Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Daklem, današnji dan borbe protiv side, splitska TV Jadran obilježila je pozvavši u studio stanovitog don Joza Ćurka. Tip je mlad, došo je u civilu, i uopće ne izgleda ko pop. Dok ne progovori...
O HIV-u i sidi nije reko ni rječi. Spomenuo ih je samo toliko koliko je potrebno da kaže kako se pod krinkom borbe protiv side mladima podmeću kontraceptivna sredstva, politika uništenja ljudskog roda i nenaravne vrednote promiskuitetnosti i istospolnih brakova. Zatim nastavlja kako prezervativi uopće ne štite od ničega i kako je jedina zaštita brak između vjernih muškarca i žene, i onda "kako bog da i koliko dice da". Napao je lječnike, bolnice, ministarstvo, sve udruge... Reko je da je sve to zapravo reklama prezervativa i ništa drugo i da su svi oni dobili masu love za to... Svi oni rade za lovu, a samo crkva zna kako treba i to radi for free... Kazao je da se ta lova za kupovinu prezervativa koji će se danas djeliti prigodno trebala upotrebiti za okrugle stolove o naravnom zakonu, tradicionalnim obiteljskim vrijednostima i protiv industrije smrti...
A sad, nakon što je završio ne spomenuvši više nijednom HIV ni sidu, pustili su divan spot sa katoličkom božićnom pjesmom Svim na zemlji mir i veselje...

:barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap: :shtap:

Imate li vi sličnih primjera? :trep:
Korisnikov avatar
By Mortis
:rotflmao: :rotflmao:

Don Jozo Curko..

:rotflmao: :rotflmao:

A ja mislio da roditelji u Srbiji daju surova imena...
Korisnikov avatar
By Mortis
Slican primer je onaj nas pop, Hriste, nisam u toku, nisam siguran oko imena... Gaso Knezevic? Siguran sam da ima tona prica o njemu, samo nema ga od skora u medijima.
Korisnikov avatar
By Hys.
@2 kune
zao mi je sto to nije bilo na hrt da barem odgledam reprizu, pa da malo urlam na tv.
Nemam komentara:flaming:
@mortis, jeste to je taj lik, gaso knezevic, koji je bio i na neuspeloj paradi, videla sam ga svojim ocim kako pripoveda bradatim zadriglim masnim obrazovcima na trgu republike:flaming:
By fencysmurf
a. gaso knezevic je ex ministar prosvete.
b. ime koje trazite je zarko gavrilovic.
c. apstinencija jeste najsigurnije sredstvo u borbi protiv side. i?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!