Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da
1
7%
Ne
3
21%
Bogu hvala, ja sam ateista!
10
71%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Naravno da me ne vreða!
Zasto bi me vreðala istina da su crkva i religija, uopšte, najgori ljudski "izumi"!?!
Bogu hvala da sam ateista!
Korisnikov avatar
By Paki
Hehe, pa ovakva karikatura ve?inu hriš?ana može, nažalost, samo da obraduje!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ako su homofobichne osobe latentni homoseksualci iz toga proizilazi da je i Isus jedan od njih....
bezkurica na nebu... shta cesh

ne vredja me btw...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by de_ya_n
Naravno da me ne vreða!
Zasto bi me vreðala istina da su crkva i religija, uopšte, najgori ljudski "izumi"!?!
:up: :up: :up: :up: :up:

Isto to bih i sam rekao!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Obzirom da sam najcesce stava i da je malo ljudi za koje ne vazi Zabole me qurac sta neko misli, malo sta moze da povredi moja osecanja. Pa i verska.

Ovakve gluposti narochito.

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Korisnikov avatar
By KiWi
i na tarabi piše nešto .... baš me zabole šta ?e ko da napiše ili nacrta, moju veru ne može da ospori jedna skica ... mislim da je jasno da su muslimani namerno huškani da krenu u borbu protiv zapadnoevropskog crta?a ... to dokazuje šestomese?no kašnjenje ovih protesta
Korisnikov avatar
By Draco
Meni se svidja crtez kao crtez tj. svidja mi se kako crta lik koji ga je nacrtao.

A za sve ostalo me zabole, ne zato sto sam pagan, vec zato sto mislim da su ovakve provokacije apsolutno besmislene jer niti ce uzdrmati veru onih koji su vernici, niti ce sokirati ostatak.
By Ulix
:lol:

Inace, kako to da u naslovu jasno pise HRISCANI, a nijedan se nije javio da odgovori?
:eureka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
:lol:

Inace, kako to da u naslovu jasno pise HRISCANI, a nijedan se nije javio da odgovori?
:eureka:
a ti ocito imas napismeno ko je hriscanin a ko nije? ... to sto se niko nije uzbudio, ne znaci da nije hriscanin, vec da nije paljevina.
By fencysmurf
Prvo, jako je interesantno da se na prilicno jasno postavljeno pitanje "KRSCANI, da li ovo vrijeða vaše vjerske osje?aje?" javljaju ljudi koji odgovaraju "Ne, ne vredja me, ja sam ateista"

Dakle - ili je skizofrenija uzela maha ili se ne razume postavljeno pitanje?

Quelles bouffones!

A drugo, na pitanje da li hriscane nesto vredja, pored sto se odgovara "ne , ja sam ateista", oseca se potreba da se naglasi da je religija "najvece zlo". To navodi na zakljucak da se zeli potruditi da ako vec karikatura Isusa omane, kategorizacija sigurno uvredi.

No omanulo se i na prvom, i na drugom.

Dakle, ne, ne vredja me ta karikatura zato sto je vrlo jasno produkt nekoga ko ne barata ni osnovnim znanjem o Isusu.

A na kraju svih krajeva, lose je izabrana paralela.

Hriscani su navikli da se portret Isusa predstavlja, a sekularizacija je sa sobom donela i tu praksu da se Isus svakojako crta.

U Islamu je predstavljanje vjerovesnika Muhameda tabu nad tabuima.

Prema tome, ako vec zelite da budete skandalozni, shokantni, avangardni i what not, mogli bi nesto da nauchite pre nego sto zagazite `ladnu Drinu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Slazem se sa fencysmurfom.

Zao mi je sto na ovom forumu ima puno ljudi koji ne uvidjaju nijanse, koji ce debelog popa mesati sa verom, crkvu sa verom, krstaske ratove... To sto odredjeni psihopatogeni fanatici zloupotrebe veru i religiju ne znaci nuzno da su one veliko zlo. Dajte ljudi malo vise smisla za nijanse, na ovom svetu nista nije tako jednostavno.

Drugo, nije mi jasno zasto neki isticu da su ateisti sa ponosom i namecu svoj ateizam drugima?! To je jedno stanje koje nije ni za pokudu ni za pohvalu kao sto to nije ni vera. To sto ja verujem u Boga je moja stvar, nesto sto je u meni. Isto tako cu prihvatiti i ako neko ne veruje. Moja devojka ne veruje u Boga pa opet se lepo slazemo, to nam nije prepreka u komunikaciji, jer postujemo i volimo jedna drugu. Nece mi nikad biti jasna ta potreba pojedinih ljudi da stalno nesto blate.

Glavno je da nas vodi ideja dobra bez obzira da li smo ateisti, budisti, hriscani...
Korisnikov avatar
By elastica
Uopshte me ne vredja jer sam ateista.Svi se sechate Monty Payton's "Life of Brayan",niko nije skochio protiv tog filma,a bio je najvecha parodija hrishcanstva 20 veka."Crussifiction? Yeess! Right through the door,first on the left,one cross each." :smeh: :smeh:
By fencysmurf
Originally posted by elastica
Uopshte me ne vredja jer sam ateista.

Isuse.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by fencysmurf

Isuse.

On je bio Jevrej.
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by kal zakath

Isuse.

On je bio Jevrej.
nebitno. samo nek vec neko kaze kolika mu je kita bila. ne zato sto me stvarno interesuje, nego zato sto uvek dignu frku kad to pitam. :nokti:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by spark

nebitno. samo nek vec neko kaze kolika mu je kita bila. ne zato sto me stvarno interesuje, nego zato sto uvek dignu frku kad to pitam. :nokti:

Ako je bio bjelac izmeðu 12-16 cm (prosjek), ako je bio crnac (kao što neki tvrde) onda nabaci koji in?.
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by spark

Ako je bio bjelac izmeðu 12-16 cm (prosjek), ako je bio crnac (kao što neki tvrde) onda nabaci koji in?.
ne sprdaj se sa karom. ja hocu tacan podatak. :domino:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Otkud znam, kakve su merske jedinice upotrebljavane u Palestini pre 2000 godina?
Korisnikov avatar
By EYA
Da 1 (11.11%) -----
Ne 0 (0%) --
Bogu hvala, ja sam ateista! 8 (88.89%) :smeh: :up:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mene najvishe brine shto Isusela ima lice kao da uziva:elektro:
Korisnikov avatar
By EYA
pa ja sam odavno, smelo, iznela svoju teoriju o Isuselinoj mazohisticnoj crti :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
shto nas dovodi do zakljuchka da postoji mogucnost da mu je bio dignut kada su ga razapinjali:serlok:
Korisnikov avatar
By EYA
definitivno! rimljani... :bj:
By fencysmurf
On je bio Jevrej.

Ubode poentu iz prve.

:galerija:

a sto se tice ostatka ove rasprave koja lici, ako li i nije, sama kvintesenciju ateizma i ateistickih briga... vaistinu je divan bog koji moze i ovakav besprizor da voli i da se za njega zrtvuje...
Korisnikov avatar
By 2kune
A na kraju svih krajeva, lose je izabrana paralela.

Hriscani su navikli da se portret Isusa predstavlja, a sekularizacija je sa sobom donela i tu praksu da se Isus svakojako crta.

U Islamu je predstavljanje vjerovesnika Muhameda tabu nad tabuima.

Prema tome, ako vec zelite da budete skandalozni, shokantni, avangardni i what not, mogli bi nesto da nauchite pre nego sto zagazite `ladnu Drinu.
Molim, izaberi bolju paralelu ako takve ima... U tome, naime, i jest caka... :lukavi:
To zasigurno zna?i da ?e, kada jednom doðe u sve islamske zemlje, i graðanska demokracija biti ista kao na zapadu osim što se ne?edu smjeti risati karikature sa muslimanskim svetinjama... :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Morgan Le Faye
shto nas dovodi do zakljuchka da postoji mogucnost da mu je bio dignut kada su ga razapinjali:serlok:
Nije zasigurno... No sigurno je da je, kao i svi mrci u uspravnom položaju, ispustio spermu i sadržaj debelog crijeva kada je popustio tonus raznoraznih sfinktera... :kafa:
Korisnikov avatar
By Vel boy
I sad bi kao trebali krscani (billo koji, konzervativni ili progresivni!) da razbijaju glavu dumajuci o ovom "drazesnom" plodu 2kunine volsebne imaginacije utelovljene u tu "artisticku" (nema sta!) karikaturu??????

Pa, svakojaka blesa moze da uzme papir i olovku i da risa i da brisa sta joj god padne na glavu- eto to je moj komentar!
:jerry:
By fencysmurf
Originally posted by 2kune

To zasigurno zna?i da ?e, kada jednom doðe u sve islamske zemlje, i graðanska demokracija biti ista kao na zapadu osim što se ne?edu smjeti risati karikature sa muslimanskim svetinjama... :smeh:
a zaisigurnije znaci da cemo morati jos podosta nauciti o muslimanskom svetu ...

najpre to da je "dolazak gradjanske demokracije u islamske zemlje" contraditio in adjecto.

dakle , nesto je ili "gradjansko" (sekularno) ili "muslimansko" (versko)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!