Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Andjelika
@Dina
Ooo.. nisi mi rekla da si i ti wiccanka ?![]()
draga moja vesticice... drago mi je![]()
...
Originally posted by Orlando the LadyPa napisi pismo, pitaj
Bože sačuvaj...![]()
I, hoće li da podrže Povorku ponosa?
Originally posted by Dirrty
Katoličanstvo![]()
Aj da je Protestantizam, pa da razmislim.![]()
Originally posted by Orlando the Lady
PRIMAOCI:
SPC
Balkan Juridiction Community Parish of Saint Mary
Pomaze Bog!
Hocete li, Boze daj, sa nama na Paradu?
Blagoizvolite uprepodobiti se i doci! Amin, zdravpo!
![]()
Originally posted by Orlando the Ladyohohahoahaooooo
PRIMAOCI:
SPC
Balkan Juridiction Community Parish of Saint Mary
Pomaze Bog!
Hocete li, Boze daj, sa nama na Paradu?
Blagoizvolite uprepodobiti se i doci! Amin, zdravpo!
![]()
Originally posted by m..
Ja sam izmedju agnosticizma i ateizma prelomila za ovo drugo.
Doduse, drago mi je da postoji friendly opcija za gay ljude koji veruju.
Pastors offer:... da li ti pastori imaju stav: 'love the sinner, hate the sin', koji znaci: prihvatamo LGBT ljude, ali ne prihvatamo ono sto jesu, nego cemo ih savetovati da 'ne cine greh' itd...
discussion
spiritual support for questions, such as those about church, life, faith, etc.
mental support
family issues and relationships
sexual orientation questions
you can also make a confession to a pastor
Originally posted by Alexandrus Magnustako, onda zashto je ovo
ACC je po svom opredeljenju i imenu katolička crkva, odnosno, pravilnije bi bilo Rimo-katolička crkva. Oni su zadržali kompletan katolički obred i koriste Misal Romanum (knjiga koja sadrži bogosluženja, a koja je obavezna za celu Rimo-katoličku crkvu u svetu), takodje pominju na bogoslužeimonjima i Svetog Oca Papu rimskog.
Originally posted by Alexandrus Magnusovako?
Tradicionalna Rimo-katolička crkva se ogradila od njih i ne priznaje ni jednu od njihovih svetih tajni (sakramenata).
Originally posted by Alexandrus MagnusTo je tvoja tipichna tradicionalistichko-konzervativnim povladjujuca interpretacija. A o tom smo prichali i rasprichali se u temi o Gej Pravoslavcima. http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=36256 (ko je zainteresovan, neka pomno prati sve stranice te teme). Sve shto npr. ja rekoh tamo, mogu samo ponoviti i ovde.
Ono što meni lično veoma smeta u svemu ovome je to što ljudi ne shvataju da crkva koja predstavlja religiju koja opet, objašnjava veru, nije robna kuća. Jer se ponašaju po principu: Neću u ovu, idem u onu drugu tamo je rasprodaja, pa onda prva pravi veće sniženje da bi privukla kupce (vernike). Dakle to prekrajanje, seckanje, dodavanje, oduzimanje, miksovanje i mešenje svega i svačega bi trebalo da bude snishodjenje vernicima i doterivanje Boga prema verniku. Da bi taj isti vernik mogao da odabere Boga koji mu najviše odgovara...(ovo sam napisao za one koji veruju, nebitno kako i kojoj denominaciji pripadaju) To je rasprodaja!
Originally posted by Alexandrus Magnusk'o u radovana karadzica, dabome.
Ovi tradicionalni sveštenici su bar pošteni u svom nastupu: Kod mene je ovako i toliko košta, ako hoćeš izvoli..
Originally posted by Alexandrus Magnus
A kod ovih će jednog dana osvanuti natpis: Pušim parohijanima posle ispovesti, svaki dan od 09:00 do 11:00..
Originally posted by Alexandrus Magnus
Njima je neophodna podrška LGBT, da bi opravdali sopstveno postojanje, jer i samo pripadaju "nama". Uskoro će se i "pravdati": Imam mnogo gay vernika, pa da bi ih razumeo, morao sam i ja. To je pranje sopstvene savesti i ništa drugo.
Originally posted by Alexandrus Magnussumma summarum: cilj i jeste da crkva ne bude skrojena ni za koga miljenichki , vec da bude objektivna i poshtena . takvo stanje stvari s tzv. sluzbenom crkvom ovakva kakva je- nije, vec je upravo skrojena da povladjuje hetero-mushkarcu k'o Bogu i batini na zemlji- jer je tako konzervativnoj-tradicionalist. crkvi osigurana moc, shto materijalna shto fizichka. desnicharska, konzervativna crkvena hijerarhija je- crkva- na nebu, desnicharski ideal hetero-mushkarca- na zemlji, a Bog, ljubav, poshtenje, pravda i razumevanje prema svakom ko objektivno ne ugrozava drugog- pod zemljom. eto, kako je shta skrojeno josh odavno. da josh i ne podsecam na sav materijalizam konzervativno-tradicionalistichke crkve.......
Summa summarum:
Onome ko veruje, ne treba crkva skrojena prama njemu da bi verovao. A oni koji menjaju pripadnost nekoj religiji, jer kod drugih je bolje i drugačije, zar misle da ljudsko prekrajanje i prepravljanje Božanskih zakona ima zaista bilo kakav učinak?!
Originally posted by Alexandrus Magnussve i da je ovo samo o sektama (a nije), pa shta? ako su npr. spc i rkc sigurne u svoja "stada" i sigurne u uzajamnu lojalnost izmedju njih i crkve i obratno, onda u chemu je problem, molicu lepo, sve i da je npr. ACC sekta (a nije)?? zashto na svaki razlichiti stav i verovanje u hrishcanstvu, spc, rkc.... skachu uvredjeno i hoce to da gushe? zar je to Isus tako uchio?
Ovde ne mislim na tumačenja vezana samo za gay pitanja, nego uopšte. Jer kroz vekove sekte su nastajale upravo na taj način: Dodji kod nas, mi na to (ovo, ono) gledamo drugačije, mi ćemo te prihvatiti (tebe i svu tvoju imovinu)...
Originally posted by Vel boyne bi smeli oni stosta po mom misljenju, ali ipak to cine (raznorazni svestenici, ne samo katolicki)
@ ns_Beckie, i ja se apsolutno slazem da bi bilo neprihvatljivo da ti pastori imaju stav: 'love the sinner, hate the sin', koji znaci: prihvatamo LGBT ljude, ali ne prihvatamo ono sto jesu, nego cemo ih savetovati da 'ne cine greh' itd...- jer tako oni ne tretiraju ni heteroseksualce, pa ne bi smeli da tretiraju ni nas homoseksualce/biseksualce/transeksualce,
Originally posted by Vel boyto je tacno... ali zvanican stav Rima je i dalje taj da je homoseksualni cin greh, vodi u pakao (ako se iskreno ne pokajes) i sta-ti-ja-znam (dok hetero seks nije greh osim ako nije rec o preljubi ili silovanju)... posto sam mislila da je ovo neki zvanicni odeljak rimokatolicke crkve, bila sam malo skepticna kako se oni zapravo ponasaju prema LGBT ljudima, ali ako su ovi iz linka bas tako progresivni da ne prave razliku po pitanju seksualne orijentacije - ok, bravo za njih
Sve shto hocu reci, na krajeva krajeva, je da homoseksualnost/biseksualnost ne kazem da nije ili ne moze biti greshna- ali nishta vishe ni manje nego shto je i heteroseksualnost greshna.
Originally posted by nsBeckieo, znam, itekako sam toga svestan.
ne bi smeli oni stosta po mom misljenju, ali ipak to cine (raznorazni svestenici, ne samo katolicki)
Originally posted by nsBeckiei to sve znam, o tom upravo i ja kritichki govorim.
to je tacno... ali zvanican stav Rima je i dalje taj da je homoseksualni cin greh, vodi u pakao (ako se iskreno ne pokajes) i sta-ti-ja-znam (dok hetero seks nije greh osim ako nije rec o preljubi ili silovanju)... posto sam mislila da je ovo neki zvanicni odeljak rimokatolicke crkve, bila sam malo skepticna kako se oni zapravo ponasaju prema LGBT ljudima, ali ako su ovi iz linka bas tako progresivni da ne prave razliku po pitanju seksualne orijentacije - ok, bravo za njih
Originally posted by PaparazziApsolutno se slažem. Ja sam takodje pacifista i verujem da se sve može rešiti bez teških reči, ali avaj...
da se razumemo alexandruse, jesam ja hedonista ali svejedno procitao sam deo onoga sto si napisao. dok vec odgovor na tvoj post nisam jer je previse dugacak![]()
svejedno, tvrdim da svaka nesuglasica moze da se resi diplomatski i bez teskih reci.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!