Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Na nagovor svoje ortakinje učestvujem u nekom psiho-istraživanju koje radi njen dečko ... Zapravo, učestvuje nas 20tak. S vremena na vreme prosledi nam neke upitnike, sa veoma ličnim pitanjima koja mi niko do sada nije postavljao.

Jedno od pitanja je bilo "Koliko često se nađem u grupama ljudi, a ne osećam se kao pripadnik te grupe, već se trudim da se uklopim u okolinu i prilagodim ostalim članovima grupe?" Imam jako neprijatan osećaj da će po pregledu mojih odgovora odmah pozvati ludnicu u Kovinu i tamo me trajno zaključati :) Ako se slučajno desi da naglo prestanem da posećujem forum, da znate gde sam :D - Pošaljite mi Denija s vremena na vreme sa korpicom domaćih projica i sitnih kolača.

Da se vratimo na temu ... Tada sam provalio da je stvarno malo grupa u kojima se ja osećam kao pripadnik. :f5:

Da se razumemo, nemam trip da sam ja takav unikat da se ni u jednu grupu ne uklapam ... naprotiv. Mislim da sam individualista silom prilika. Ili se nađem u grupi totalnih dileja ili grupi toliko intelektualno superiornih da ne mogu da pratim razgovor (srećom, ovo drugo se jako retko dešava).

Da li se vama nekada desilo da se osećate kao totalni outsider, i da li je to relativno normalan osećaj?
Korisnikov avatar
By bern
Nemoj da razmišljaš o istraživanju, jer ako si jedan od učesnika - sigurno ne znaš šta se istražuje, pa se opusti. A istraživače vezuje i etički kodeks, tako da... AKO je sve uredu nemoj da brineš.

Jbt što sam od pomoći :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bern

Nemoj da razmišljaš o istraživanju, jer ako si jedan od učesnika - sigurno ne znaš šta se istražuje, pa se opusti. A istraživače vezuje i etički kodeks, tako da... AKO je sve uredu nemoj da brineš.

Jbt što sam od pomoći :lol:
Jedino što znam je da kada popunjavam test prepisujem neku šifru, pa samim tim moja pitanja se vezuju za moje odgovore. Nit' znam šta se istražuje, nit' koliko sam normalan ... a kako stvari stoje, verovatno ni nećemo dobiti pojedinačne rezultate već sam finalni zaključak istraživanja ...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by KiWi

Imam jako neprijatan osećaj da će po pregledu mojih odgovora odmah pozvati ludnicu u Kovinu i tamo me trajno zaključati :)
don't flatter yourself.
Da li se vama nekada desilo da se osećate kao totalni outsider, i da li je to relativno normalan osećaj?
pretpostavljam da se svatko nekad tako osjeca, s pravom, i ne vidim nista nenormalno u tome.
Korisnikov avatar
By Madonna
samo na par mesta se osećam kao svoj na svome :pervert: a jedno od tih mesta je forum ([img=500x338]http://www.hrsrh.on.ca/portalEn/Portals ... 0crowd.jpg[/img] ) jer vam ne vidim face i smem svašta glupo da kaaažem :awesome: a ovako naživo ima dva il tri. inače ako je novo okruženje i novi ljudi, zavisi... od svega. od tih ljudi na prvom mestu, od mog raspoloženja, od ambijenta, negde se ne uklopim odmah pa posle da i obrnuto. a ja na to nikad nisam gledao kao blending in niti ću ja sad nešto da se menjam ne bih li se uklopio, već kako se zdesi, ja to kažem ALA PRIIJAAA.
Korisnikov avatar
By bern

Jedino što znam je da kada popunjavam test prepisujem neku šifru, pa samim tim moja pitanja se vezuju za moje odgovore. Nit' znam šta se istražuje, nit' koliko sam normalan ... a kako stvari stoje, verovatno ni nećemo dobiti pojedinačne rezultate već sam finalni zaključak istraživanja ...
Ne smiju ti reći jer bi to pokvarilo objektivnost tvojih odgovora (i svih ostalih učesnika). Ako si pravilo osmišljena, ta pitanja pretvaraju se u numeričke vrijednosti, koje se zatim pripisuju tvojoj šifri/grupi itd. Lijepo što učestvoješ, u svakom slučaju.

OT: "Koliko često se nađem u grupama ljudi, a ne osećam se kao pripadnik te grupe, već se trudim da se uklopim u okolinu i prilagodim ostalim članovima grupe?"

Nađem se ponekad i ne trudim se da se prilagodim. Prilagođaanje se obično svodi na imanovanje fudbalera, timova, žena itd. Kad oni završe imam i ja zanimljivih tema (da ne kažem: hetero tema).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, otarasio sam se takvih grupa do ranog puberteta.
Na sreću, okolnosti me ne prisiljavaju često na odnos sa osobama koje mi ne prijaju.
Družim se sa vrlo uskim krugom ljudi, ali su mi po kroju.
Imam sreće, iako često ne umem da budem zahvalan na tome.
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je (bio) problem to pripadanje grupama, uglavnom ne pripadam nijednoj, pripadam nekima po malo tacnije... Loni me je ranije zvao "duh izmedju svetova". A tako mi je to lepo kad neko moze da pripada nekoj grupi i da se tu super oseca i te ljude dozivljava kao svoje i tako... Mada sam prestala da budem nezadovoljna zbog toga. Tako je kako je. Zadovoljna sam kad mogu sa nekim ljudima da nadjem podudaranje u nekom smislu, kad koliko toliko delimo iste ili slicne ideale, zadovoljna sam sto je danas vise takvih ljudi u mom zivotu nego sto je bilo u proslosti...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ili se nađem u grupi totalnih dileja ili grupi toliko intelektualno superiornih da ne mogu da pratim razgovor (srećom, ovo drugo se jako retko dešava).
[šala]Pametni neće da se druže sa tobom? :kiwi: :pokazuje: [/šala]
Korisnikov avatar
By bas bleu
i wore camouflage clothes for years... :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi

All the time.

Najnormalniji osecaj.Zabrinuo bih se da je suprotno.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
cesto, i uvek imam osecaj da sam manje pametna/kul/whatever od njih

to bude sa ljudima koji mi se dopadaju, a za one koji mi se ne svidjaju me je bas briga :lol:
By Orion
Ja se osećam prijatno samo sa jako malom grupom ljudi a nit' se trudim da se uklopim u nekim većim masama i okupljanjima a opet ne osećam se ni kao totalni autsajder, verovatno sam oguglao.
By Glasnik
Kod mene se to ''prilagođavanje grupi'' dešava gotovo uvek tako što kad osetim da ''nismo na istim talasnim dužinama'' ja se ućutim dok sam s tim osobama i čekam da se raziđemo. :D A najprijatnije se osećam samo u maloj grupi ljudi s kojima sam siguran na čemu sam. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By sunflower5
I ja se bolje osećam kad sam sa manjom grupom ljudi, u većoj sam baš kao ta žirafa. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da čovek koji ima dosta samopouzdanja i samostalnosti može da se oseća dobro u većini grupa. Kada si sam svoj ne osećaš se ugroženo ni od kog :)

Ja pripadam sebi, ma gde se nalazio ;)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ne krećem se u grupama gde "nisam svoj na svome... :burka: I nikad i nisam...Šta ću ja u takvim grupama? Dođem, vidim, odem...

Ja jedva i da mogu da nađem neku grupu koja mi pasuje...Nema takijeh mnogo... :D

A kao što rekoste, što manja grupica to bolje...Mislim, prijatnije je...:smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!