oni ne misle da su ti ljudi koje žele da uvrede homoseksualni tj da upražnjavaju homoseksualni seks, nego da se ''ponašaju pederski'' šta god to bilo, i da oni nemaju ništa protiv pedera lol
Jedno nema veze sa drugim. Postavio si svoju premisu iz početnog posta kao nedodirljivu, tako da bi mogao se izdrkavati na svaku osobu koja se ne složi, iako uopšte nije tačna, ili su to u poslednjih pet godina krenuli doktori po Srbiji da saopštavaju porodicama "gospođo, žao mi je, ali dete vam je debil" ili majke "jao, ponovo moram kupovati lekove onom mom retardu" tj. "šaljem ga u školu za retarde gde se nalaze ljudi posebni koji mogu tretirati njegovu debilnost"?

Ali ću ti evo zabaviti tvoj najtanji argument na svetu i reći da, kada je rodica jednom rekla "ma, on je peder" rekao sam joj odmah, možeš koristiti reč peder kao uvredljivu reč, ali onda ne možeš je koristiti za gej muškarce. A meni je svejedno da li koristi reč gej ili peder, dok god ne koristi ni jednu od tih reči sutradan da vređa ljude. Na isti način se rešava fag/gay reči.

A ti slobodno uređuj svoj život na osnovu toga kako budale u tvom okruženju odlučuju da svojim definicijama opisuju svet oko sebe. :dm:
:lol:
prvo, ne izdrkavam se nego komentarišem, drugo učili smo u osnovnoj školi da su ti pojmovi oznake za različit stepen retardacije.. i opet :lol: jer je overall post potpuno nebulozan, sad it meni kao nešto objašnjavaš ko da ja ne znam, ja sam samo povukao običnu paralelu na konto tvoje izjave da kad kažeš retard ne misliš na retardaciju ( :lol: )
ali jbg, kad se majmunčine* izdrkavaju bezrazložno***

*poor monkeys!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Prvi stepen: debil, drugi stepen: retard, treći stepen: idiot?
Ili je obrnuto?

Izdrkavanje je, jer si previše kul za argumentaciju i sve znaš. Nisi ovde došao da komentarišeš, nego da kažeš nama kako jeste. Mislim, možeš se ti smejati koliko god hoćeš (iako smejanju u našoj diskusiji nema mesta, jer nisam rekao ništa što je fakat smešno, nego je pokazivanje toga koliko si ti kul) ali još uvek mi nisi rekao koja to osoba u Srbiji označava osobe sa retardacijom kao medicinskom definicijom (koliko ja znam termini koji se koriste su zaostalost i ometenost u razvoju?), retardima i slobodno koristi tu reč naokolo? Navedi barem jednu osobu u tvom bližem ili daljem okruženju, ako ne možeš pet.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hajde da to još jednom ovako kažem:

Možda jeste istina da se i u medicinskim krugovima, a i u plebsu, retardacija koristi za označavanje mentalne zaostalosti. Ali sto posto znam da niko ne zove retardima osobe sa retardacijom, koliko god to tebi smešno bilo.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586317#p2586317]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Prvi stepen: debil, drugi stepen: retard, treći stepen: idiot?
Ili je obrnuto?

Izdrkavanje je, jer si previše kul za argumentaciju i sve znaš. Nisi ovde došao da komentarišeš, nego da kažeš nama kako jeste. Mislim, možeš se ti smejati koliko god hoćeš (iako smejanju u našoj diskusiji nema mesta, jer nisam rekao ništa što je fakat smešno, nego je pokazivanje toga koliko si ti kul) ali još uvek mi nisi rekao koja to osoba u Srbiji označava osobe sa retardacijom kao medicinskom definicijom (koliko ja znam termini koji se koriste su zaostalost i ometenost u razvoju?), retardima i slobodno koristi tu reč naokolo? Navedi barem jednu osobu u tvom bližem ili daljem okruženju, ako ne možeš pet.
jeste kul sam............... da me bar malo znaš, pojavio bi ti se instant ojed od ovoga što si izasrao ovde. ali nisam ja tema, sorry. misim, ako ukoliko ti misliš da jesam, da sam retard, to je skroz okej što se mene tiče. dalje, mi ne diskutujemo već se ti izdrkavaš iako tebi liči kao da sam ja to uradio mojim odgovorom na tvoj post, što je meni really laughable, stoga ima mesta smehu i podsmehu. 'a ti samo nastavi' da fantaziraš o tome kako sam ja kul a u stvari nisam i kako mislim da sam popio svu pamet sveta a u stvari sam glup ko kita itd. meni ne smeta :drama:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Aham, odlično, onda imamo različite definicije. To samo znači da ti kada zoveš neku lošu osobu retardom, je uvredljivo na konto ljudi i osoba zaostalih u razvoju, a ja ne, jer imamo različite definicije. Na isti način kao što nije isto kada kaže Bora Čorba peder i kada kažem ja peder, zbog različitih stavova i nomenklature.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586329#p2586329]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Aham, odlično, onda imamo različite definicije. To samo znači da ti kada zoveš neku lošu osobu retardom, je uvredljivo na konto ljudi i osoba zaostalih u razvoju, a ja ne, jer imamo različite definicije. Na isti način kao što nije isto kada kaže Bora Čorba peder i kada kažem ja peder, zbog različitih stavova i nomenklature.
i količine lipida na epidermu Čorbinom
Korisnikov avatar
By Madonna
tako je, jer je peder muškarac homoseksualne orijentacije a ne ''karakterna osobina'' :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!