Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ima muskaraca, kod kojih se ispoljuje vise ili manje jaki dodatak zenskoga, dapace i apsolutna prevlast, kao i kod zena, kod koji h se to ispoljuje u prevlasti muskoga.
Kod izrazitog homoseksualca ne ce tako lako da se probudi ljubav prema drugome spolu. U prakticnom zivotu vredi pravilo, da se normalno raspolozivu zenu cuva vec i od sjedinjenja sa muskarcem, ciji seksualni karakter pokazuje kolebanje, koje prema starosti prelazi u izrazitu homoseksualnost. Brak takvih ljudi vecinom je nesrtetan, osobito, ako iz njega proisteknu deca.
Nejasne seksualne karaktere kako kod muskarca tako i kod zena, cesto je tesko naci i jasno prepoznati. Tesko je reci i to, koja doba dolaze u obzir za definitivnu oznaku i razlikovanje seksualnih karaktera. Bilo je vec vremana kao u starom Rimu, kada je, osobito u vreme propadanja, cvala sklonost prema istome spolu. Cesto ce biti tesko jednoj mladoj devojci, da u lepome, neznome i vitkome mladivu, kome samome nije jasno, da li kao cilj njegovog obozavanja dolazi u obzir uopste zensko, upozna svoga ljubimca.
Pa i sa strane zene ima dosta prilika za veto protiv braka. Ta prava ljubav, medjusobni spoljasnji odnos u braku vec izmedju manje homoseksualno raspolozive zene i jednog izrazito hetero seksualnog muzjaka je nemoguca.
Ima zato stanovitih znakova, po kojima se mogu homoseksualci, opcjenito po vanjshtini prepoznati.
Homoseksualni vecinom su uski, slabunjavi(astenija) ljudi sa slabo razvijenim proporcijama skeleta (eunuhoidi). Kosa im je vecinom meka i nezna kao i u zena i vise prozirna. Ispoljuje se i uvecava razdrazljivost citavog zivcanog sastava.
Homoseksualna zena pokazuje cesto jaki porast kose po telu, krute forme sa slabo razvijenim grudima i bokovima.
Medju homoseksualnim muskarcima pojavljuje se dosta cesto i jedan drugi tip: tip atlete, koji cesto i daleko preko mladalackog doba pokazuje infantilnu senzibilnost, koja se kasnije obraca u homoseksualnost.

Ovo sam iskopao iz nekih dedinih papircina. U ovom casopisu, "Zablude ljubavnog zivota"cak iz 1930, ima jos dosta stvari koje nisu vezane za gay tematiku. Ja sam izdvojio samo ove, koje jesu. Mozda ce nekog zanimati.
Koliko se samo misljenje o nama promenilo od tada :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Machkodlak
Koliko se samo misljenje o nama promenilo od tada :lol:
Hehehe, vidi dole

Homoseksualni vecinom su uski, slabunjavi(astenija) ljudi sa slabo razvijenim proporcijama skeleta (eunuhoidi). Kosa im je vecinom meka i nezna kao i u zena i vise prozirna. Ispoljuje se i uvecava razdrazljivost citavog zivcanog sastava.

Slika

Medju homoseksualnim muskarcima pojavljuje se dosta cesto i jedan drugi tip: tip atlete, koji cesto i daleko preko mladalackog doba pokazuje infantilnu senzibilnost, koja se kasnije obraca u homoseksualnost.

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
jukie, pa ni jedan od ovih glumaca nije gay...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa jesi. :lol:

truth, njih dvojica nisu gay, ali njihovi likovi jesu i stvarno se simpatično podudaraju sa "tipovima" opisanim u tom članku.

mene apsolutno fascinira jezik tog teksta (verovatno jerbo i inače volim da čitam stare eseje, naučne radove i novinske članke, mnogo drugačije iskustvo od čitanja beletristike iz istih razdoblja), toliko toga se iz njega vidi...
"normalno i homoseksualno raspoloživa žena", say no more, say no more!
a naročito mi je interesantnan "međusobni spoljašnji odnos u braku" - koji li su bili spoljašnji, a koji unutrašnji bračni odnosi?
Korisnikov avatar
By anche
Ispoljuje se i uvecava razdrazljivost citavog zivcanog sastava.
a.k.a. tetke?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
@anche
Stvarno ne znam staje pisac hteo da kaze u toj recenici....:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Lepa Krepa
pa jesi. :lol:

truth, njih dvojica nisu gay, ali njihovi likovi jesu i stvarno se simpatično podudaraju sa "tipovima" opisanim u tom članku.
Evo ti indeks odmah nazad! Ovo je minimum za bledunjavu sesticu na Osnovama gej pop-kulture, nota bene:

Sean Hayes - gej.

Eric McCormack - nije gej.

Ajd, sad dodji u martovskom roku.
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By anche
@anche
Stvarno ne znam staje pisac hteo da kaze u toj recenici.... :nesiguran:
upravo to sto pise, nikakva dublja mudrost.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!