- 26 Nov 2006, 23:22
Upravo je na Exploreru prikazano žrtvovanje muslimanskih vernika za Sadama Huseina. Stavili su žilete među prste na šakama i udarali se po grudima punih sat vremena (toliko je trajala molitva). Bilo ih je na stotine a desetak ljudi je sa šmrkovima išlo i povremeno prskalo vernike kako bi se krv slivala sa njih i padala na beton. Bili su u krvi do članaka. Svi su bili crveni... pre toga su prikazali momka koji ima ožiljke od prošlog puta (ima prelepo telo, ali očajno unakaženu kožu ožiljcima).
Može li neko da mi objasni taj ritual? Kako neko može sebe toliko da povredi i da se raduje tom ritualu povređivanja? Intravenozni narkomani su mi privlačniji od ovih poremećenih ljudi. Svaka čast na čvrstini njihove vere, ali ipak negde mora da postoji granica! Ne verujem da u Kuranu piše ''povređuj svoje telo u Božje ime''. Nema šanse!
Može li neko da mi objasni taj ritual? Kako neko može sebe toliko da povredi i da se raduje tom ritualu povređivanja? Intravenozni narkomani su mi privlačniji od ovih poremećenih ljudi. Svaka čast na čvrstini njihove vere, ali ipak negde mora da postoji granica! Ne verujem da u Kuranu piše ''povređuj svoje telo u Božje ime''. Nema šanse!