Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Mariofix
Svedok sam užasnih bogohulnih i obezboženih obi?aja u ovom narodu. Po nekim anketama 94% graðana Srbije su vernici ali ja ne mislim tako. Praksa govori druga?ije.
Na svakom koraku od svakog tre?eg ili ?etvrtog ?oveka može se ?uti jedna od najvulagrnijih i najbestidnijih psovki-psovanje Boga!
Da li je nasleðe komunizma toliko jako da je izbrisan svaki pojam o nakaznosti takvog akta?
Ta prosta?ka psovka osobina je najnižih, najneobrazovanijih i najnekulturnijih slojeva populacije.
Mislite...ne psujte Boga!
Mir s vama!
Korisnikov avatar
By *deni*
Nit` sam krsten, nit`idem u crkvu, tako da mi ne smeta kada cujem da neko psuje boga.
Ja to, naravno, ne radim, jer i inace retko psujem.:smug:
By Mariofix
Originally posted by deni
Nit` sam krsten, nit`idem u crkvu, tako da mi ne smeta kada cujem da neko psuje boga.
Ja to, naravno, ne radim, jer i inace retko psujem. :smug:
Da li misliš da je Bog samo sa onim koji idu u crkvu ili su kršteni?
Bog mnogo iznad tih protokolarnih obi?aja koje je ?ovek smislio.
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se. Samo sam malo alergican na onog Boga, proklamovanog i nametnutog od crkve, a jos sam alergicniji na ove moderne vernike...
Korisnikov avatar
By tramp
pa ja bas zato sto nisam religiozna i ne psujem boga sta ima da psujem u sta ne verujem da postoji

ko da kazem jebo te leteci cilim :roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
radim na tome da izbacim iz govora 'o boze' 'jebo te bog' tako da izmisljam neke surogate no ipak je to stara navika a to moze da se cuje gde hoces pa te non stop neko podseca...

nego, facinantno je da ne sme da se psuje bog, a majka recimo moze?

e to, vrhunac ispiranja....
Korisnikov avatar
By tramp
pa ja ako kazem jebem ti mater onda to mislim bukvalno inace ne koristim ni to :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
vidis dobro je sto nije ustaljeno 'jebem ti oca' they are so out of my age limit
:smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bra?o i sestre, deco moja duhovna... Ako li ne psujete boga - on ?e psovati vas! Ništa u ovoj vaseljeni ne može da bude stati?no i naš mudri narod ponajbolje znade kakav je red na ovome svetu i kako treba da se ?ini u ovim stvarima. Verujte u boga i u svoj narod! Jer psovka nije drugo do molitva izre?ena u ljutnji i kao takva samo je potvrda vaše vere. Neznabožci ne?e da psuju - ta oni i ne veruju! Samo duboka vera ume da bude toliko drska da poziva i boga na odgovornost. Bog to ?uje i blagoslivlja... Amin.
:svetac:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by 2kune
Bra?o i sestre, deco moja duhovna... Ako li ne psujete boga - on ?e psovati vas!
:svetac:
:lol: :lol: :lol:
Znate kako zovu osobu kojoj kazes "Ebo te Bog?"

Deva Marija. :obesen:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Djizs fakin' Krajst !

Odlepili ste, idem sada posvetiti se molitvi

:molise:

:astral2:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne volim ljude koji psuju boga, majku, sunce, hleb... to je dno dna nekulture. a konkretno što se psovanja boga ti?e, nisam religiozan, ali zbog ve? re?enog, ne psujem ga. ružno je.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
desi mi se da retko kada ali ipak pochnem da ga kunem, ali ipak sam blizi kletvama i proklinjanima a ne psovkama,
jednom mi se desilo da sam prokleo baricu jer mi se nashla na putu:ves:
By Mariofix
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne volim ljude koji psuju boga, majku, sunce, hleb... to je dno dna nekulture. a konkretno što se psovanja boga ti?e, nisam religiozan, ali zbog ve? re?enog, ne psujem ga. ružno je.
Svaka ti ?ast. Ve? sam pomislio da su svi homosexualci bogohulnici.:uplasen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mariofix
Originally posted by 2Q2Bstr8
Svaka ti ?ast. Ve? sam pomislio da su svi homosexualci bogohulnici. :uplasen:
Ja:

I ja kazem, svaka cast 2Q2Bstr8-u!

A, zasto si, Mariofikse, bio spreman da pomislis da "su svi homoseksualci bogohulni"? Da si hteo da vidis, video bi da i na ovom forumu homoseksualci/biseksualci jesu raznoliki u misljenjima, idejama, stavovima, etici!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mariofix
Ne psujte Boga!!!
sure hun, samo ti meni reci sta smem da radim a sta ne.. :nokti:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by SouthSide
Sta znaci bogohulnik?

:whatever:

-
To ti je izraz koji koriste hriscani za svakoga ko ne gaji strahopostovanje prema njihovom bogu.
By Mariofix
Koji "njihov" Bog?
Bog je univerzalan.
Mir s tobom.
Korisnikov avatar
By witchie
Prvo, da bih nešto psovao to mora postojati. Ako nešto ne postoji onda to nema ni smisla izgovarati, a kamoli psovati.
Budu?i da Bog ne postoji, zašto bi ga itko psovao? Op?enito je psovanje ružna navika, a kad psuješ nešto ?ega nema, to uz ružnu naviku postaje i iskazivanje vlastite gluposti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja boga prizivam jedino kad pevusim brojne folk hitove u kojima se on spominje.
:alexis:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by witchie
Prvo, da bih nešto psovao to mora postojati. Ako nešto ne postoji onda to nema ni smisla izgovarati, a kamoli psovati.
Budu?i da Bog ne postoji, zašto bi ga itko psovao? Op?enito je psovanje ružna navika, a kad psuješ nešto ?ega nema, to uz ružnu naviku postaje i iskazivanje vlastite gluposti.
witchie dušooooo! Vidim da te Bog i ovde poslao u Misiju... :opatica:
Padni mi na grudi dete, da se pošteno izgrlimo i poljubimo 3 puta! :yay:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by witchie
dokazi da boga nema, a ja cu ti pokazati granicu ljudske gluposti...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Morgan Le Faye
dokaži mi da je bog boginja, a ja ?u ti pokazati granicu ljudske milosti...
By fencysmurf
reci "ne psujte boga" u ovoj drustvenoj konstalaciji je otprilike kao reci nekom ko jede govna da se malo ubrise tu levo od usta, nesto se umaz`o...

in medias res!
Korisnikov avatar
By 2kune
Elem, ovo važi samo ako ste peder :D Jerbo je izre?ena prijetnja (jebemti gospu) sama po sebi tada materjalno neispunjiva pa nema ozbiljne konotacije i može biti shva?ena samo kao šala. :oskar:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by 2kune
Originally posted by Morgan Le Faye
dokaži mi da je bog boginja, a ja ?u ti pokazati granicu ljudske milosti...
Otvori um, bog nema kurac, niti pichku, tako da je nazivati ga mushkarcem ili zenom je totalno pogreshno.
Pagani veruju i roditeljicu univerzuma Veliku Majku, chak neke stare statue boginja prikazuju kako univerzum izlazi iz materice, ali ako se to prenosi na materijalni nivo onda je to nivo mikrokosmosa, jedinke, choveka, koji nije potpun, samim time shto je rodjen...

A na metafizchkom nivou, Velika Boginja simbolishe ljubav, pre svega majchinu ljubav kao jedno od malo stvari koja je bezuslovna. Koja je tu.
Kada ja psujem boga, ja psujem hrishcanskog boga, iz jednog razloga jer u spiritualnom radu, nijedan hrishcanski elemenat se ne moze materijalizovati, nema snagu. Pa chak ni Satana, kao takav. Oni su svi u ljudima koji ih poshtuju, tako da ako hrishcanin psuje boga on psuje samog sebe, jer bog i satana su u choveku, ako gledamo svet na hrishcanski nachin....

Jedino shto NIKAD ne izustim naglas to je "idi u tri pichke materine", jer je to paganska kletva,koja se upotrebljava prema onim osobama kojima zelimo smrt *odlazak u matericu, karta tarota, oznachava smrt i ponovno rodjenje***
Korisnikov avatar
By tramp
vidis meni to tri nikad nije bilo jasno?
Korisnikov avatar
By 2kune
Morgan Le Faye, dušo moja vilinska, nema ljutiš. :D
Kada ponovno pro?itaš naš dijalog, glatka ali usredoto?ena ?ela, vidjet ?eš da on nije bio doli heuristi?ki... :kiss:
Nikakvih animoziteta zaista tu ne bijaše. :elf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!