Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SunceOnda je ultimativna moc ogranicavanje slobode
Za mene je najveca moc - sloboda.
Toliko.
Originally posted by unic0rnMonahinja je isto utvrdila, da se decaci zestoko pale i sire guze kad osete da je neko nadmen, arogantan i bogat. Dobar je fetis.
Originally posted by SunceOnda je ultimativna moc ogranicavanje slobode
Za mene je najveca moc - sloboda.
Toliko.
![]()
sloboda mi je nekako u rangu komunizma, socijalne jednakosti, demokratije, pravde i ostalih stvari koje se uzimaju tako zdravo za gotovo a zapravo su utopije koje je nemoguce ostvariti APSOLUTNO u ljudskom drustvu.
zato priznajem cold harded cash kao izvor moci, a apsolutno zadovoljenje svojih potreba, hirova, nametanje svoje volje i svog interesa kao manifestaciju moci.
ono, moc je devetocifreni iznos u banci na kajmanskim ostrvima.![]()
some day, some day![]()
Originally posted by MageNisam baš to želeo da kažem.
Kao što je Ulix rekao: ili imaš moć ili si pod njenim uticajem![]()
U tom smislu sloboda i jeste moć jer moraš biti moćan da bi ispunio svoje želje i hirove.
Originally posted by UlixPojedinac ne poseduje moć, samo može da je koristi.
Nisam baš to želeo da kažem.![]()
Niko ne može da ima moć, makar ne onako kako je ja shvatam, jer je ona u relacijama, a ne u pojedincu.
Originally posted by WilhelminaSto se spoljasnjih moci tice, slazem se sa ovim sto je rekla Mina. Sto veca moc veca i odgovornost, ako se drugacije shvati obicno unisti onoga ko ju je imao. A ljudi se ne kvare nego samo u nekim situacijama pokazu lice koje ranije nismo imali prilike da vidimo.
...
Mislim da moc kvari samo one koji su nezreli i nespremni da prihvate odgovornosti koje ta moc namece.
Originally posted by Ulixtrue.
Moć me ne interesuje naročito ali, paradoksalno, moraš da budeš u poziciji moći da bi mogao da je se "oslobodiš".
Šta je moć, to je malo teže pitanje, ali recimo da je doživljavam kao nešto inherentno svakoj organizovanoj zajednici, recimo neki spektar privilegija (uticaja) koji dolazi sa specifičnom pozicijom koju pojedinac zauzima. Nisam se baš najbolje izrazio, ali bolje trenutno ne mogu, ni kafu nisam popio.I ovo je tacno.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!