Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *deni*Aman bre! Gleda se SAMO kada Sunce izlazi ILI kada zalazi. Prvi dan SAMO 10 sekundi, drugi dan samo 20 sekundi, treći dan 30.... do 45 minuta i OBAVEZNO je posle svakog gledanja držati oči zatvorene jedno vreme dok se vide boje i slike ispred njih.
Jao, probao sam, ne mogu, jako je sunce, zacrnelo mi se pred očima i zabolela me glava posle 10 sekundi. Pa kako ću onda 45 minuta gledati u sunce ?
![]()
Originally posted by *deni*Nećeš! Neće ti ništa biti ovaj put. Samo nemoj to nikada više tako raditi. Nemoj kukati ko baba neka, nego oslobodi sebe u potpunosti. Sve je u redu i sve je ok. Ti si jak, snažan, ti hoćeš i možeš uspeti u svojim naumima i nemerama. Za tebe ima samo dobra i lepa bliska budućnost.
![]()
Joj, hvala ti, cybermikane, nisam do danas ulazio na ovu temu, pročitao sam samo nekoliko poslednjih postova.
Lele mene, još ću se nagrditi zbog svoje neukosti.
Originally posted by KittrieNema tu mnogo filozofije, draga. Samo se obavestiš o najosnovnijem i počneš sa sangejzingom. Postupak i benefiti ovde:
ok, prvi mi je ulazak na temu, i to sam pocela, naravno, od kraja. tu i stadoh.
dakle, moze li iko da mi rezimira ovaj "idejni koncept" u 2-3 recenice ili da iscitavam temu celu?![]()
Originally posted by blentanajjaci je ovaj dio
http://en.wikipedia.org/wiki/Sungazing#Dangers
Originally posted by erkondisnObratite pažnju da ti njihovi pacijenti NISU gledali u sigurne sate nego onda kada je pomračenje Sunca ili u podne!!!
Originally posted by blentanajjaci je ovaj dio
http://en.wikipedia.org/wiki/Sungazing#Dangers
At least one practitioner continued the practice despite clear evidence of eye damage.
![]()
Originally posted by blentaRezime tvog posta je da će te ubiti hranu sa GMO ako se ne promeniš i ne prekineš da ždereš. Ja znam kako živim a to da mi neko nabacuje da "mislim da nešto mogu" samo govori o nesvesti te osobe.
@kittrie
rezime je sledeci
gospodin misli da gledanjem u sunce moze da se hrani i opstaje
bez da jede i odaje se sitnim svetovnim glupostima
sto je okej ako u to on veruje i praktikuje
ono sto nije okej je da to kojekude reklamira kao nauku![]()
a pogotovu sto negira bilo kakve opasnosti vezano za tu praksu
ono sto meni licno se jedino svidja u celoj prici je
to sto bi efektivno smrsa'
mahom sto ne jedes
a ako ukacis neki cancer iiihaj
:luda
Originally posted by Kittrie
ok, za sad sam samo odgledala ovaj klip sto ste postavili, ali cu i iscitati linkove.![]()
i moram pitati ninu martinovic, koja je idejni tvorac i voditeljka emisije KO-SMO-s na rtV (veoma slicno kao 'na rubu znanosti) da li je obradjivala vec tu temu. ne zato sto mi je tetka, vec zato sto je genije.
edit: ali ja volim hranu, ne zelim da ne jedem, a posebno mi ne treba da smrsam.![]()
Originally posted by cybermikanoh, tetka moja, NINA, NINA, NINA !!
''
Nina Martinović TAKOĐE pored preko 250.000 ljudi na Balkanu radi sangejzing.
Originally posted by PopeyeZašto tokom noći kada možemo i tokom dana AKO hoćemo?!
ja sam uvjeren da ova sangejzing-ekipa u sred noci, kad su sami i kad nitko ne gleda, izvadi nekakvu cokoladicu iz skrovista i smaze je u sekundi.![]()
Originally posted by Popeyema dovoljno je samo da vidis i cujes
ja sam uvjeren da ova sangejzing-ekipa u sred noci, kad su sami i kad nitko ne gleda, izvadi nekakvu cokoladicu iz skrovista i smaze je u sekundi.![]()
Originally posted by PopeyeOk, kako god ti to doživljavaš, ali sangejzing je naučna energetska praksa za deprogramiranje uma, jer sve potiče iz glave.
ne bih se cudio da je sangejzing u ovom slucaju bizarno sublimirana autohomofobija...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!