Originally posted by gari
Ne bih nikome preporu?io da se igra sa onim što ne poznaje. Igra sa ?akrama nije nimalo tako naivna kako to vi ovde predstavljate /?ak videh ovde da neko ho?e da otvori ,,tre?e oko,, pomo?u tigrove masti???/. Pa za to se monasi na Tibetu pripremaju po desetak godina a uspe svaki stoti a vi ho?ete da to uradite sad i odmah. To nije mogu?e sve ?itaju?i literaturu ve? se mora imati ,,prosvetljeni,, ili guru koji ?e vas postepeno u to uvoditi. Takvih kod nas nema. Ako je neko od vas uspeo da otvori ,,tre?e oko,, neka mi se javi i neka mi kaže šta je video. A da i ne pri?am o budjenju ,,velike zmije,, tj. kundalini energije. Ko ne zna da je transformiše u neku drugu energiju /stvarala?ku, seksualnu.../ može se teško razboleti a neki mogu u roku od nekoliko dana i umreti ako se ne naðe neko ko ?e je ponovo vratiti u stanje mirovanja. Sa tim stvarima se ne igra, mnogi su zato i bolesni jer su nesvesno aktivirali kundalini a kako je tu skladištena strašna energija koja se momentalno višestruko i uve?ala zbog spoljašnjih uticaja i povezanosti ,,velike zmije,, sa kosmi?kom energijom, to ih je odvelo pravo u smrt. Što se ti?e ?iš?enja ?akri ,,uvrtanjem,, ulevo i ,,udesno,, pa jedan daje savet u smeru suprotno od kretanja skazaljki na satu a drugi ga onda ispravlja /a sve to iz literature/ opet ponavljam-ništa se ne može uraditi sve ?itaju?i knjige jer treba vam u?itelj iliti voða koji je sve nivoe ve? prošao i koji ?e ulaženjem u vašu podsvest proceniti jeste li podobni za to ili niste. Nisu svi odabrani za to, ima njih koji to ne mogu da izdrže i koji su u velikoj opasnosti ako to rade sami, bez nadzora iskusnog i prosvetljenog u?itelja. No, ako neko ho?e da rizikuje i sam eksperimentiše, neka pokuša...Samo, posle toga nema kajanja...
U satya jugi je bilo potrebno i nekoliko posvecenih inkarnacija da bi se otvorila chak i prva chakra, u kali jugi je to mnogo brze.
Chak i budala istu moze otvoriti gledanjem u plamen svece ili uz pomoc tigrove masti. Koja sluzi samo da se koncentrishemo na odredjeni centar moci.
Drugo solitaran sam pa kada neko kaze "guru je potreban" simply da imam uranijuma u sebi bg bi bio ozrachen, jer guru je sasvim nepotrebna institucija, koja moze da sluzi osobama koje neznaju da misle svojim glavama ili pak zele sve sazvakano.
Moje znanje potiche iz prakse, i dosta astralnih izleta i povezivanje s mentalima vishih bica, kao i s kolektivno nesvesnim. Mnogo stvari o kojima pishem na nekim drugim forumima, se nemogu naci u udzbenicima.
A ako osoba zeli da ostvara trece oko, ili krunsu chakru, neka to uradi, a takve osobe ne treba sprechavati jer njih shtiti karat lude, nulta karta tarota. Najgore su osobe koje misle da sve znaju, a odmakli su u svom znanju i onda stali s razvitkom....
Primer, poznanica mi pricha o njenom otvaranju treceg oka gledanjem u svecu, zmurenju i vizualizovanju plamena,.... jedne noci, osetila je udar u glavu, svet je pocheo oko nje da se menja, udarala je glavu u zid, i vrishtala, u suzama je otishla do dechka, i onda je njen dechko kontaktirao njenog gurua, koji joj je betonirao kundalini, mesecima je ona ishla kao zombi. E onda je doshla sebi, upoznali smo se, i uradili ritual unishtenja dotichnog gurua, koji samo tako mlati pare. Trazili smo otvoreno skrovito mesto pored Dunava-voda simobl chishcenja, otvorili smo krug ona je mantrala, a ja sam slao deve na istog, da napomenem, da nam je 50metara do ritualnog mesta trebalo da predjemo za 2sata, krenuli smo u napad, vezivajuci deve za energiju njene mantre i mrznju u talasima su stizale do dotichne osobe, branio se elementalima, al onda sam zazvao Hekatu a ona ga mu je razbila auru, dovoljno da uchinimo i vratimo mu dug njemu "betonirajuci" moci, a prasak energije sam ja absorbovao..
Elem on je mislio da zna sve, a da je znao sve, poznanica i ja bismo zavrshili u ludnici odavno, a ovako od njega na spiritualnom nivou nema ni traga ni glasa....
gari, ja sam radio i sa Kalijom, ako znash ko je dotichni, a mnogo gore stvari se kriju u nashim umovima od dotichnog, kundalini se dize kako njoj odgovara, video sam svoju i zapanjila me njena snaga, bila je debljine mog tela, i zlatne boje, a njeno vidjenje sam postigao meditirajuci na karlichni deo, a njen rast i razvoj se moze osetiti kad god npr. lezimo i osetimo ljuljanje, slichno ulazu u astralni svet...