Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
eto deni, lako je poceti... samo naprijed :klap:

bit ces ispunjen i financijski (vise para radi nepotrosnje hrane), a i duhovno od tog efekta sunca koje blagotvorno djeluje na organizam :yes:

u svakom slucaju si na dobitku
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, probao sam, ne mogu, jako je sunce, zacrnelo mi pred očima i zabolela me glava posle 10 sekundi. Pa kako ću onda 45 minuta gledati u sunce ?
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa imas konsultacije u nadleznih... tri trojc'ce, tri dvojc'ce, pozov' ga ba...
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by *deni*

Jao, probao sam, ne mogu, jako je sunce, zacrnelo mi se pred očima i zabolela me glava posle 10 sekundi. Pa kako ću onda 45 minuta gledati u sunce ?
:pinknaocari:
Aman bre! Gleda se SAMO kada Sunce izlazi ILI kada zalazi. Prvi dan SAMO 10 sekundi, drugi dan samo 20 sekundi, treći dan 30.... do 45 minuta i OBAVEZNO je posle svakog gledanja držati oči zatvorene jedno vreme dok se vide boje i slike ispred njih.

Sada molim te pokrij svoje oči rukama i drži malo tako ruke i NIKADA nemoj gledati u Sunce u ovo vreme, nego samo prvi sat izlaska ILI zadnji sat zalaska.

http://www.cybermikan-sungazing.org/pos ... nefiti.htm

:machevi:
Korisnikov avatar
By *deni*
:shok:
Joj, hvala ti, cybermikane, nisam do danas ulazio na ovu temu, pročitao sam samo nekoliko poslednjih postova.
Lele mene, još ću se nagrditi zbog svoje neukosti.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by *deni*

:shok:
Joj, hvala ti, cybermikane, nisam do danas ulazio na ovu temu, pročitao sam samo nekoliko poslednjih postova.
Lele mene, još ću se nagrditi zbog svoje neukosti.
Nećeš! Neće ti ništa biti ovaj put. Samo nemoj to nikada više tako raditi. Nemoj kukati ko baba neka, nego oslobodi sebe u potpunosti. Sve je u redu i sve je ok. Ti si jak, snažan, ti hoćeš i možeš uspeti u svojim naumima i nemerama. Za tebe ima samo dobra i lepa bliska budućnost.

Samo napred sa sangejzingom kako mi to preporučujemo i otkrićeš potpuno nove horizonte.

:bouncy: :carica:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Iskustvo jednog sangejzera iz Subotice a biće ih sve više i više:

''

:eya:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, prvi mi je ulazak na temu, i to sam pocela, naravno, od kraja. tu i stadoh.

dakle, moze li iko da mi rezimira ovaj "idejni koncept" u 2-3 recenice ili da iscitavam temu celu? :drama:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Kittrie

ok, prvi mi je ulazak na temu, i to sam pocela, naravno, od kraja. tu i stadoh.

dakle, moze li iko da mi rezimira ovaj "idejni koncept" u 2-3 recenice ili da iscitavam temu celu? :drama:
Nema tu mnogo filozofije, draga. Samo se obavestiš o najosnovnijem i počneš sa sangejzingom. Postupak i benefiti ovde:

http://www.cybermikan-sungazing.org/pos ... nefiti.htm

Za one koji su lenji ili ne znaju da čitaju, imamo i video upustvo:

http://vimeo.com/13790887

:carica:
Korisnikov avatar
By blenta
@kittrie

rezime je sledeci

gospodin misli da gledanjem u sunce moze da se hrani i opstaje
bez da jede i odaje se sitnim svetovnim glupostima

sto je okej ako u to on veruje i praktikuje

ono sto nije okej je da to kojekude reklamira kao nauku ^^

a pogotovu sto negira bilo kakve opasnosti vezano za tu praksu

ono sto meni licno se jedino svidja u celoj prici je
to sto bi efektivno smrsa'
mahom sto ne jedes
a ako ukacis neki cancer iiihaj
:luda:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Za one koji NEMAJU normalnu svest kao mi.

Ne postoji NIKAKVA opasnost od bezbednog sangejzinga kako ga mi preporučujemo. U Sunce se ne gleda u podne pobogu nego kada IZLAZI ili kada ono ZALAZI. I postepeno se povećava vreme gledanja a posle svakog gledanja se MORAJU držati zatvorene oči par trenutaka.

I struju kod svoje kuće kada znate kako da koristite daje vam mnogo benefita, tako i Sunce možete naučiti kako da koristite bezbedno tukani jedni!

:serena1:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, za sad sam samo odgledala ovaj klip sto ste postavili, ali cu i iscitati linkove. :)

i moram pitati ninu martinovic, koja je idejni tvorac i voditeljka emisije KO-SMO-s na rtV (veoma slicno kao 'na rubu znanosti) da li je obradjivala vec tu temu. ne zato sto mi je tetka :love: , vec zato sto je genije.

edit: ali ja volim hranu, ne zelim da ne jedem, a posebno mi ne treba da smrsam. :drama:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by blenta

@kittrie

rezime je sledeci

gospodin misli da gledanjem u sunce moze da se hrani i opstaje
bez da jede i odaje se sitnim svetovnim glupostima

sto je okej ako u to on veruje i praktikuje

ono sto nije okej je da to kojekude reklamira kao nauku ^^

a pogotovu sto negira bilo kakve opasnosti vezano za tu praksu

ono sto meni licno se jedino svidja u celoj prici je
to sto bi efektivno smrsa'
mahom sto ne jedes
a ako ukacis neki cancer iiihaj
:luda
Rezime tvog posta je da će te ubiti hranu sa GMO ako se ne promeniš i ne prekineš da ždereš. Ja znam kako živim a to da mi neko nabacuje da "mislim da nešto mogu" samo govori o nesvesti te osobe.

:teg:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Kittrie

ok, za sad sam samo odgledala ovaj klip sto ste postavili, ali cu i iscitati linkove. :)

i moram pitati ninu martinovic, koja je idejni tvorac i voditeljka emisije KO-SMO-s na rtV (veoma slicno kao 'na rubu znanosti) da li je obradjivala vec tu temu. ne zato sto mi je tetka :love: , vec zato sto je genije.

edit: ali ja volim hranu, ne zelim da ne jedem, a posebno mi ne treba da smrsam. :drama:

''

Nina Martinović TAKOĐE pored preko 250.000 ljudi na Balkanu radi sangejzing. I zamislite NIKO od njih nema nikakvih loših efekata za razliku od lekova i vakcina i inekcija kojima vas kljukaju.

I cilj sangejzinga je savršeno zdravlje a ne nejedenje. Ako neko želi može da živi samo od Sunca, na malo neke tečnosti ili minimum hrane koju uzima. Izbor je na vama!

:bye:
Korisnikov avatar
By blenta
ako
hrana nas odrzava zadnjih par 'iljada godina
i odrzava nas 6 milijardi primeraka

gmo ce da nas odrzava jos par stotina godina
jer ne mozemo proizvesti dovoljno za sve ljude koje cemo dotad imati

kleopatre, milane tarote, i ostale primerke
svesne ili pak nesvesne svoje dijagnoze
odrzava ignorancija
Korisnikov avatar
By blenta
Possible Dangers

The practice of sungazing is highly controversial, as there is considerable evidence that looking directly at the sun for even brief periods of time may cause blindness or severe damage to the eye. Solar retinopathy is a form of damage to the eyes retina due to solar radiation that frequently results from sungazing. Although vision loss due to this damage is generally reversible, permanent damage and loss of vision have been reported. Most eye care professionals advise patients to avoid looking directly at the sun, during solar eclipses and otherwise, indicating that they are taking their vision into their own hands by doing so. There is also evidence indicating that sun exposure can result in skin cancer.

Scientific Studies on Sungazing

Currently there exists no solid scientific proof that sungazing actually works in the manner that sungazers believe. Many sungazers have posited that the practice ought to undergo a thorough analysis adherent to the scientific method, to either aid in proving or disproving it.Hira Ratan Manek has in fact made claims on his website[http://www.solarhealing.com] to have been tested on several occasions under extended fasting conditions: first in Calicut, India under the direction of a Dr. C.K. Ramachandran; later in Ahmedabad, India under an international team of 21 medical doctors and scientists led by Dr. Sudhir Shah and Dr. K. K. Shah[http://home.iae.nl/users/lightnet/healt ... search.htm], the acting President of Indian Medical Association at that time; and then at the Thomas Jefferson University and the University of Pennsylvania. Other sources [http://www.space-travel.com/reports/NAS ... light.html ] ][http://www.spacedaily.com/news/food-03d.html] have indicated that NASA has also observed Manek, though these claims have been contested. [http://blogs.salon.com/0001561/2003/07/05.html]While these sources suggest that scientific work has been carried out on sungazing, the results have not been widely publicized, and neither the medical nor scientific communities at large acknowledge their validity. The sungazing community still awaits a rigorous and definitive scientific study on sungazing to resolve the matter.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam uvjeren da ova sangejzing-ekipa u sred noci, kad su sami i kad nitko ne gleda, izvadi nekakvu cokoladicu iz skrovista i smaze je u sekundi. :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cybermikan

''

Nina Martinović TAKOĐE pored preko 250.000 ljudi na Balkanu radi sangejzing.
oh, tetka moja, NINA, NINA, NINA !! :love:
pa znala sam da ona NE MOZE omasiti !!
a KOSMOS je tako straobalno dobra, i na nasem medijskom nebu JEDINSTVENA EMISIJA !! neko bi bre, trebao otvoriti tu temu, a meni glupo jer smo u srodstvu. :shrug:
bas cu da je zvrcnem danas i cujem njeno iskustvo o sangejzingu. :D
:sunce:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Popeye

ja sam uvjeren da ova sangejzing-ekipa u sred noci, kad su sami i kad nitko ne gleda, izvadi nekakvu cokoladicu iz skrovista i smaze je u sekundi. :D
Zašto tokom noći kada možemo i tokom dana AKO hoćemo?!

Ako nejedem više meseci ili godina, mogu posle uzeti nešto hrane pa ako hoću mogu ponovo nejesti jedan period itd. Ti ovde po prvi put u životu IMAŠ izbor da li jesti ili ne. Ja sam izabrao da nejedem iz mojih razloga!

:carica: :colorado:
Korisnikov avatar
By blenta

ma dovoljno je samo da vidis i cujes
u razlicitim vremenskim intervalima
fizicka i psihicka deterioracija je ocigledna
Korisnikov avatar
By Kittrie
dobro ljudi,
a sta ako gledam u sunce po pravilima i jedem/pijem pride?
a i disala bih rado.

kontam da to nejedenje itd. uopste nije A MUST.
By alexandermagic
@ cybermiroslava

Hm... x beskonačno

:lol:

Nisi skužio poantu, vjerojatno je danas Sunce prejako.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne bih se cudio da je sangejzing u ovom slucaju bizarno sublimirana autohomofobija... :serlok:
Korisnikov avatar
By cybermikan

ne bih se cudio da je sangejzing u ovom slucaju bizarno sublimirana autohomofobija... :serlok:
Ok, kako god ti to doživljavaš, ali sangejzing je naučna energetska praksa za deprogramiranje uma, jer sve potiče iz glave.

Hvala

:carica:
Korisnikov avatar
By Srklet
i'm not talking to you, i'm talking about you. :odbij:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!