Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

intervju s gertom hekomom, nizozemskim seksologom:
http://www.tportal.hr/kultura/kulturmik ... tnici.html" target="_blank

'Homoseksualnost i pedofilija su povijesni suputnici'

enivej, digla se frka u rvackoj:
http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/g ... h-i-djece/" target="_blank

Građani zgroženi objavljenim razgovorom u kojem se otvoreno zagovaraju seksualni odnosi odraslih i djece

prijete mi smrću ^^ osjećam se kao da sam u srbiji :srba:
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja se nekako nadam da će ovaj tekst, i nadam se, mnogi koji slijede, neposredno biti jedan korak unazad, ali eventually dva koraka naprijed. Mislim da su Harahvati sazrijeli za malo diskurzivne "šok doktrine", koja bi ih trebala dovesti do toga da basically oguglaju na "kontroverzne stavove" i "kontroverzne ličnosti" utoliko da oni više ne izazivaju histerične emocije i bolne moralističke erekcije. Ili je to wishful thinking? Da bude jasno, ne pričam o pedofiliji, nego o diskursu o, između ostalog, pedofiliji.

Uglavnom, pitanja su netendenciozna i nekoliko nivoa iznad onoga što bi prosječni balkanski novinar pitao osobu koja se "zalaže za pedofiliju". :serbia bashing: Sumnjam da bi u Srbiji takav intervju u takvom ne-histeričnom obliku bio moguć. :/serbia bashing:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!