Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Verujem da nisam jedinni koji ovde zna da tumachi snove....
ali ajde ovako...
shta ste sanjali poslednje?
i shta mislite da to oznochava....
prorochki snovi je su li vam se desili?
Korisnikov avatar
By Moa
Sanjala sam proslu noc da idem na dzoging i super sam se osecala,bila sam sretna jako,skroz ne kontam taj san
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja sanjao kao po obicaju neke gluposti. Jurim se sa nekom inspekcijom po skoli, mojoj srednjoj koja zapravo nije moja srednja ali bi trebalo da bude. A inspekcija neka zajebana, mislim da je Djordje Marijanovic bio glavni...

San me je smorio skroz, probudio sam se ko da sam riljao citavu noc...
By katarina
Boljsevicku revoluciju koju izvode Bugari, a glavni protest im je u Beogradu. I tako se krece ta masa od kalemegdana ka Slaviji i ubijaju sve pred sobom. Mislim da sam sanjala i jednu forumasicu, ali ne mogu da se setim u kom kontekstu.

Moj san oznacava da sam predugo u Beogradu.
By katarina
I da, ta forumasica nije anche :P .
Korisnikov avatar
By EYA
ja sanjala da se jebem :right:
Korisnikov avatar
By olgic
E sinoc sam jedva zaspala i morala da pazim kako spavam (kako ne bi ubila devojku pored sebe) tako da nisam bas nesto posebno sanjala...Poslednje cega se secam da sam sanjala ne smem ni da kazem posto ujtru kad sam ustala valjala sam se od smeha a u snu sam plakala:)
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa sta si sanjala?

U potpisu
devojka pored tebe
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Aksa
Pa sta si sanjala?

U potpisu
devojka pored tebe
Aman bre ove zene...Nisam sinoc nista spavala dok si bila pored mene i nemoj sad praviti :offtopic: a san koji pominjem dobro znas koji je....
Korisnikov avatar
By Skyen
Ne secam se tacno, al znam da je bilo jako dinamicno, verovatno sam se jurila sa nekim, posto sam jedva jutros ustala. I tacno sam znala kako se maratonci osecaju posle pretrcanih 42 kilometara.
A to je sve zato sto mi fali vanjske aktivnosti, al zimaaa. San protumacen.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sanjaosm sam svoju sliku, shto je narcisoidnost, tj bila bi da nije bilo nekakvih sigila oko nje...skontao sam ko na mene baca vrachbine....
ali dobro sada cu i ja:vudu:
Korisnikov avatar
By Aksa
Originally posted by olgic
Originally posted by Aksa
Pa sta si sanjala?

U potpisu
devojka pored tebe
Aman bre ove zene...Nisam sinoc nista spavala dok si bila pored mene i nemoj sad praviti :offtopic: a san koji pominjem dobro znas koji je....
Nemam pojma da nisi spavala... Sad znam... A san, kad si vec nespavala, koji je bio?
Korisnikov avatar
By Savitar
odremao sam danas, popodne,jedno sa vremena, i msilim da sam sanjao skupshtinu srbije... ili je ona bila na TVu dok sam spavao...
Korisnikov avatar
By Nestao
Sanjao ssam da sam ostao bez nekog koga volim...i osetio sam veliku prazninu...Kada sam usao trebalo mi je vreme da se vratim...sada znam da ne bih mogao bez njega....zato ga grlim cvrsto....
Korisnikov avatar
By mirth
Ponekad sanjam snove koji se kasnije ostvare, i ta?no znam kada je "takav" san u pitanju, pošto me neopisivo iscrpi i probudim se umornija nego što sam legla.

I mrzim kad mi se to desi!! Stvarno mi nimalo ne prijaju! Pogotovo zato što se ?esto ti?u i nekih ljudi koji se tek naknadno pojave u mom životu, ili situacije koje kasnije okolnosti izdiktiraju bez ikakvog inputa sa moje strane, pa ne mogu sve da otpišem na podsvest, a volela bih da naðem neko objašnjenje koje bi mi bilo logi?no i prihvatljivo.

Sva sre?a, pa su sa godinama sve reði...

:vulkanac:
Korisnikov avatar
By KiWi
sanjao sam da sam u novom Merkatoru sreo jednu moju koleginicu i njenu bliznakinju ... nešto smo se jurili i to je to .. ništa posebno.. mislim da nema neko specijalno zna?enje ... mada neki snovi mogu da budu predskazanja
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Hipatija
Originally posted by seaman
Nevjerovatno Hipatija ali i ja sam sinoc sanjao tebe.Sanjao sam da sam posao na Madonin koncert (znas da je to moja zelja) i bio sam bas blizu bine i Madona se primakla i poljubila me a ja sam tebi rekao da me slikas dok me ona ljubila, medjutim ti si slikala druge ljude i ja sam se strasnoooo iznervirao sto nisi zabiljezila taj trenutak.Bas sam bio bijesan na tebe. :)
Ne znam sta znaci taj san.
Jos jedno od nasih mnogobrojnih poklapanja i preklapanja... ninuninuninu... (zona sumraka) :astral2:

Ne znam da tumacim snove drugih ljudi - samo svoje. Mislim da to nije tesko svakom ko prilicno poznaje sebe, najbolje ce znati svoje asocijacije, a inace kako sam ja citala veoma je vazna ta atmosfera u snu, propratno osecanje(a). Ali posto tebe dobro poznajem, hajde da pokusam, uz rezervu! Mislim da se san moze odnositi na ljubav - pravu, koja ce dati smisao svemu ostalom, koja ce ukljucivati i strast, prijateljstvo, zajednicka interesovanja i snove... Ti nalazis takvu ljubav, a i on primecuje tebe medju svim drugim ljudima i ljubi te (znaci fizicka komponenta). Onda hoces da sjedinis i prijateljsku i ostale komponente... Medjutim one izmicu, sreca odlazi nekim drugim ljudima a za tebe sve ostaje samo na trenutku i ti si besan zbog toga.Kako ti se svidja tumacenje?

I dolazi sad u moj san da mi spremis jaja - gladna sam

:palacinke: (ovo su do duse palacinke, ali moze i to ;) ), sem toga moj san se pozitivno zavrsava, dvostrukim :venchanje: a ne kao kod tebe trenutak i ljutnja na prijateljicu:tuc:

:bye:
Zanimljivo tumacenje.Inace za koncert nisam imao propusnicu nego sam krijuci uskocio.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman,

Pa to je sad jedan novi momenat koji menja tumacenje....... ali to cu da ti ispricam na u2u ;)
By Çâðê_DUP
Sanjala sam da se budim
i shvatam da kasnim, ali
pojma nemam gde.
I onda krecem da trcim,
pretrcim pola Novog Bg-a,
i na Brankovom mostu naletim
na neke demonstracije, ne mogu
da ih prodjem... i nerviram se!!!
I onda se iznenada podignem na
nekoliko metara visine i krenem
da plivam kroz vazduh...
A weirdest thing je da, kad sam
se probudila, stvarno sam se osecala
kao da sam plivala!
Korisnikov avatar
By Aksa
Sanjala nisam nista... A tako bih volela...
By Shoplifter
sanjao sam dr.feelgooda. moze li moja podsvest biti banlanija.
:rool:
Korisnikov avatar
By Khons
vec nocima ne sanjam...valjda sam preumorna da bih ista radila i dok spavam..
Korisnikov avatar
By Savitar
joj, sinoc sam sanjao i toliko se uplashio da sam jechao u snu..
naime, ja sam chas u ovom, chas u onom delu grada, i gde god se pojavim ubrzo se pojavi i ekipa nekih dripaca koji me jure... na kraju su me stigli i ispred beogradske arene mi ukrali jaknu, novchanik i torbu punu nekih vrednih stvari... nakit & stuff
manija gonjenja ili znak da cu biti odzeparen?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
"Insomnia please release me!!!"
(Faithless)

Postaje opasno...Psihijatar mi savetuje lekove, ali necu.Ali nisam spavala vec 5 dana.A i bolje to, s obzirom sta sve sanjam... :placko:
Korisnikov avatar
By spark
nisam sanjao ne pamtim koliko dugo... ama bas nista nisam sanjao... a i kad sanjam, obicno zaboravim sta sam sanjao...

jedan od poslednjih snova kojih se jasno secam - nebojsa covic se dere na mene jer sam kilav i ne mogu da utovarim neki smederevac na traktor, dok se ja kao izvinjavam, a neke krezave babe sa kosova me ogovaraju... nocna mora... posle mi se sva sreca srusio helikopter, pa sam zavrsio u nekoj americkoj bolnici, gde sam orgijao sa americkim vojnicima...
By Swanheart
Sanjam samo gluposti,vec neko vreme nisam nista normalno sanjala.:lood:
Korisnikov avatar
By jukie
Sanjao sam kako predajem deci u školi... moja neispunjena životna želja, uzevši u obzir raspoloživa radna mesta... bilo je prili?no zanimljivo, valjda se radilo o nekoj graði biljaka; deca su bila prili?no dobra i postavljala zamršena pitanja, videlo se da prate nastavu. Celim putem sna sam intenzivno razmišljao o toj temi, kao da je prava situacija; baš fino iskustvo.
Korisnikov avatar
By Savitar
MA bezveze, sanjao sam neku seosku svadbu, sve sa shatrom, mladom u belom, blatnjavim dvorishtem i sa sobom kako cirkam pod tom shtarom :snob:
By Swanheart
Sinoc nisam uopste spavala...tako da nisam ni imala priliku da bilo sta sanjam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!