Originally posted by Delete
Koliko ja znam, Gari se hvalio da se bavi magijom, ne bi bilo lose da nam i on na ovoj temi napise koju rec
U pravu jesi, vise puta sam pisao ovde o tome u raznim rubrikama. Ja sam u magijske obrede i radnje uveden direktno od osobe koja se time bavila i koja mi je predala svoje znanje direktrno u cetiri oka, jer su to tajne i ne sme ih svako znati. Ne moze se svakoj budali dati carobni stapic u ruke.
Elem, savet je bio /posto mi je predala tajne obreda i bajanja i bele i crne magije, koje su u osnovi isto tj. lose/, da se magijom koristim samo u krajnjem slucaju, da nikada ne trazim novac niti protivusluge za to, da ne bacam chini na malu decu, da ne obavljam obrede koji mogu izazvati neciju smrt.
Na zalost, kasnije sam usavrsio njene metode /jer se radilo o vracari/ i nekoliko desetina ljudi je i nehotice /sa moje strane/ palo i razbolelo se a poneko je i umro. Jednostavno, nisam znao koliko energije mogu da posaljem, te sam slao vise nego sto je potrebno /recimo umesto da bacim chini da neko ugane nogu ja sam upotrebljavao toliko energije da je zavrsavao na traumatologiji sa visestrukim prelomima/. Jedan prijatelj mi se zalio da ga majka maltretira i ja, umesto da bacim cini da dobije samo pesak u buregu bacim toliko energije da joj otkaze jedan bubreg a odmah potom i drugoj i umre zena na sred Zeleznicke stanice u Beogradu/.
Naravno, sve je to povezano i sa njihovom karmom, verom i energijom. Da su bili "chisti' karmicki, da su imali veru u bilo sta /tj bilo koje Bozanstvo koje bi ih stitilo/, da su imali snazni energetski stit /neostecenu auru/ ja im nista ne bih mogao. Na zalost, nije bilo tako a ja nisam ispitivao njihovo stanje pre bacanja chini i sta je bilo bilo je. Da je Bog hteo, zastitito bi ih. Verujem da im je tako bilo sudjeno a ja sam samo dodao kap vode u prepune case njihovih zivota.
Sad Delete, ti mene cikas u vezi sa tvojim udesom, ali verovala ili ne, ja tebi nisam ni jednog casa pozeleo zlo, niti imam udela u tome, jer si mi bila simpaticna i pored nasih ostrih diskusija. Tako je i sada, mada vidim da me izbegavas. Zao mi je zbog toga, kada si imala udes i kada sam saznao za to, molio sam se Bogu za tvoje ozdravljenje i tako je i bilo.