Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Srbi, poznati po tome da ne postuju nikakav autoritet, reklo bi se stoje dobro na nebeskom planu, tj. nisu idolopoklonici, sto je dobro.... :)

A zasto je to dobro?
Pa dobro je zato sto se tako razvija kult licnosti, a to vodi u zaslepljenost stavova i principa....

E , a onda se desava da srbi, narocito nizi stalezi po obrazovanju i vaspitanju , a to mu danas dodju skoro svi, nemaju ni postovanje prema ideologiji.

Ovo zvuci nejasno , znam, jer srbi ne razlikuju idolopoklonstvo i ideologiju.
Ideje necega koje se postuju, a ne ideologiju kao asocijacija na drustveno politicke ideologije...postoje i druge ideologije....
-------------------------------------------------------------
A sada se sve okrenulo takoreci naopako, pa Srbi i dalje ne postuju i ne trude se oko ideja koje bi bile dobre ili bi im bile uzvisene...
Svako svoj dzep, cak i ismevanje nekog preteranog zalaganja , ironija.....

A na planu idolopoklonstva totalno suprotna stvar, pocinju da se itekako stvaraju idolopoklonicki mentaliteti....

Nebitno sta je proslost , a sta sadasnjost, ostaje stanje da niko ne ferma ideologiju u srbiji , a sve vise fermaju idolopoklonstvo...
---------------------------------------------------------------
A u religiji se osudjuje idolopoklonstvo, jer onda covek nije svoj , vec i u dusi rob tudjeg lika....
Ali se ne osudjuje ideologija, jer ideologija je posvecenost nekim idejama, a vera u boga je jedna od ideja, a postenje, moral, cast, ljubav prema bliznjima, pacifizam, sve su to ideje....

Zasto su takve "sitnice" primetne ljudima u drugim drzavama, podnebljima, iako su na istom stepenu diplome, a ovde, u Srbiji, cak i najvise obrazovanim osobama to nije razlicito, to je nebitno...?

Da nije problem do jezika ili do hedonizma seljacke sredine, povladjivanja fizicki silnijem, a mentalno glupljem....?

P.S. Mozda vam ove naznake izgledaju odvojeno od teme "odnos ideologije i idolopoklonstva i sukobi izmedju iskljucivosti ta dva..."
Ali nije stos analizirati samo dominantne osobine, a zanemarivati repove koji u psihologiji nastaju kao posledica....
By Sixto
Nema vecih idolopoklonika od Srba!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Myto
Srbi, poznati po tome da ne postuju nikakav autoritet, reklo bi se stoje dobro na nebeskom planu, tj. nisu idolopoklonici, sto je dobro.... :)
Ne, pogrešio si.
Ti govoriš o Štrumpfovima.
Korisnikov avatar
By Myto
Nijedan pravi odgovor na temu i jos niko nije dobio opomenu...ovde su vise nego ocigledni dvostruki arsini.
Korisnikov avatar
By deran
Kakav odgovor očekuješ-sam si napisao i uvod i zaključak,sa sve generalizacijom...:sixto:
By Sixto
A kakve postove si ocekivao? Trebao si onda nesto malo revolucionarnije da napises u kontekstu zbacivanja forumskog para Unicorn i Avalonija Causesku!
Korisnikov avatar
By Myto
Ocekivao sam da neko izrazi svoje misljenje, potkrepi ga pokojim argumentom, slozi se ili demantuje me na civilizovan nacin...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!