Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Kada je ''krunisan'' Isus po legendi? Na dan krstenja iliti postavljanja na krst, ili ranije? :isus:
Korisnikov avatar
By svejedno
Isus nije krunisan, ako ne racunas venac.

Sto se tice njegovog 'Bozanskog' statusa, dan kada je vaskrsao.

Uskrs.
Korisnikov avatar
By svejedno
Mislim, sto se toga tice, i dan kada je rodjen - Bozic.
Korisnikov avatar
By deželaš
ja sam mislio da se to nauči još u osnovnoj školi... ako nisi vernik, naravno - u suprotnom još ranije

u poslednje vreme najbolje su mi bile dve polu-religiozne polu-ne-znam-ti-ni-ja-sama ribe koje su mi rekle kako Bogorodica i Devica Marija nisu ista ličnost.. kao, to su dve različite žene..pritom nisu referisale na period pre i posle rađanja - nego eto, čisto tako...

Originally posted by Adenim
Na dan krstenja iliti postavljanja na krst..
ali ovo fakat NIJE isto pa da bi mogao staviti veznik ILITI u znak jednakosti...

krstio ga je Jovan (Krstitelj) još na početku karijere a nakon uspešnog odolevanja četrdesetodnevnim kušanjima od strane đavola.. mislim da samo u slovenskim jezicima postoji to "krst" u reči koja je prevod za baptising.
Korisnikov avatar
By Adenim
Malo sam se igrao recima te kacenje na krst nazvah krstenjem, veznik je opravdan.
Korisnikov avatar
By jukie
Aha to je krstenje sa s a ne sa š
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Kada je ''krunisan'' Isus po legendi? Na dan krstenja iliti postavljanja na krst, ili ranije? :isus:

Ne razumem samo pitanje. Na koje krunisanje se konkretno misli? Na zemlji nije mogao da bude krunisan jer nije bio plemenite krvi ... A na nebu ... i ako je krunusan ne zna se kad, mada je malo verovatno da i oni koriste iste simbole za označavanje lidera

Kruna od trnja je bila tu da bi ismejala njegov navodni Božanski status

Naučnici iz "Nacionalne Geografije" veruju da su pronašli zapis o "Isusovom krstu" koji uopšte nije krst jer je bilo skupo praviti za svakog prestupnika krst ... Takozvani krst je kriva smokva na koju su posle Isusa prikucavani mnogi ... niko nije znao da će Hrišćanstvo živeti i posle smrti Hrista (jer je tada samozvanih proroka i mesija bilo na desetine).
Korisnikov avatar
By Adenim
Bilo mi je dosadno pa sam se salio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!