Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
" Bila mi je potrebna pomoc, zvao sam telefonom boga, nebo, ali linija je bila zauzeta. Zvao sam ponovo, stavili su me na chekanje."
"Ponovo mi je bila potrebna pomoc, pozvao sam pakao, javili su se posle prvog zvona."

Shta mislite o satanizmu?
Korisnikov avatar
By djo
ne znam skoro ništa o tome, osim iz filmova romana polanskog :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja na to gledam ovako: da bi bio satanista, moras stovati Djavola, a da bi stovao Djavola, moras verovati da postoji i Bog, jbg.......Obzirom da ja ne verujem u Boga, bar ne na nacin na koji je to `popularno`, ne verujem ni u Djavola......
Ne smemo zaboraviti da STVARI IMAJU ONAJ ZNACAJ KOJI IM PRIDAJEMO, te da ako neko veruje u NESTO/NEKOG, onda to za njega i postoji, i to je (njegova) realnost. Ja postujem to. Tacka.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad god sam htio prodat dushu Djavolu za neshto nije se materijalizovao i ponudio mi da potpishem ugovor.

Stoga, to je jedno veliko sranje.
:P
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh: Da,da.......o tome sam i ja razmisljala.........hahahahaha
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by unic0rn
Kad god sam htio prodat dushu Djavolu za neshto nije se materijalizovao i ponudio mi da potpishem ugovor.
LAZ. :shamar:
nikada me nisi zvao i nikada nisi potpisao da dushu prodajesh, a nemozesh napraviti omlet a da ne razbijesh i umutish par jaja.

Shalu na stranu...
Moj koncept Satane, Djavola, Lucifera.... smatram podsvesnim principom nas samih, sila koja je pala, mi koji smo odvojeni od jedinstva. I zelimo isto da nadmashimo...

al dobro ja sam u L.H.P.-u i verujem da je jedini nachin za uspeh da "I will set myself above the Most Highest Gods."
Korisnikov avatar
By gari
Ne mogu za sebe re?i da sam baš satanista, mada poznajem sve tehnike i vra?anja koje primenjuju. No, koristim razli?ite sile i uglavnom uspevam da postignem ono što ho?u dobrom koncentracijom. Zavisi od veli?ine cilja, ponekada mi se ono što ho?u materijalizuje /ostvari/ brzo a ponekada mora da proðe mnogo vremena. Najteže je fizi?ki uništiti neko bi?e /?oveka/. Ali, ako je taj slab, nema dovoljno energije ide mnogo brže. Do sada sam ih sredio nekoliko desetina, pa ako ima nekoga da želi da eliminiše neku osobu iz ovog postojanja a da ima dobar razlog za to, neka mi se javi sa podacima na U2U ili e-mail. Tehnike ne podrazumevaju fizi?ku silu nikada a osoba koja treba da bude eliminisana nikada ne?e znati šta je snašlo.
:djavo: :opatica: :uplasen:
Korisnikov avatar
By jukie
A što onda nisi spre?io negativnu reformu školstva kad znaš da nikom dobro ne?e doneti?
Korisnikov avatar
By 2kune
@ gari
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

OT:
Pa sad... Kad bi neko uložio dovoljno truda i poznavao prave rituale vjerujem da bi mu se jednako brzo ukazali i ðavo i bog i vila ravijola... Druga je stvar što krš?ani imaju manje u?inkovite rituale od sotonista... :lukavi:
No ja radije iðem direkto do bitka... :zvezdas:
Korisnikov avatar
By Dina
Gari,
Ako pretpostavimo da je to moguce... kako izlazis na kraj sa svojom savescu? Neko ti kaze da je neko drugi los, a mozda je ta osoba koja ti "narucuje" zla, zavidna, a osoba na koju treba da utices negativno jedno izvanredno ljudsko bice?

Sto se samog pitanja tice - kad citam neke okultne forume procitam sta pisu neki ljudi koji kazu da su satanisti, ali za moj ukus je to najcesce previse mracno... vestice su mi simpaticnije... :vestica:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
A što onda nisi spre?io negativnu reformu školstva kad znaš da nikom dobro ne?e doneti?
Pa, spre?io sam. Znaš da je Vlada i Gaša Kneževi? "pao" /i propio se što ?e ga brzo dovesti na onaj svet/ pre nego što je završio reformu školstva.
O tome ko je loš a ko zao ne odlu?ujem ja, nego Više bi?e. Ako je dobar na njega sigurno ne?e uticati moja vra?anja i loša energija. Stradaju samo oni koji su nešto krivi /a u suštini svi imamo ponešto iz prethodnih i sadašnjih života za šta treba da platimo/. Ja ne radim ništa loše, samo oslobaðam ljude loše karme, još treba da mi budu i zahvalni. Pitanje je isto koje je sebi postavljao i Raskoljnikov-šta je vrednije: svet ili neka baba /deda/,,,Bilo ko...
:sekirica: :kuca: :vudu:
Korisnikov avatar
By Aradija
zavisi koja forma Satanizma
Ali,uglavnom Satanisti su ljudi razocarani u zivot,besni na sve ostale..mislim da bi trebalo da porade na svom zivotu,a ne da bacaju hexove na druge..ali,naravno,ko zna sta bismo mi uradili da smo na njihovom mestu..
Ima ljudi,koji ne znaju nista o Satanizmu i blate ga...nije fer,ne mozes imati misljenje o necemu o cemu nista ne znas.

Postoji moderni,tradicionalni,spiritualni i druge vrste Satanizma...Joy of Satan je najneozbiljniji od njih,najludji mi deluju oni sa sajta magija.com

Ako nekog zanima,postoji forum Sotonizam i Demonolatrija..
Korisnikov avatar
By Aradija
Originally posted by Dina
Gari,
Ako pretpostavimo da je to moguce... kako izlazis na kraj sa svojom savescu? Neko ti kaze da je neko drugi los, a mozda je ta osoba koja ti "narucuje" zla, zavidna, a osoba na koju treba da utices negativno jedno izvanredno ljudsko bice?

Sto se samog pitanja tice - kad citam neke okultne forume procitam sta pisu neki ljudi koji kazu da su satanisti, ali za moj ukus je to najcesce previse mracno... vestice su mi simpaticnije... :vestica:
Ne bih da te vrbujem,ali poseti moj forum http://paganizam.6.forumer.com/index.php Ja sam Freya
pozzzzz
By Dj-Girl
i m a satanist

the whole truth about satanism and everything that we are and what we believe in is written in the "Satanic Bible" By Anton La Vey

these are the basics of Satanism

The Nine Satanic Statements
from The Satanic Bible, Š1969 by Anton Szandor LaVey

1. Satan represents indulgence instead of abstinence!

2. Satan represents vital existence instead of spiritual pipe dreams!

3. Satan represents undefiled wisdom instead of hypocritical self-deceit!

4. Satan represents kindness to those who deserve it instead of love wasted on ingrates!

5. Satan represents vengeance instead of turning the other cheek!

6. Satan represents responsibility to the responsible instead of concern for psychic vampires!

7. Satan represents man as just another animal, sometimes better, more often worse than those that walk on all-fours, who, because of his "divine spiritual and intellectual development," has become the most vicious animal of all!

8. Satan represents all of the so-called sins, as they all lead to physical, mental, or emotional gratification!

9. Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years!

The Eleven Satanic Rules of the Earth

1. Do not give opinions or advice unless you are asked.

2. Do not tell your troubles to others unless you are sure they want to hear them.

3. When in another's lair, show him respect or else do not go there.

4. If a guest in your lair annoys you, treat him cruelly and without mercy.

5. Do not make sexual advances unless you are given the mating signal.

6. Do not take that which does not belong to you unless it is a burden to the other person and he cries out to be relieved.

7. Acknowledge the power of magic if you have employed it successfully to obtain your desires. If you deny the power of magic after having called upon it with success, you will lose all you have obtained.

8. Do not complain about anything to which you need not subject yourself.

9. Do not harm little children.

10. Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food.

11. When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

The Nine Satanic Sins

1. Stupidity-The top of the list for Satanic Sins. The Cardinal Sin of Satanism. It's too bad that stupidity isn't painful. Ignorance is one thing, but our society thrives increasingly on stupidity. It depends on people going along with whatever they are told. The media promotes a cultivated stupidity as a posture that is not only acceptable but laudable. Satanists must learn to see through the tricks and cannot afford to be stupid.

2. Pretentiousness-Empty posturing can be most irritating and isn't applying the cardinal rules of Lesser Magic. On equal footing with stupidity for what keeps the money in circulation these days. Everyone's made to feel like a big shot, whether they can come up with the goods or not.

3. Solipsism-Can be very dangerous for Satanists. Projecting your reactions, responses and sensibilities onto someone who is probably far less attuned than you are. It is the mistake of expecting people to give you the same consideration, courtesy and respect that you naturally give them. They won't. Instead, Satanists must strive to apply the dictum of "Do unto others as they do unto you." It's work for most of us and requires constant vigilance lest you slip into a comfortable illusion of everyone being like you. As has been said, certain utopias would be ideal in a nation of philosophers, but unfortunately (or perhaps fortunately, from a Machiavellian standpoint) we are far from that point.

4. Self-deceit-It's in the "Nine Satanic Statements" but deserves to be repeated here. Another cardinal sin. We must not pay homage to any of the sacred cows presented to us, including the roles we are expected to play ourselves. The only time self-deceit should be entered into is when it's fun, and with awareness. But then, it's not self-deceit!

5. Herd Conformity-That's obvious from a Satanic stance. It's all right to conform to a person's wishes, if it ultimately benefits you. But only fools follow along with the herd, letting an impersonal entity dictate to you. The key is to choose a master wisely instead of being enslaved by the whims of the many.

6. Lack of Perspective-Again, this one can lead to a lot of pain for a Satanist. You must never lose sight of who and what you are, and what a threat you can be, by your very existence. We are making history right now, every day. Always keep the wider historical and social picture in mind. That is an important key to both Lesser and Greater Magic. See the patterns and fit things together as you want the pieces to fall into place. Do not be swayed by herd constraints-know that you are working on another level entirely from the rest of the world.

7. Forgetfulness of Past Orthodoxies-Be aware that this is one of the keys to brainwashing people into accepting something new and different, when in reality it's something that was once widely accepted but is now presented in a new package. We are expected to rave about the genius of the creator and forget the original. This makes for a disposable society.

8. Counterproductive Pride-That first word is important. Pride is great up to the point you begin to throw out the baby with the bathwater. The rule of Satanism is: if it works for you, great. When it stops working for you, when you've painted yourself into a corner and the only way out is to say, I'm sorry, I made a mistake, I wish we could compromise somehow, then do it.

9. Lack of Aesthetics-This is the physical application of the Balance Factor. Aesthetics is important in Lesser Magic and should be cultivated. It is obvious that no one can collect any money off classical standards of beauty and form most of the time so they are discouraged in a consumer society, but an eye for beauty, for balance, is an essential Satanic tool and must be applied for greatest magical effectiveness. It's not what's supposed to be pleasing-it's what is. Aesthetics is a personal thing, reflective of one's own nature, but there are universally pleasing and harmonious configurations that should not be denied.

this is the essence of what we believe in
anything else that is written or said is a load of rubbish
By Dj-Girl
and by the way..
there is no such thing as a modern or traditional satanist

you are born a satanist..you dont become one
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Dj-Girl
and by the way..

Bar sa nekim da se slozim...
Korisnikov avatar
By Dina
Aradija,
Hvala :) Pogledacu...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada kazem Satanista, nikako ne mislim na potpale od ljudi.
O satanizmu razmishljam na sledeci nachin...

Long time ago...svi smo mi bili jedno.
Posle pada, odvajanja od nexusa... well Im really angry.. em shto nikako ne zelim da se vracam u jedinstvo, a pod dva shto smatram da se neke stvari u universe moraju menjati.
Prvi konatakt s neshto shto je lichilo na Satanu sam imao kroz pogreshan rad sa Solomonovim ogledalom. Te noci, ja posmatram otvoren kovcheg, reka pored mene krvava, u chiniju uzimam tu krv i dajem osobi u sanduku koja bi trebalo da se probudi. Nisam bio uplashen niti nervozan, vec kao da sve dolazi po planu. A onda iz crnog ogledala dva plamteca oka koja se otvaraju................
Drugo nije tajna da gajim ogromnu privlachnost prema dark arts, posebnu povezanost s Hekatom. Koju smatram mojom sadasnjom tutorkom, pokroviteljicom i zashtitnicom.
A oni koji su na spiritualnom putu znaju da kada se jednom napravi pakt s Hekatom, nepostoji dovoljno jaka sila koja moze da ga unishti, ili proglasi nevazecim. Njeno uchenje me je mnogo chemu nauchilo. Stvari koje nisam mogao ni da zamislim da postoje pre par godina. Moja prva uchiteljica "mother of my soul" je Izida. Koja me nauchila empatiji, razumevanju, bezrazloznoj ljubavi i mrznji, neogranichenom saosecanju, i najcrnjem gnevu. A iznad svega upalila varnicu spiritualnosti u meni.

Satanin broj je izmedju ostalih i broj 11:11 kao i 666 i 9....

9-ka me oduvek prati i kada je sanjam znam da ce neko u mojoj okolini umreti i to nije novost. Intresovanje za Satanizam mi se probudilo kada sam povezao prelazak u vreme/oznachava se sa 11:11/,kao promenu koju dolazi sa dolaskom Vodolije a Vodolija je zodijachki znak Satane.

Sinoc sam bash prelistavao skoro sve Satan linkove na netu i sve je glupost, par ok sigila baphometa i to je sve.
By Dj-Girl
^ ^^ ^

there is nothing "spiritual" about satanism
and we do not encourage the drinking of blood

u dont have no idea what satanism is about morgan and by saying what you are saying..you are only going by what the public has been led to believe by churches, movies and ridiculouse reports and essays, and it only further gives satanism a bad name

a real satanist..has no need for such esoteric rubbish.

i suggest reading the satanic bible by anton la vey
and visiting this link

www.churchofsatan.com

here is the truth of what satanism is and waht real satanism is about...happy reading :)
By Dj-Girl
Originally posted by Sava_Savanovic
and by the way..

Bar sa nekim da se slozim...
:D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto se satanizma tice, imam prigodno razmislajnje na tu temu:

"Djavola sam trazila
djavola i dobila"

:yes:

Svako dobije ono sto trazi , ako je dovoljno uporan.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
^^ ^^

there is nothing "spiritual" about satanism
and we do not encourage the drinking of blood

u dont have no idea what satanism is about morgan and by saying what you are saying..you are only going by what the public has been led to believe by churches, movies and ridiculouse reports and essays, and it only further gives satanism a bad name

a real satanist..has no need for such esoteric rubbish.

i suggest reading the satanic bible by anton la vey
and visiting this link

www.churchofsatan.com

here is the truth of what satanism is and waht real satanism is about...happy reading :)
prochitao taj link i
:smeh:

ma daj kontam da me zajebavash i da ozbiljno nemislish o tome shta pishe u tom linku, zaboga anton la vey je satanista koliko i ja devica marija
By Dj-Girl
:smeh: @ you morgan

i am sure with all your "knowledge" you can give me at least an intellectual response to everything i have written

but yet you can only laugh, which makes me laugh at you.
HAHA!

you have no clear concept on what you believe in or who you are...yet can laugh at something which you know nothing about but dare to discuss?

your primitive pagaentry views and mixing of different belief systems..just so you have something to talk about is quite absurd and a means for you to run away from your own shadows.

Until you can give me an intellectual and rational response..
you still leave me laughing at you :D :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ako je :pucaodsmeha: jedini odgovor koji mi mozesh pruziti... onda si infantilnije nego shto sam malopre predpostavio...
dokazi mi da je moje znanje pogreshno i poshtovacu te
u suprtontom se pokriji ushima, jer se pruzash mnogo vishe nego shto ti krevet dozvoljava
Korisnikov avatar
By svejedno
Sa jednim se slazem.
Satanista se radja.

I samo sa time.

Sad, neki su skapirali da se ja interesujem za tajno znanje i ezoteriju ali da nisam praktichar.

To je zato sto sam na pochetku mog interesovanja za takve stvari bez dovoljno godina i predznanja previshe samouvereno i osiono krenuo u neke stvari. Sada chekam... nesto svoje.

@DjGirl

You do NOT know darkness untill you see no ligths.

You DO NOT know fear untill you taste it from both ends.

You DO NOT know SATAN if you think you know Bapfomet.
Korisnikov avatar
By svejedno
Satanizam nije neophodan.
I ima previse spiritualnog u satanizmu.

Problem sa satanistima je sto su vezani za hriscanstvo ili judeizam, i ne shvataju da veliko svetlo baca duboku senku i da je jin odraz janga i obrnuto.
By Dj-Girl
Originally posted by Morgan Le Faye
ako je :pucaodsmeha: jedini odgovor koji mi mozesh pruziti... onda si infantilnije nego shto sam malopre predpostavio...
dokazi mi da je moje znanje pogreshno i poshtovacu te
u suprtontom se pokriji ushima, jer se pruzash mnogo vishe nego shto ti krevet dozvoljava

ako malo bolje procitas sta sam gore napisala..dokaz ti je tamo..ako nerazumes..to nije moj problem :)

ja netreba nista da ti dokazem..i sve jedno mi je dali me postujes ili ne :D

..an intelligent response..you have not given..so you dont really have the right to ask for that luxury

so when you have an intelligent response instead of attacking me.

you will have my respect then :)
By Dj-Girl
Originally posted by svejedno
Sa jednim se slazem.
Satanista se radja.

I samo sa time.

Sad, neki su skapirali da se ja interesujem za tajno znanje i ezoteriju ali da nisam praktichar.

To je zato sto sam na pochetku mog interesovanja za takve stvari bez dovoljno godina i predznanja previshe samouvereno i osiono krenuo u neke stvari. Sada chekam... nesto svoje.

@DjGirl

You do NOT know darkness untill you see no ligths.

You DO NOT know fear untill you taste it from both ends.

You DO NOT know SATAN if you think you know Bapfomet.

do not assume what i do and dont know..
i was born a satanist and have been one all my life and live according to that

read the satanic bible..and then we will talk
By Dj-Girl
Originally posted by svejedno
Satanizam nije neophodan.
I ima previse spiritualnog u satanizmu.

Problem sa satanistima je sto su vezani za hriscanstvo ili judeizam, i ne shvataju da veliko svetlo baca duboku senku i da je jin odraz janga i obrnuto.
there is nothing spiritual about satanism

a to sto kazes da su satanisti vezani crkvom...haha

9. Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years!

crkva je vezana with satan

i really suggest reading before making assumptions
knowledge really is power
Korisnikov avatar
By svejedno
Naveo sam svoja mishljenja i neka iskustva DJ girl, nikakve pretpostavke.
Ne znam sta ti znas.

Znanje jeste moc.
Ne deluje kao da ga posedujes u preteranoj meri.

Gledanje na Lucifera bez spiritualnih i prakticharskih primesa, kao na Merkurijanskog Light Bearer-a cija je snaga znanje i inteligencija je

Greska

Crkva... Oslobadjanje crkvenih i satanistichkih stega pomaze u shvatanju Svetla i mraka.

Ne sporim da je crkva vezana za satanu. Satanisti su, takodje, vezani za crkvu.

Jer nema jednog bez drugog.
Najjace svetlo baca najdublju senku.

U mraku zvezdanog prostranstva zvezde sijaju kao sto i u mracnim dubinama okeana ribe svetle...

Jedno ZAHTEVA drugo.

Jang i Jin.

Bez smrti ne bi znali sta je zivot. Smrt definise ZIVOT.

Postoji jedan, veoma mudar, strip, zvani SANDMAN u kome se Morning Star odrice prava na pakao jer, kako Lucifer u navedenoj prici kaze:

''I TO je bio NJEGOV plan od pocetka... ON je zeleo Pad, ON je zeleo da postoji Pakao... Da se Ja nisam pobunio, neko drugi bi...Pre ili kasnije...Duma, ili neko....I Pakao bi u svakom slucaju nastao.... Ja sam samo odigrao na NJEGOVE karte....Nisam to ni znao... U Mom srcu je bila iskrenost, u NJEGOVOM prevara.... Necu vishe igrati njegovu igru.... Necu vise biti druga strana novchica..... Predajem ti kljuceve pakla.''

''U Mom srcu je bila iskrenost, u Njegovom prevara..''
Ma koliko naivno zvucalo, ima mudrosti u tim recima. Jang i jin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!