Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Cluniensis
Iskreno, ne...

Mada nekada jesam, ako se tu misli na rezim ishrane(sto je najcesci slucaj).

U ovom periodu trudim se da budem sto je moguce vise u nekim duhovnijim sferama i da se klonim verbalnih sukoba sa ljudima koji znaju da me uvuku u tako nesto...
Korisnikov avatar
By starky
Ja sam jednom postila ceo vaskrsnji post,ali bukvalno u svakom smislu...i bila sam srecna sto sam uspela...barem jednom...
Korisnikov avatar
By jukie
Navodno sam započeo dijetu (samo što ona često ima suprotan nutritivni pravac od posta)
Korisnikov avatar
By Zoe
Izvini, ali ne postim :P
Korisnikov avatar
By greek_lover

da ne off-topicarim previse:
NE POSTIM!
Svi moji prijatelji ce zavrsiti u paklu, sto ja da se kurcim!
A i nespojivi su mi fakti da se fircam u bulju i da budem bogougodan! :lol:

***** Poruka izmenjena od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By Dina
Ne postim. Ranije sam postila tako da mi jeste malo neobicno kad dodje post, a i majka mi se jedno vreme cudila sto vise ne postim. Takodje, i stari prijatelji poste ili ceo post ili bar jedan deo. Nista oni meni ne kazu, ali bude mi i to malo neobicno u odnosu na neko ranije vreme. Ali tada mi je zivot (uglavnom) bio po crkvenim "pravilima" a i sada jeste ako se gleda neka iskonska vera. Tako da se i dalje smatram nekom vrstom slobodne vernice. Ali nemam zelju da idem da ispovedam nesto sto ne smatram gresnim, opet i post pa cak i bez pricesca podrazumeva (kako ja vidim) ceo zivot po "propisima" a moj to nije... tako da - nista od posta...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Jonatan
Da, ceo post.
A malakijeju ne tvorisi... ne past telesem svojim crez jestestvo?

on:

da, postim, mada u delu koji vecina smatra najbitnijim, znaci po pitanju ishrane, dozvoljena mi je trenutno malo blaza varijanta, zbog trenutnog zdravstvenog stanja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Probao više godina da odradim ceo post, nije išlo ... sada dijetiram silom prilika.
By SaleNBG
Da, jedem posnu hranu a trudim se da postim i na druge nacine. To nekada nije lako ali trudim se. Bas sam se radovao pocetku ovog posta!
Korisnikov avatar
By dungoll
cekaj, nije valjda da ce pravoslavci za svaki novi post otvarati novu temu ?

pa bila tema ista pre par meseci u vreme posta povodom isusova rodjenja, sad sta, nadate se da ce da izleti iz groba tri dana posle smrti, pa opet postite ? i opet ko posti, ko ne posti, ko sta jede ?

:piski:
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda je neko u medjuvremenu prestao da posti a neko poceo pa da se ispita :lol:

Bez sale, ne secam se te teme. Pregledala sam jos jednom prve dve strane i nema... Takodje na pretrazi izbacuje samo ovu temu vezano za post u ovom folderu. Jedino ako je bilo u nekom drugom ili u okviru nekog drugog pitanja... Setih se, bila je neka tema u kaficu ali je bila vise saljivog karaktera cini mi se...
Korisnikov avatar
By dungoll
ma jbte, secam se... bila je tema , ne znam u kom delu foruma, ali je bila... :) ista.

a mozda su je obrisali moderatori, jerbo je sezonska :) pa su cekali ovu novu ... hm... ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Zamislimo ženu jednu. Muž, dvoje dece, 10 godina braka.
I nešto joj je loše.
Depresija, glavobolje... čuda razna. Kontrole silne- ništa nisu našli.

Šta je njeno rešenje?
2008.
U Srbiji?

Počeće da slave slavu :lol: :lol: :lol:
Meni već dva dana na mahove te muka te smešno... pa mi opet loše... pa smešno...
Korisnikov avatar
By mili86
ja ovog puta postim polovicno... znam da nije u skladu sa pravilom, ali prosti oce, gresio sam!
Korisnikov avatar
By dungoll
bog je milostiv mili86, oprostice ti :) (tako barem kazu krstjani ;) )
Korisnikov avatar
By hefestion
ja ne postim , nazalost, ne mogu kad volim da uzivam u hrani, kad bolje razmislim nikada nisam postio, trebao bih stvarno da jednom postim, ali bih onda morao privremeno da se odrekenem mojih omiljenih jela
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!