Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
Prvo RELIGIJA I ASTROLOGIJA :P
Šta ima loše u tome? Isti ljudi veruju u te stvari ... ko je ateista verovatno ne veruje ni u horoskop ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Kiwi
Originally posted by unic0rn
Prvo RELIGIJA I ASTROLOGIJA :P
Šta ima loše u tome? Isti ljudi veruju u te stvari ... ko je ateista verovatno ne veruje ni u horoskop ...
Eeeeee tu gresis sinak! I to grdno gresis!
Horoskop nema nikakve veze sa religijom, nego sa tumacenjem polozaja zvezda u trenutku naseg radjanja...
Ja sam ateista, ali u horoskop verujem.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Eeeeee tu gresis sinak! I to grdno gresis!
Horoskop nema nikakve veze sa religijom, nego sa tumacenjem polozaja zvezda u trenutku naseg radjanja...
Ja sam ateista, ali u horoskop verujem.
Pobogu GospodineJa, u potpunosti razumem šta je šta. Samo kažem da pojedini ljudi sa kojima se ja družim ne veruju ni u horoskop ni u neku od religija! Stekao sam utisak da takav stav imaju mnogi ateisti. Možda grešim ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa da. Mozda je moj post delovao napadno, ali nije trebao tako da deluje... :D
Samo ocu da kazem da su vrlo cesti slucajevi kada se ljudi proglase ateistima samo zato sto ne veruju u "boga" ili crkvu, ali veruju u druge stvari. E sad, zadrti ateisti verovatno ne veruju ni u sta, i tu se slazem sa tobom.
Korisnikov avatar
By Dina
Ako se veruje po nekim "propisima" crkve onda npr. kad je rec o pravoslavlju astrologija nije dozvoljena. Tako je mene prijateljica vodila na neko mesto gde se prodaju pravoslavne knjige i tamo mi "iskocise" neki naslovi o sotonama koji se astrologijom bave itd. Ja toj prijateljici imam obicaj da kazem ako bi bilo pakla pa me oteraju tamo zbog bavljenja astrologijom i sl. - neka idem... Po meni, to je ograniceno shvatanje Boga. Ja verujem u njega ali ne na taj nacin bavim se ovim, a ne bavim onim - idem tamo a ne ovamo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!