- 08 Apr 2005, 00:13
Znate li pricu o Davidu i Jonatanu? Ako se uzme u obzir kada se i gde desavala i gde je zapisana prilicno je lepa. Samo sto nema sretan kraj 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Vel boyDragi Vel boy ne znam da li ?e ti Jonatan odgovoriti na ovo pitanje i ne mešam se zbog toga; u principu bi trebalo da sme.
A sad jedno pitanje za Jonatana:
Bi li ti isto tako smeo da ovo sve kazes ovako svestenicima u njihovim crkvama u koje rado ides? Trebalo bi da bi smeo, no sve se bojim da je realnost na zalost drugacija!![]()
Originally posted by TotJa:Originally posted by Vel boyDragi Vel boy ne znam da li ?e ti Jonatan odgovoriti na ovo pitanje i ne mešam se zbog toga; u principu bi trebalo da sme.
A sad jedno pitanje za Jonatana:
Bi li ti isto tako smeo da ovo sve kazes ovako svestenicima u njihovim crkvama u koje rado ides? Trebalo bi da bi smeo, no sve se bojim da je realnost na zalost drugacija!![]()
Ali šta ako on jednostavno nema sre?u da bude u verskoj zajednici koja prihvata homoseksualnost? Recimo da si ti u tom smislu bolje sre?e jer u svom verskom okruženju imaš tu vrstu razumevanja i meni je zbog toga iskreno veoma drago.
Ja se nadam da ?e se i ljudima na Balkanu jednom omogu?iti da ne budu osudjivani zbog svoje seksualne orijentacije. Bilo u svojim crkvama bilo u nekoj drugoj hriš?anskoj crkvi koja bi za to imala sluha.(kažem hriš?anskoj zbog pretežnosti hriš?anskih konfesija).
Ovo je Balkan. Ovde ?e se narednih stotinjak godina odlu?ivati o tome ho?e li Srbi i Hrvati iz mržnje pre?i u medjusobnu ljubav tako da se rasprava o inim razli?itostima ovde odlaže za još po koji vek.
Originally posted by JonatanSuper!!! Gospodin Milin je moj novi idol ! Ozbiljan sam!
...kada je profesor Dragan Milin tumaceci bas ovu pricu rekao ... * ...mada je vrlo ocigledno da se tu radi o ljubavi izmedju dva muskarca i da to treba upravo tako shvatiti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!