gari, dijete, rekao sam ti da me se otkaneš. Ako te povreðuje, a ti lepo udesi toaletu, pribavi neophodan aksesuar, odeni se u crnu duga?ku haljinu, turi ondulaciju na bradu i maši mirišljavom torbicom punom tamjana, pa te možda neko i spase

a tuða, kako si to lepo i logi?no izrazio, u?ena i nadasve neuka pisanija, poljubi pa ostavi, pa te ne?e povreðivati.
Sem toga možda ti se ujedno na taj na?in smanje frustracije, ?ujem ima dosta akcije kako na jugu (Vranje) tako na severu (Hopovo), a gde je Sveta gora, pa konventusi i milosrdna sestrinstva, neko ?e ti ve? rešiti probleme, samo polegni na manastirsku bunar-?esmu i pumpaj, pumpaj, pumpaj... i dok okom trepneš, ?elovjekoljubec Bog ti se javi u vidu (tavorskih?) svetlaca pred o?ima... A možeš i da avanzuješ, pa da te jednom imamo kao vladiku rumunskog i cele Indonezije, da širiš blagovesti Logosa i br?kaš se, recimo, na plažama Balija (ontopic!) okružen preobra?enim tajlandskim muškim prostitutkama, koji u horu kli?u i hvale Gospoda, aliluja...?
(Moderatori, help, dete me progoni po forumu, pogrešno mi ispravlja pravopis, ho?e da mi ospori pravo na slobodu mišljenja ter da me privede materi crkvi :gnuš: još malo pa ?e me prisilno voditi na egzorcizam, indoktrinaciju, kastraciju, vazektomiju, sve u ime gospodnje, upomo?!)