Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Stvarno više nema smisla! Dokle da čekamo snimak?!? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By acid drop
A stvarno, dok nešto ne procuri na net, kao i da ne postoji. :sigh:
Korisnikov avatar
By Stripi
al ste nsetrpljivi, majku mu! Pa i za Severnini film je trebalo proći neko vrijeme dok nije izašao u javnost.
Čim Vladici padne popularnost i on će puknut film na internet, ništa se ne sikirajte.
Korisnikov avatar
By *deni*
A pojma nisam imao da mu je Kačavenda deda. Je l' mu to deda oduvek bio, ili mu je od skoro deda ?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pre nekoliko godina se pricalo da Nestorovic ucenjuje Kacavendu, ali to je vremenom palo u zaborav. Cak je u nekim emisijama pretio da ce progovoriti o pedofiliji i homoseksualnosti u SPC, ali posto je dobio kintu, ucutao je. :zoran52:

Parfemi, odela, nakit, 50.000 evra...

Striper je šokirao javnost izjavama i fotografijama sa Kačavendom u njegovom raskošnom dvoru u Bijeljini i otkrićem da mu je ovaj poklonio 50.000 evra za master studije u Rimu. Nestorović je ispričao i da ga vladika obasipa poklonima. Do sada mu je poklanjao parfeme „za koje imaju vrlo sličan ukus", a vladici su omiljeni „dolče i gabana" i „armani". Na poklon je od njega dobio ručni sat, naočare za sunce, a posle posete ruskom patrijarhu Kirilu iz Moskve mu je doneo srebrni krst. Nestorović je za Press otkrio i da je vladika, koji je uslikan kako u centru Beograda merka odelo u „Hugo Bosu" veče pred sahranu patrijarha Pavla, u stvari odelo gledao za njega, a ne za sebe.

http://www.pressonline.rs/info/politika ... njuje.html
Korisnikov avatar
By blenta
da mi se nadju ove slike iz novina u visokoj rezoluciji

Slika
vreme tece sad
By Sixto
Kakav crni deda... Dejan mu je jebac za pare jos od pre Hrista!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Spodoba za spodobu... muška Soraja.

Nego ko je taj lik desno, na poslednjoj priloženoj fotki? :lizalica:
Korisnikov avatar
By bern
po mojim "informacijama", taj video su imali izvjesni pederi još prije nekoliko mjeseci, u BG.

edit:
e, da... ko je macan na toj fotki?
Korisnikov avatar
By Dirrty
E, nema to čas mali, sitni, nabijeni, čas mrcine!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad ih postaviš tako, ja bih da znam ko je taj bradati, a ne taj levo... tu mi je ispao ružan, mada sam već naslućivao na osnovu prethodne fotke da je neugledne njuške.

A kolišna je onda ova spodoba, kada je u ravni Vendi, a ta dvojica su duplo veća od njega?!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!