Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li verujete u duhove i paranormalne stvari?

Da
31
62%
Ne
19
38%
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Treba biti oprezan kada se kaze rech duh, jer mnogi ljudi smatraju razlichite stvari pod istim pojomom....
nko smatra da su to duhovi predaka, neko pod njima smatra neopipljive entitete,
neko samo duhove predaka koji su ostale na ovom svetu zbog nekog nezavrshenog posla...
paranormalno..ne postoji, sve je normalno, samo ako je gravitacija otkrivena pre 500godina ne znachi da i pre nije postojala, stvari koje se nazivaju paranormalnim su u stvari sasvim normalne...
isto kao i nazovi natprirodna bica....ona nisu natprirodna oni su mnogo prirodnija od choveka i ljudske civilizacije na njenom sadasnjom stepenu razvoja.....
da li verujem?
NE...
jer verovanje podrazumeva da nepostoje dokazi za tako neshto...da se ne moze dokazati niti opovrgnuti....
ja znam duhove i ono shto ljudi nazivaju paranormalne stvari i pojave, one su svuda oko nas....
prihvatili ili ne, samo ako znamo da ih kontrolishemo radi ce za nas, u suprotnom bice neutralni, ili zli....
Korisnikov avatar
By Caps Lock
U duhove ne, ali u paranormalne stvari da. I to otkako sam poceo da dolazim na ovaj forum.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da posle jednog nemilog dogaðaja. Postoji definitivno nešto, dajem glavu da postoji!
Korisnikov avatar
By 2kune
Njah, dašta! ter daku?e! Samo ono što osobno vidim prozirno i ne mogu dodirnuti uzimam za ozbiljno i tome vjerujem! Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
Verujem, verujem, posebno posle filma "Duhovi u nama", najezih se...brrr

Istina je tamo negde, a saznacemo je jednog dana...
Korisnikov avatar
By Savitar
da nisu neki ejlijeni :upasen: :kosach:
evo, ja u "paranormalno" verujem, jer mi se deshavalo... telekineza, valjda je tako zovu...
Korisnikov avatar
By Dina
Ne bih bas upotrebila rec verujem... ali mislim da postoji mnogo vise stvari nego sto mi mozemo da objasnimo.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne volim da verujem.
A kako nisam imala nikakvih iskustava sa paranormalnim stvarima i duhovima, necu da tvrdim da postoje.
Naravno da postoje stvari jos nepojmljive nasim umovima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
A gde je opcija: Ne znam sta da kazem?

To je ujedno i moj odgovor!:closet:
By spf 3000
ne. mada mislim da bi bilo jako zanimljivo da takve stvari postoje.
zapravo u nekom sam konfliktu sa sobom. kazem da ne verujem a opet verujem da ima nesto..
zapravo, zelim da verujem da ima neceg iza ovog zivota sto se nama manifestuje na neobjasnjiv nacin.
ali ipak bih volela da to sama vidim ili vec osetim.
bojim se samo da bi me skeptik u meni ubedio da umisljam.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Savitar
da nisu neki ejlijeni :upasen: :kosach:
evo, ja u "paranormalno" verujem, jer mi se deshavalo... telekineza, valjda je tako zovu...

Telekineza - pokretanje udaljenih predmeta bez neposrednog delovanja. Peres sudove dok sedis za kompom?

:gatara: :hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne zelim da verujem u prvo. Sto se tice para stvari - mozda je formulacija nespretna ali u nesto verujem. Samo nemam ime tome.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kupper
Ne zelim da verujem u prvo. Sto se tice para stvari - mozda je formulacija nespretna ali u nesto verujem. Samo nemam ime tome.
Glasao sam ne zbog formulacije pitanja. U prvo takoðe ne želim da verujem, i nemam razloga jer izbegavam mra?njaštvo.

Stvari koje se ne mogu objasniti zakonima fizike naravno postoje. Npr, telepatski fenomeni. Koliko puta mi se desilo da na nekoga pomislim i baš u tom trenutku me taj neko zove telefonoim, na primer.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Caps Lock
U duhove ne, ali u paranormalne stvari da. I to otkako sam poceo da dolazim na ovaj forum.
Strange thing happend....isto se i meni dogodilo, jebote!
Ina?e, morat ?u prestati da se slažem sa tobom jer ?e me Najsina optužit da se jebem sa tobom a MM&I ?e onda postat ljubomoran....pa ?em najebem :mad:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
kakve veze ove stvari imaju sa filozofijom, religijom i teorijama?????
u tom slucaju bi trebao dopuniti sobu sa mitologijom...
ili fan klub Vidovite Zorke:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Stripi
Originally posted by Caps Lock
Strange thing happend....isto se i meni dogodilo, jebote!
Ina?e, morat ?u prestati da se slažem sa tobom jer ?e me Najsina optužit da se jebem sa tobom a MM&I ?e onda postat ljubomoran....pa ?em najebem :mad:
Trojka je iz raja izasla. :nokti:

Sem toga, NiceGuy nema pojma. Ali zato mi znamo.:kiss:
Korisnikov avatar
By Deksi
Da,desile mi se neke stvari,koje nemaju bas najbolje veze s vezom!:iskolacen:
By spf 3000
Originally posted by Deksi
Da,desile mi se neke stvari,koje nemaju bas najbolje veze s vezom! :iskolacen:
hajde ispricaj. uvek sam htela da cujem takvo neko iskustvo.
Korisnikov avatar
By Bole
Da
Ima tu necega sto mi nije bas najjasnije.
Korisnikov avatar
By gari
Naravno, ali ne u duhove uvijene u bele pokrove. Svi mi ovde smo potencijalni duhovi. Ko zna koga ?u ja pohoditi svake no?i i kuckati mu u prozor /kao u "Orkanskim visovima"/.
:fige:
Korisnikov avatar
By Mage
Nije da ne verujem, ali jednostavno nemam razloga da verujem. Nikada nisam doživeo nešto što nisam mogao racionalno da objasnim... E sada, da li to nešto znači? Ko zna :neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako i verujem u duhove i paranormalno, još više verujem u potpunu razdvojenost naših svetova i polja delovanja.
By J...
Originally posted by Mars

Ako i verujem u duhove i paranormalno, još više verujem u potpunu razdvojenost naših svetova i polja delovanja.
Uvek postoji mogucnost slucajnih preklapanja tih svetova.
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Svake godine nekoliko puta u holivudskim fillmovima.
By J...
Ljudi vole sve da racionalizuju da ne bi morali da se nose sa necim sto ne poznaju i sto ih plasi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!