Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by MarsTo su mi i drugi rekli. Kad sam putovala u Tunis (gde sam prvi put videla pustinju) sve su mi pominjali a pustinju ne, ili eventualno da odem da vidim ali nista nije to posebno. Utoliko je moja fascinacija kad sam je ugledala bila veca...Originally posted by DinaNa mene nije delovala ni stimulativno ni smirujuće.
Pustinja...![]()
![]()
Originally posted by gari... ali ja mislim da ću to osećati i kada njegova lepota izbledi ... ma dobro, ni ne očekujem da to razumeš.
@KIWI: On nije vanvremenska lepota jer je prolazan kao i svi drugi i od njega ce, kao i od nas, ostati samo prah. Ovde je pitanje bilo-sta je VANVREMENSKA LEPOTA.
Originally posted by Marsti baš po aristotelu
za mene je dobrota vanvremenska lepota. Sve ono što je dobro, meni je istovrmeno i lepo.
Originally posted by bojandjoevo ja ću biti skroman pa neću citirati (da ne kažem krasti) poznate mislioce,
ali prva stvar koja mi pada na pamet kada se kaze lepota je - jednostavnost...
Originally posted by superflyova slika zemlje koju si okačio je pravi primer vanvremenske lepote iz našeg vremenaOriginally posted by bojandjoevo ja ću biti skroman pa neću citirati (da ne kažem krasti) poznate mislioce,
ali prva stvar koja mi pada na pamet kada se kaze lepota je - jednostavnost...
već ću samo uz dozvolu preneti reči dragog mi prijatelja:
"simplicity is the bliss"
![]()
Originally posted by MarsMeni se čini da je to Platonova teorija, a ne Aristotelova.Originally posted by bojandjoЈе ли?! Ок.Originally posted by Marsti baš po aristotelu
za mene je dobrota vanvremenska lepota. Sve ono što je dobro, meni je istovrmeno i lepo.
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!