Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

meni nije jasno kakve veze tesla ima s ovom temom. nija valjda da si srbija ili hrvatska imaju pravu uzimati zasluge oko bilo kojeg njegovog otkrica?!

tesla je izvanserijska pojava, nema to nikakve veze sa "srpskim genom".
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa poznato je da se srblji razmnozavaju prostom deobom.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
tuuuuuuuuuuuuuuuuuurci peCto godina...tuuuuuuuuuuuuuuuurci!! :D
Korisnikov avatar
By designer
U skladu sa vašim terminima, ovo bi trebalo da se zove autosrbofobija!
Korisnikov avatar
By Trilian
pa vidite ko se vratio na forum... designer... nedostajao vam je, priznajte :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605596#p2605596]barni napisao:[/url]geneticar Keith Cheng sa univerziteta u Pensilvaniji pronasao srpski gen SLC24A5
beli ljudi nastali iskljucivo od jednog coveka koji je ziveo najverovatnije u Indiji pre 10.000 godina.
meni samo nije jasno kakve to veze ima s srpstvom, hrvatstvom, bošnjaštvom, nemačštvom, francuštvom, engleštvom.... u p.m......

beli gen se profilirao, da, na području Evroazije uklj. možda severnu Indiju, Kašmir, Pamir, Himalaje (a pre bih rekao ravnijim krajevima centralne Azije te severoistočnoevropske i jugozapadnosibirske nizije, počev od Baltičkog mora prema današnjem Kazahstanu; jer po planinama su bili i dalje lovci i skupljači), po konačnom kraju LGM tj.Last Glacial Maximuma te Mlađe Drijade tj. vremena kraćeg ali veoma ledenog doba oko 11 000 do 9000 BC te po pojavi zemljoradnje, Neolithic, par milenijuma kasnije u delovima Evroazije te ishrane koja se bazirala više na žitaricama (svim vrstama, prvi hlebovi...), mleku (naučili ljudi uzgajati kravu pa ju musti) te korelaciji vitamina D s manjkom sunčevih zraka u geografskim širinama naročito severno od 50 s.g.š. naime da bi se potrebni vitamin D upio od uglavnom slaba sunca po tim geografskim širinama bilo je potrebno, a prestajući da se bave isključivo lovom i ribolovom od kojih su do tad taj vitamin dobivali, koži i tenu da bude više osetljiva na upijanje sunčevih zraka pa je tako došlo do beljeNJA i svetljeNJA kože, kose, očiju....

kakve to veze ima s exYu nacijčićima valjda samo barni zna..........
Evo kako,
U srpskim narodnim pesmama opevani su ti prvi beli ljudi koji vode poreklo iz Indije, i to samo u srpskim narodnim pesmama.Ima ih bezbroj, najvise ih je zapisao Vuk Karadzic ali i drugi su ih zapisivali.
Te pesme su stare hiljadama godina prenosile su se generacijama odolele izmeni jezika, pisma, seobama i opstale su u narodu koji se danas zove Srbi.
Hriscanstvo je uticalo na njih te su izmenu dozivele samo u imenima likova koji se pominju u njima.Recimo u pesmi Sveci blago dijele Ilija gromovnik je nekada bio Perun.
Beli ljudi su pod najezdom drugih rasa ljudi napustili Indiju i dosli na Balkan odakle su naselili citavu Evropu stvarajuci razlicite kulture.
Srbi su ostali dosledni kulturi prvi belih ljudi, arheolozi iz celog sveta kopaju po Balkanu tragajuci za tom kulturom.
Grci pa kasnije Rimljani su izgradili kulturu sa jedinim ciljem da se lako vlada covekom, i to je ostalo do dan danas.Takav je citav zapadni svet belih ljudi.
I to ce sve biti dokazano, tako da budi strpljiv.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606071#p2606071]barni napisao:[/url]Evo kako,
U srpskim narodnim pesmama opevani su ti prvi beli ljudi koji vode poreklo iz Indije, i to samo u srpskim narodnim pesmama.Ima ih bezbroj, najvise ih je zapisao Vuk Karadzic ali i drugi su ih zapisivali.
Te pesme su stare hiljadama godina prenosile su se generacijama odolele izmeni jezika, pisma, seobama i opstale su u narodu koji se danas zove Srbi.
Hriscanstvo je uticalo na njih te su izmenu dozivele samo u imenima likova koji se pominju u njima.Recimo u pesmi Sveci blago dijele Ilija gromovnik je nekada bio Perun.
Beli ljudi su pod najezdom drugih rasa ljudi napustili Indiju i dosli na Balkan odakle su naselili citavu Evropu stvarajuci razlicite kulture.
Srbi su ostali dosledni kulturi prvi belih ljudi, arheolozi iz celog sveta kopaju po Balkanu tragajuci za tom kulturom.
Grci pa kasnije Rimljani su izgradili kulturu sa jedinim ciljem da se lako vlada covekom, i to je ostalo do dan danas.Takav je citav zapadni svet belih ljudi.
Treće Oko meets Zona Sumraka
Korisnikov avatar
By Mars
Nego da relaksiramo temu jednim vicem (ranga Dečije novine, Gornji Milanovac)

Kopali Englezi nešto kod sebe, kopali...pa na 100m dubine našli nešto što liči na bakarne žice. I zaključe: "Gle, naši preci su još pre više hiljada godina koristili TELEFONE!". Vide to Francuzi pa i oni krenu da kopaju...prođu sto metara, ne nađu ništa...dođu do 200m i nađu na nekakve staklaste žice pa zaključe "Gle, naši preci su još pre VIŠE hiljada godina koristili optičke kablove za komunikaciju!". Vide to Srbi pa i oni krenu da kopaju...prođu 100m ništa...nastave, prođu 200m i opet ništa....400, 500m sve ništa...i zaključe: "GLE! NAŠI PRECI SU ODUVEK KORISTILI BEŽIČNI PRENOS SIGNALA!"

Eto, ja ovo najavih kao vic, a izgleda ovi koji kopaju po Balkanu ne misle tako.

:B

Fali mi Smaug.

#off
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606074#p2606074]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606071#p2606071]barni napisao:[/url]Evo kako,
Treće Oko meets Zona Sumraka
Ti mozes ismevati i na kraju ispasti smesan

Najstariji metalni predmet na svetu je bakarna sekira stara 7000 godina p.n.e pronadjena na lokalitetu Plocnik.
Zvanicno je Plocnik nalaziste prve metalurgije na svetu.

Najstarije pismo na svetu je Vincansko staro 4000 godina p.n.e.
1000 godina starije od Sumerskog, i naravno neverovatno podseca na cirilicno pismo koje mi danas koristimo 20 slova ova dva pisma su identicna.Ucio si da je cirilica nastala tu oko 10 veka iz osnove Grckog pisma sto je naravno potpuno netacno.Uporedi grcko i latinsko pismo sa vincanskim.

O neolitu na Balkanu ucili smo da sve pocinje oko 5000 p.n.e.
A prosle godine kod Jagodine pronadjeno sve ono sto odredjuje neolit a staro 8000 godina pre Hrista

3000 godina razlika od onoga u sta se verovalo u odnosu na cinjenice koje su otkrivene.

5000 godina starija kultura od egipatske sa svim elementima duhovnog razvoja coveka

To najvaznije arheolosko otkrice 21 veka koje ce daljim istrazivanjem potpuno izmeniti praistoriju Balkana.
Ko zivi u Nemackoj moze otici da pogleda izlozbu a mi u Srbiji na prolece.
Korisnikov avatar
By blenta
barni odakle ti dobijas te informacije?
Korisnikov avatar
By designer
I vi ste meni jako nedostajali... odmorio sam mozak od vaših nebuloza, sad sam opet tu, da vidim koliko ljudi mogu moralno i intelektualno da padnu, i na pravom sam mestu! :lol: Vi se uvek potrudite da me iznenadite!
Neću tupiti nokte kako bih objasnio na šta se odnosio tremin "autosrbofobije", kad to pojedini odmah nisu skapirali, neće ni da im nacrtam i obojim!

Nisam vam čestitao praznike, pošto ste neznabožci, čestitaću vam samo Novu Godinu! Nek vam je srećna i (kuro/guzo)berićetna!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606071#p2606071]barni napisao:[/url]Evo kako,
:roll: pa ovo :doh: , pa ovo :pucaodsmeha: ni :facepalm: ne može izraziti šta osećam i imam reći na ovo gore, ja se ipak nadam da barni samo zezucka jer još uvek nastojim da odbijem da poverujem da neko može biti tako... G..P ....
čuj, narodne pesme, u Indiji (gde sunce peče) nastala bela rasa pa napustila Indiju pod najezdom drugih rasa (kojih? arijskih ili dravidskih ili veddoidskih ili negrito....?), pa se naselila ni manje ni više nego eto samo na Balkan i u Srbiju pa odatle po Evropi...., pa Grci i Rimljani su izgradili kulturu sa jedinim ciljem da se lako vlada covekom, i to je ostalo do dan danas.Takav je citav zapadni svet belih ljudi.
I to ce sve biti dokazano, tako da budi strpljiv...........
molim te ali molim te barni pusti Vuka Stefanovića Karadžića, narodne pesme, Peruna i mitologije na miru- nije to za tebe. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!