Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Poštovani, želimo da vas zamolimo da pomognete realizaciju istraživanja koje se sprovodi u okviru projekta posvećenog istoriji homoseksualnosti i homofobiji u Srbiji u organizaciji Hartefakt Fonda iz Beograda, a koje se tiče religioznosti osoba homoseksualne orijentacije. Molimo Vas da popunite upitnik iskrenim i što opširnijim odgovorima, da otvoreno iskažete Vaše stavove, mišljenje i osećanja, da nam iskreno prenesete Vaša iskustva.

Upitnik se nalazi na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1DAr0tH ... k/viewform" target="_blank

Unapred se zahvaljujemo na Vašem trudu, vremenu i saradnji.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dok ne popravite pitanja da uključuju odgovore nereligioznih ljudi, ne mogu da odgovorim iskreno i potpuno na upitnik, a Vi usmeravate odgovore na ono što želite, a ne da se dobije pravo stanje stvari.
(Jedan od pr.: Zaokružite u šta od navedenog verujete: U život posle smrti U raj i pakao U Vaskrsenje U reinkarnaciju U magiju U horoskope. Pošto se u nešto od ovoga MORA verovati. Čak nisu sve stvari u tematskoj celini, tj. odg na pitanje šta se događa posle smrti.)

A kada to uradite, čisto da se zna, na pitanje:
Kako biste definisali šta je ono u šta verujete - da li verujete u Boga, višu silu, kosmičku energiju...? Šta za Vas predstavlja ono u šta verujete?

ću odgovoriti sa "Verujem da ću pojesti pitu za doručak."
By space_oddity
I meni isto deluje metodološki vrlo wtf - a isto mi je čudno npr. što s jedne strane dopuštate kontinuum rodova time što niste fiksirali M i Ž a s druge strane vas zanimaju samo osobe homoseksualne orijentacije.
Korisnikov avatar
By blenta
ono na sta uvazena gospoda pokusavaju da vam politicki korektno ukazu anansi je:

"upitnik- te nacin prikupljanja podataka - posledicno celokupno istrazivanje - te naposletku njegovi zakljucci su vam potpuno sranje"
By space_oddity
Kontam da dobijaju pare za projekat, sam projekat je manje bitan. :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
pa tako to obicno biva
no ono, ja jako verujem da se vise isplati raditi stvar kako treba uz malko vise truda
pa imati satisfakciju te potencijalno i finansiranje za sledece projekte

negoli raditi mnogo pesacenja da bi te svi pomnozili sa nulom potom
Korisnikov avatar
By 2kune
Ovo je neki ukradeni upitnik SPC-a. :giggle:
Ukradeni upitnik i na brzinu napisan projekt da se digne neka sitna lovica... Ne da mi se gubiti vrijeme na to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, prevara ? Sačuvaj Bože, tako mali narod, tako minorna zemljica, a tako puno prevaranata i raznoraznih mamipara. :bljak:
Korisnikov avatar
By antibiotic
dosta vise sa tim gej pravoslavcima! naviru na sve strane ko neka boles'
Korisnikov avatar
By bern
upitnik vam je metotdološki manjkav (bušan kao švajcarski sir) i pristrasan (SPC, anyone?).

edit

stvarno, mislite li da smo mi glupi? da to što smo pederi i lezbejke (i ostali) nemamo mozga, ne poznajemo nauku, kulturu, religiju, duhovnost? da možete tek tako upasti i baciti nam nešto kao psima, a mi ćemo se skupiti i ozariti samo zato što ne kažete "pederčine i lezbače" nego "osobe homoseksualne orijentacije"?

da biste na kraju zaključili šta...? da ne volimo SPC?

kakve ovo veze ima sa istorijom homoseksualnosti?

neko ko dolazi sa antropologije i etnlologije, morao bi znati da radi istraživanja (dr titula ne znači mnogo, očito; jeste ovo dali nekom svom potrčku-kandidatu, da odradi "projekat"? standardna praksa!). čemu ovolika desktiptivna pitanja? kako ćete ih vrednovati i klasifikovati? čemu ovoliki zahvat tema? šta će vam pitanje "čime se bavi jedan od roditelja"? ili "Kojoj veroispovesti pripadate"?

dalje...

"2. Kako biste definisali šta je ono u šta verujete - da li verujete u Boga, višu silu, kosmičku energiju...? Šta za Vas predstavlja ono u šta verujete?"

šta je tačno pitanje? ja ovdje vidim 4 pitanja. itd.. itd...
Korisnikov avatar
By Dirrty
I malo je nerealno očekivati da ljudi budu zainteresovani da popune toliko otvorenih i dvosmislenih pitanja...
Korisnikov avatar
By antibiotic
i sta drugo moze covek da radi nego da troluje?
By space_oddity
http://heartefact.org/about/" target="_blank

Hartefakt fond (HF) je regionalna organizacija koja podstiče, podržava i povezuje kreativne i progresivne snage koje doprinose demokratizaciji i evropeizaciji Balkana.

bljuc

Hartefakt sprovodi svoje programe kroz grantmaking fondaciju koja realizuje donacije, ali kroz i sopstvene programe koji otvaraju važna pitanja regionalne saradnje, ljudskih prava i sloboda.

lol
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553735#p2553735]space_oddity napisao:[/url]http://heartefact.org/about/

Hartefakt fond (HF) je regionalna organizacija koja podstiče, podržava i povezuje kreativne i progresivne snage koje doprinose demokratizaciji i evropeizaciji Balkana.

bljuc

Hartefakt sprovodi svoje programe kroz grantmaking fondaciju koja realizuje donacije, ali kroz i sopstvene programe koji otvaraju važna pitanja regionalne saradnje, ljudskih prava i sloboda.

lol
U prevodu, ne radi ništa, već prodaje maglu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!