Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
Verujete li u crnu magiju? Meni je receno da sam pod ucinkom iste i da mi je uradjena magija na polju ljubavi, a kad pogledam, zaista mi u ljubavi ne cvetaju ruze. govori se o raznim podmetanjima pod jastuk, zapaljenim kartama i pramenovima kose obmotanim oko kosti i sl
za skidanje magije treba dosta para jer se navodno tako otkupljujes od demona koji su te napali. meni je problem sto ne verujem u ovo, a kazu da su upravo "nevernici" najlakse zrtve. molitve, kazu, mogu samo ublaziti stvari.
vase misljenje. :B
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Verujem, ali ne bih da navodim konkretne primere iz svog zivota. Ali sam skeptican po pitanju davanja velike kolicine novca. Ipak mislim da se jakom verom covek moze odbraniti od svega. (Djavola, sakala, zuluma i besnih civava). Inace, verujem i u to da svi imamo svog andjela cuvara, samo sto nismo u kontaktu sa njim. Zbog toga i jesmo podlozni "napadima".
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mozda ti je karma takva, mozda jednostavno trenutno nisi sazrela za novu ljubav, a mozda je neka chin.
Morganu nikad od ruke nisu ishle chini koje su u stanju da ochiste, oporave, izleche...Morgan je vishe orijentisan na zashtiti i prezervaciji. Kako odbiti negativne uticaje, sachuvati energiju i upotrebiti energiju napadacha za lichnu korist.
Valuta na vishim nivoima postojanja jeste energija.
Jedini praktichan savet koji ti Morgan moze dati, a da totalnom laiku bude od neke koristi, jeste da zamishljash kako sisash mleko iz Afroditinih grudi. Drugo moguce delovanje jeste da platish uslugu i da chastish neku njenu sveshtenicu, tj. prostitutku za malo ljubavi, tek da ti razbije blokadu ako istu vec imash.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Morgan Le Faye
Jedini praktichan savet koji ti Morgan moze dati, a da totalnom laiku bude od neke koristi, jeste da zamishljash kako sisash mleko iz Afroditinih grudi. Drugo moguce delovanje jeste da platish uslugu i da chastish neku njenu sveshtenicu, tj. prostitutku za malo ljubavi, tek da ti razbije blokadu ako istu vec imash.
Morgan zna da Angelina zna da prima salu na svoj racun. Angelina bi zamolila Morgana da Angelini, kao totalnom laiku i ateisti, da praktican, a ozbiljan savet. Angelina ne zeli da veruje da Morgan ima maliciozni komentar na njenu muku :radosnice: Angelina se zato nada da se Morgan shali. :saint2:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije zeleo da podjebe Andjelinu, bio je sasvim oziljan. A da bi to dokazao, razradice simboliku saveta koje je dao.

Afrodita kao shto svi znamo jeste bozanstvo koje upravlja sa ljubavlju, dojke su simbol zenstvenosti i mogucnost odrzavanja zivota, u ovom sluchaju za tebe nove ljubavi, mleko je energija, koja samom vizuelizacijom i prepushtanju tvoje potsvesti energijama ljubavi ce uroditi plodom.
Prostituke su smatrane njenim sveshtenicama, sa time imale su moc da daju ljubav, ne samo ljubav tela, vec i neshto solidnije i emocijonalno vezujuce, takve osobe iako sada nisu svesne su u stanju da razbiju energetske blokove u telu, koji su se nakupili od svakodnevnog zivota, pruzajuci svezi pochetak za nove romanse.

A to shto si ti ateista nema nikakve veze sa chinjenicom da li si spremna ili ne da isprobash primljene savete.
Korisnikov avatar
By Dina
Verujem, ne znam samo kako bas funkcionise ali to sto ne znam ne znaci da ne postoji i da ne deluje. Mada ja ne bih otisla da mi neko skida crnu magiju. Jednom mi je pokojna baba dosla i rekla kako je od neke zene cula da je na mene bacena crna magija pa mi zato ne ide na tadasnjem fakultetu i u ljubavi, to je bila neka prica sa uvezanim peskirima. Moja neka intuicija je da se radi o negativnoj energiji koja se spaja sa realnim problemima. Ukoliko joj se odgovori nekom pozitivnom energijom onda nema dejstva i bez "odvrachavanja". Npr. ja taj prethodni fakultet uopste nisam volela, ako je moguce dejstvo neke negativne energije sa strane ona se samo nadovezala na onu koju sam ja vec imala. Moj sadasnji fakultet volim, dovoljno sam motivisana i resena i iako imam neke blokade i teskoce kao i na prvom - prevazilazim ih.
Korisnikov avatar
By KiWi
Kiwi veruje, ali uslovno ... ne veruje svemu i svačemu, samo u slučajevima kada je to očigledno ...
Korisnikov avatar
By istok
A evo i saveta sa Istocne strane sveta:
Ljudi na ovom podneblju, inace poznati po praktikovanju i jedne i druge vrste magije (koja se btw. mnogo smesno zove u njihovom govoru, posto pisani jezik nemaju, elem : fakaturi), resavaju to na jedan jedini nacin tj. odlaskom na reku i obredom koji se tamo izvrsava. Ne znam tacno sta rade, ali znam da veruju da je jedini nacin da se ta energija "pusti niz vodu". Uvek sam zaticao samo ostatke vec zavrsenog obreda i to su uglavnom bili ostaci sveca i cveca.
Ja verujem, ali se ne razemem mnogo u to, ali ipak dovoljno da znam da se ne radi ni o kakvom novcu i da je taj, ko kog da je, prevarant.
Korisnikov avatar
By kali
Originally posted by Angelina777
meni je problem sto ne verujem u ovo, a kazu da su upravo "nevernici" najlakse zrtve. molitve, kazu, mogu samo ublaziti stvari.
ako su najvece zrtve "nevernici", sta su onda oni koji "veruju" u te stvari, boje se, daju silne pare i sve ostalo da se ociste od toga? autosugestija je super stvar;)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Sava_Savanovic
Ali sam skeptican po pitanju davanja velike kolicine novca.
5000 eura npr? Ja da imam tu lovu, ne bih ni pomisljala na crnu magiju. Za mene je to cisto sektashenje. Cak i da recimo das 5000, onda ce ti traziti jos, kao "treba vremena da se skine, a demon trazi..."
Iskreno, mislim da je verovanje u crnu magiju karakteristicno za primitivne sredine u kojima ljudi ne znaju drugacije da objasne neke svoje strahove (nemashtina i slichno), pa "odu u to", tj. pobegnu u to loodilo, i mislim da se mora biti jako labilna lichnost da poverujes nekome ko ti trazi 5000 evra "da se otkupis od demona".
Licno, meni je i sama ta recenica smesna. Tj bila bi mi smesna da ne znam koliko ljudi potpada pod uticaj SEKTE. :kesa:

Meni je, dakle, receno da sam pod teskom magijom, ali ja zaista ne mogu da poverujem u tako nesto. Evo, silim se citavo jutro da poverujem u boga-djavola, ali ne ide mi. Nesto je u mojoj glavi prosto tako namontirano da ne mogu protiv svoje ateisticke prirode. :plavuso:
Kao sto ne mogu biti strejt. Jbg.
By Çâðê_DUP
..... mleko iz Afroditinih grudi. Drugo moguce delovanje jeste da platish uslugu i da chastish neku njenu sveshtenicu, tj. prostitutku za malo ljubavi, tek da ti razbije blokadu ako istu vec imash.
Cekaj malo Morgane, hoces reci da Afroditine svestenice rade na ibarskoj magistrali? :goran:
By Çâðê_DUP
Originally posted by kali
meni je problem sto ne verujem u ovo, a kazu da su upravo "nevernici" najlakse zrtve. molitve, kazu, mogu samo ublaziti stvari.
ako su najvece zrtve "nevernici", sta su onda oni koji "veruju" u te stvari, boje se, daju silne pare i sve ostalo da se ociste od toga? autosugestija je super stvar;)
ja sam uopste i postavila ovu temu jer me je moja mashta (nakon citanja price Grof Mountdrago) navela na preispitivanje nekih dogadjaja. u citavom sledu dogadjaja nasla sam jednu NELOGICHNOST koja ne potpada pod ljudski faktor. To me je navelo da malo vise razmisljam o "onostranom". A onda mi je ubacena sugestija da sam pod crnom magijom, pa sam se vratila na tu nelogicnost i ecco..rodila se tema :)

ps znate li da je Angelini Jolie umrla majka? :(
By Çâðê_DUP
Afrodita kao shto svi znamo jeste bozanstvo koje upravlja sa ljubavlju, dojke su simbol zenstvenosti i mogucnost odrzavanja zivota, u ovom sluchaju za tebe nove ljubavi, mleko je energija, koja samom vizuelizacijom i prepushtanju tvoje potsvesti energijama ljubavi ce uroditi plodom.
Meni se jako dopada ta ideja sa Afroditom. :beba:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dina
Moja neka intuicija je da se radi o negativnoj energiji koja se spaja sa realnim problemima.
Pod crnom magijom podrazumevam da npr neko iznenada poludi. Osoba ustane posle nedeljnog rucka, sve polako i mirno, svi su JAKO skoncentrisani na peceno pile, dalje-obrise usta maramicom, kaze "Pardon", a onda npr vristeci istrci na ulicu kidajuci odecu sa sebe i baci se pod prvi kamion.
Uh, suvise filmova, bojim se ...:pop:
Korisnikov avatar
By Deksi
Verujem u to donekle...ranije sam bas verovao u crnu magiju i kao klinac pokusavao da se osvetim nekim ljudima izodeci "kao" neke rituale.....

Sad mi je iskreno to bzvz ali opet me zanimaju neke stvari jer zaista zvuci primamljivo dosta toga....

Drzim neku distancu od kad je moja nerodjena baba(ili sta mi vec dodje) pokusala da me otruje ubacivsi mi živu i jos neka sranja u supu....vestica jedna!
Korisnikov avatar
By svejedno
Svakako postoje razne kocnice kod raznih ljudi, a ti ih zovi magijom, autosugestijom, psihom, razlika je samo u definiciji.

Energija je prisutna.

Verujem da covek moze svih tih kocnica, demona, inhibicija, sam da se resi prostom svescu i voljom.

A nacini su razni...

Znam i ja za neke rituale, i smatram da nisu glupost, a ti uzmi da nisu glupost samo na autosugestivnom nivou.

Ali dovoljna je jaka svest. Osnova je jaka svest.

Pa uzmi da se 'autosugerises' u drugom smeru, na koji god nacin da ti odgovara.
Korisnikov avatar
By Herald
"Središna, fundamentalna tvrdnja nekromanata je- da je prakticna magija u svojim istraživanjima vanzemaljskih svetova uspela da uspostavi komunikaciju sa "onima koje živi nazivaju mrtvacima", i da je ritual za postizanje takve komunikacije iz prošlosti prenet i ostavljen u naslede magovima novijeg doba... Direktno dozivanje mrtvaca je povezano sa satanom, pogotovo u noćnom periodu od 00:00 h do 04:00 casova kada u tim periodima vladaju isključivo nečiste duše i kada u tim časovima se i radi ova vrsta magije. Sada, mnogima će izgledati ovo smešno jer koji nisu bili suočeni sa ovom vrstom magije, mnogi će ujedno i sumnjati, mada bolje da sumnjaju nego da provere ili da imaju bilo kakav dodir sa ovom magijom. Duhovi postoje svuda oko nas, naravno da ih mi ne vidimo ali ih možemo još kako osetiti a da neobratimo pažnju. Čovek kada umre, njegova duša odlazi u večni mir, međutim, dogodi se da duša luta, da ne može otići na svoje mesto jer mi mu nedamo i takva duša onda ostaje ovde na Zemlji i u samoj kući.

Duša ne miruje tada, ona čoveka tera da ga oslobodi i da ode tamo gde treba, kada duša vidi da čovek neobraća pažnju na nju, ona tada čoveku daje jasne znakove kroz vidljivost u pomeranju stvari ili kroz razbijanje iz čistog mira stakla, nekog predmeta. Ako čovek ni tada neshvati ozbiljnost duše koja je zarobljena, tada duša u noćnom delu časova počne lupati, smejati, dozivati itd. Posle ovog stadijuma čovek još kako shvati da nije sam i dobija ogroman strah od nevidljivog. Takav čovek treba onda da se javi čoveku koji zna da istera zle duše i koji će u određen dan izvršiti premeštaj duše. Kada se vrši ovakav ritual, svi su u životnoj opasnosti jer nikada se ne zna kakav je duh-duša, dali je zla ili dobra. Ovde se neradi o nikakvoj hipnozi niti o kakvoj halucinaciji. Kroz određene reči koje se igovaraju, duša se pojavljiva pred svima onako kako je umrla..... "

Preuzeto sa sajta http://www.astrovojvodina.com/nekromansija.htm
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ma pusti Brankove textove, on je upoznat sa magijom koliko i Morgan sa pichkom.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxa
Morgan,obozavam te:D
Korisnikov avatar
By Herald
Ma pusti Brankove textove, on je upoznat sa magijom koliko i Morgan sa pichkom.
Sto? El si pogodjen tekstom?
Korisnikov avatar
By Herald
Kao sto postoje dobre sile tako postoje i zle. Delovanje dobre sam video svojimo ocima, dok lose nisam- sto ne znaci da ne postoji.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ako te zanima teorija onda knjige u shake i prochitaj:
Ellizabet Hejch "Inicijacija"
Mari Houp "Praktichna Egipatska Magija"
M.J.Matje "Staroegipatski Mitovi"
Dzerina Dnavich "Kratak Leksikon Okultizma"
Dion Fortune "Psihichka Samoodbrana"

Pa se vrati da prodiskutujesh par rechi.
Nemoj biti chovek od jedne knjige.

Na kraju dobro i zlo su iluzije.
Sve dualnosti su lazne, kako to nisi prochitao kod Branka.
Korisnikov avatar
By Instruare
Kao sto rekoh, naivnost je moja omiljena osobina kod ljudi :bicikl:
Korisnikov avatar
By Yeshua
Verujete li u crnu magiju? Meni je receno da sam pod ucinkom iste i da mi je uradjena magija na polju ljubavi, a kad pogledam, zaista mi u ljubavi ne cvetaju ruze. govori se o raznim podmetanjima pod jastuk, zapaljenim kartama i pramenovima kose obmotanim oko kosti i sl
za skidanje magije treba dosta para jer se navodno tako otkupljujes od demona koji su te napali. meni je problem sto ne verujem u ovo, a kazu da su upravo "nevernici" najlakse zrtve. molitve, kazu, mogu samo ublaziti stvari.
Ma daj! Crna magija je za grand pevaljke, i siromasne narodne mase. :alexis:

Show more boobies:bananica: and your love life will bloom!
Korisnikov avatar
By Delete
Koliko ja znam, Gari se hvalio da se bavi magijom, ne bi bilo lose da nam i on na ovoj temi napise koju rec :)
Korisnikov avatar
By Escobar
A da za tih 5000 eura kupis krpice i sredis se, izadjes, putujes, mislim da bi mozda imala vise srece u ljubavi. :dude:
Korisnikov avatar
By HARP
FireGox ima caku kako odbija negativne uticaje zlonamernih aktivnosti :trep: :nokti:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Delete
Koliko ja znam, Gari se hvalio da se bavi magijom, ne bi bilo lose da nam i on na ovoj temi napise koju rec :)
U pravu jesi, vise puta sam pisao ovde o tome u raznim rubrikama. Ja sam u magijske obrede i radnje uveden direktno od osobe koja se time bavila i koja mi je predala svoje znanje direktrno u cetiri oka, jer su to tajne i ne sme ih svako znati. Ne moze se svakoj budali dati carobni stapic u ruke.

Elem, savet je bio /posto mi je predala tajne obreda i bajanja i bele i crne magije, koje su u osnovi isto tj. lose/, da se magijom koristim samo u krajnjem slucaju, da nikada ne trazim novac niti protivusluge za to, da ne bacam chini na malu decu, da ne obavljam obrede koji mogu izazvati neciju smrt.

Na zalost, kasnije sam usavrsio njene metode /jer se radilo o vracari/ i nekoliko desetina ljudi je i nehotice /sa moje strane/ palo i razbolelo se a poneko je i umro. Jednostavno, nisam znao koliko energije mogu da posaljem, te sam slao vise nego sto je potrebno /recimo umesto da bacim chini da neko ugane nogu ja sam upotrebljavao toliko energije da je zavrsavao na traumatologiji sa visestrukim prelomima/. Jedan prijatelj mi se zalio da ga majka maltretira i ja, umesto da bacim cini da dobije samo pesak u buregu bacim toliko energije da joj otkaze jedan bubreg a odmah potom i drugoj i umre zena na sred Zeleznicke stanice u Beogradu/.

Naravno, sve je to povezano i sa njihovom karmom, verom i energijom. Da su bili "chisti' karmicki, da su imali veru u bilo sta /tj bilo koje Bozanstvo koje bi ih stitilo/, da su imali snazni energetski stit /neostecenu auru/ ja im nista ne bih mogao. Na zalost, nije bilo tako a ja nisam ispitivao njihovo stanje pre bacanja chini i sta je bilo bilo je. Da je Bog hteo, zastitito bi ih. Verujem da im je tako bilo sudjeno a ja sam samo dodao kap vode u prepune case njihovih zivota.

Sad Delete, ti mene cikas u vezi sa tvojim udesom, ali verovala ili ne, ja tebi nisam ni jednog casa pozeleo zlo, niti imam udela u tome, jer si mi bila simpaticna i pored nasih ostrih diskusija. Tako je i sada, mada vidim da me izbegavas. Zao mi je zbog toga, kada si imala udes i kada sam saznao za to, molio sam se Bogu za tvoje ozdravljenje i tako je i bilo.

:cobanica: :cvetduga: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Marble
Hehehehe Gari...

Malo lichi na onu pricu kad devojcica iz vesticje skole pokusa svojoj (ne)prijateljici da poveca samo jednu sisu... ali necu nista da kazem u odbranu (nije da nemam :saint: ), nego... zasto odgovaramo na temu nekome ko je zapalio sa foruma ???

Ili ja nisam u toku...
Korisnikov avatar
By gari
Jes, bogomi, zapalila? Da se nije uplasila od mene?

:perezube: :crveni: :teg2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!