Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kolika je vjerojatnost da se Gospa (BDM) jope ukaže negdje u Hercegovnini i pri tome rehabilitira Druga tita? :trep:
Molim suvislo obrazložite odgovor. Tema nije nimalo naivna...
By Çâðê_DUP
Kako ?e ga rehabilitovat? Ne kontam. :misli:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa onako kao što se recimo Draža rehabilitira... :trep:
I Drug tito je spašavao savezni?ke pilote... :yes:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja ne mogu da objasnim, ali imam utisak da ?e se baš to desiti.
Nije bezveze ostalo Zdravomarijo, umesto Bokmarijo.
Jedino što bi moglo po?i naopako jest da se negde u BiH ukaže Tito i rehabilituje Mariju. :D
By Gost
Srbine dragi sertifikovani, i ti što imaš mnogo F worda na avataru, ja vas i dalje ništa ne razumem. :glupaudruštvu:
Što baš ona baš njega da rehabilituje? I što je "tito" u italic fontu? :temperatura:
Korisnikov avatar
By gari
Šta ima da se rehabilituje Drug Tito, kad nikada nije ni dehabilitovan. I dalje je li?nost No I u zemlji Serbiii. Kada je ON bio na vlasti sve je bilo lepo, divno, prosperitetno, NAŠ pasoš je bio cenjen /svi su gledali da nam ga ukradu/, Plavi vozovi su samo šišali brzinom od 99,99 km/h, avioni su imali dovoljno goriva da slete gde treba, brod zvani "Galeb" je non-stop krstario pra?en razara?em "Split" i još nekim koji su još vojna tajna. Dakle, Drug Tito /Sv. Josip Radnik/ je kanonizovan u svetca i tu niko više ne može da mu pomogne. Ave TITO!

:party: :rotflmao: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by krepa?
Srbine dragi sertifikovani, i ti što imaš mnogo F worda na avataru, ja vas i dalje ništa ne razumem. :glupaudruštvu:
Što baš ona baš njega da rehabilituje? I što je "tito" u italic fontu? :temperatura:
O bože mila... Ti si baš mlaðahna, ha? :mazi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Pipin
:hypno:
:hypno:
Korisnikov avatar
By Pipin
Samo se vi jebajite... Vide?ete vi kad oni otvore onu piramidu tamo, a u njoj - Tito. Piramida cve?a. Dalje predviðajte sami.
By Gost
Jel to Viso?icu? Pa tamo je Ramo, bolan...

Originally posted by 2kune
O bože mila... Ti si baš mlaðahna, ha? :mazi:
Uh, nijesam, no sam nasleðem izBosne... :blush:
I dalje niko ništa da mi objasni. Pih. Nabeðeni elitisti, uskra?ivate poštenom narodu informacije. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By EYA
BNIOSADBNIO ,XYCVMIOSADFJKDSAXCVMCVM,
SADFJKDSABNW ERUISDFJKLIO WERUI XYCVXYCVMRU IOKSADFJWQERruioooooo tz sadfsad kljruiwetz SADXYCVM, PIO DSAXYCVMRUIOSADFJKWQERWERUIIII ?
By Gost
A koga sad ti rehabilituješ?
:hmm:
Korisnikov avatar
By EYA
dfjksasad ? :shocked:
By Çâðê_DUP
Malo ulevo samo, mislim da ?e onda bit dobro.
Korisnikov avatar
By EYA
XYCVM,SAD IOXYCVWQER SDFJKLWERUIWQERUSADXYCV BNRUIO "!#"!#"!#

sadksadfjerwqbndsaklfjsad xycvm,ruio sadwqer SADSADSADRUIWEWQERUSAD RUIO SADSADF XYCVM,IO<GHUIWER DFSASAD FJKLRUIOtzðwqerxycvm, pruioxycvklsdfjwerui ruio pweruisadruioxycvm, sdfjklweruiwqerusadxycv sadfio xycvm,ruiofjklwqer xycvmiofjklsadfjkwqer dfsaiofjklsd saderwq bnerwq i iodsaweruisadorui :srbin:
By Çâðê_DUP
:budilnik:
By Ulix
Slazem se sa Eyom, narocito oko ovoga: FJKLRUIOtzðwqerxycvm, pruioxycvklsdfjwerui ruio

:up:

Savrseno tacno.
By Bombina
Originally posted by krepa?
:budilnik:
otkad ti ides ,boze sacuvaj
Korisnikov avatar
By m..
Teshko, mada bi se moglo desiti da ono brdo u Medjumurju potpuno nestane zato sto hodocasnici sa svih strana redovno odnose kamenje kao suvenir.
Korisnikov avatar
By Pipin
U Meðumurju :lol: kamenje :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
samo se vi zezajte ... predstoji vam vreme kad ce BiH dominirati kosmosom (naravno sa mnom na celu kao primerom elasticno-nacionalne identifikacije koja se zove "po potrebi" i koja je jedina funkcionalna identifikacija ovih globalnih dana) a kako su mi u medjugorju rekli da licim na Gospu prvi zadatak ce mi biti rehabilitacija lika i djela druga tita
Korisnikov avatar
By m..
Gledaj da se u nekom ljutom krasu javis, ne bi li ocuvala ekoloshku sliku pejzaza.
Korisnikov avatar
By gari
Samo se vi zezajte sa Gospom pa ?e ona sve da ve pretvori u-žabe. Naro?ito Eyu.

:puzzle: :trampolina: :kiss:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by tramp
samo se vi zezajte ... predstoji vam vreme kad ce BiH dominirati kosmosom
Slažem se. BiH ?e biti intelektualni kompost iz koje ?e izrasti ideja o Ujedinjenoj Federaciji Planeta. Doduše, tu ideju ?e fizi?ki ostvariti netko drugi jer je previše dugo ?ekati da se sami bosanci zapute u svemirska pronstranstva...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Najve?i problem je-raketno gorivo. Tu bi ti mogao biti od pomo?i ako se najedeš pasulja, moglo bi se dobiti dovoljno goriva bar do Meseca /ako ne i dalje/.

:drama: :okret: :peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!