Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gariKao da sam ja pisao. Mislim, sinjeli i ostale price.
Srpski narod u svojoj tradiciji ima verovanje u Boga sve dok nisu došli komunisti i zabranili Boga /hriš?anskog/ a proglasili svoga imperatora za Boga, pa su mu bleeeejali i blejali dok se nije skamenio tamo u Vatikanu. Da budem jasniji, mislim na Druga Titu. Mislim da ste svi vi ovde koji ste se izjasnili kao ateisti upravo izašli iz tog njegovog buðavog i memljivog šinjela. Verovanje ne mora da ima veze ni sa dogmom, ni sa crkvom a ni sa popovima...
Originally posted by gariMoj ateizam (govorim iskljucivo u svoje ime) nema veze sa tim sto sam peder. Ateizam nije pomodarstvo. Pomodarstvo je hriscanstvo.
Ako dobro vidim-sve sami ateisti. Ima jedan koji slavi ,,nikoldan,, a ne veruje u Boga? Šta li onda slavi i zašto slavi? Zbog tradicije? Srpski narod u svojoj tradiciji ima verovanje u Boga sve dok nisu došli komunisti i zabranili Boga /hriš?anskog/ a proglasili svoga imperatora za Boga, pa su mu bleeeejali i blejali dok se nije skamenio tamo u Vatikanu. Da budem jasniji, mislim na Druga Titu. Mislim da ste svi vi ovde koji ste se izjasnili kao ateisti upravo izašli iz tog njegovog buðavog i memljivog šinjela. Verovanje ne mora da ima veze ni sa dogmom, ni sa crkvom a ni sa popovima...Mogu da razumem stav ve?ine ovde prema SPC zbog agresivnog istupanja pojedinih sveštenika u odnosu na gay i lesbo zajednicu, no to nema nikakve veze sa verom i vernicima. Smatram to pomodarstvom-kao ,,ja sam gay i ne verujem u Boga jer me crkva i Bog zbog toga osuðuju,,.Mislim da je to zabijanje glave u pesak i upravo zato i uprkos svemu verujem u Boga jer ne smatram da sam manje vredan u o?ima Boga jer sam gay. A o dobru i zlu i o tome može li Bog da spre?i ?injenje zla ili ne može, drugom prilikom. A ni stvaranje nije tako prosta stvar, kako to neko misli...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!