Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by nsc
TextSvaki put se ponovo (neprijatno) iznenadim koliko ljudi se upusta u diskusije o temama o kojima pojma nema, a da se i ne potrudi da sazna nesto vise o cemu pise. Sta ces, ne umeju ljudi da koriste internet, dolaze iz ruralnih sredina pa nemaju pojma ni o istoriji mesta u kojima zive. Nekadasnja Glavna posta,kod Zeleznicke stanice u Beogradu, danas Posta 6, nije srusena, samo joj je fasada 50-tih godina socrealizovana (u vreme vladavine Mose Pijade). Autor Hrama je Aleksandar Deroko
Originally posted by svejednoMarse, hvala ti.Originally posted by MarsOriginally posted by agent-fisherTvoje legitimno pravo da smatraš sebe kakvim god hoćeš. Budi i auto i viči okolo TU-TU!, što se mene tiče.
Koincidentalno, ja sebe smatram inteligentnijim od 1.5 i 2.1 milijarde ljudi.
![]()
Originally posted by nsc
Text
Autor Hrama je Aleksandar Deroko
Originally posted by nscZnaci, ti vec godinama navodno pratis ovaj forum i sad si na ovoj temi nasao shodno da se javis da bi nam rekao kako smo laici, seljaci, glupi...
. Iskopao sam 'davno na netu skicu ..."
napisao ovo, ja se ne bih ni javljao,kao sto ni svih ovih godina nisam, jer sam se uvek divio
"... toleranciji i parlamentarizmu, uz odsustvo gore ispoljene arogancije ..."
ucesnika ovih diskusija
Originally posted by nsc
Drago mi je sto je mars svestan svog i primitivizma svojih sagovornika,te na to nisam ja morao da ukazujem.
A da je sing&dunum Trash overdose - 70% u svom prvom postu:
"... Inace, mnogo mi se vise dopada prvobitno resenje (sada vise ne umem da navedem arhitektu), od pre 100 godina "
( 17 manje,al' ko sme njemu da broji),
" koje je bilo napusteno. Iskopao sam 'davno na netu skicu ..."
napisao ovo, ja se ne bih ni javljao,kao sto ni svih ovih godina nisam, jer sam se uvek divio
ucesnika ovih diskusija
Originally posted by Hans_87Ako kao 'zapocinjanje' racunas premeravanje placa i popovsko prskanje vodicom, onda da. Ali, realno, tada nije bilo ni h od hrama.
Taj hram je, koliko ja znam, započet još 1935.
Originally posted by antibioticOriginally posted by nscZnaci, ti vec godinama navodno pratis ovaj forum i sad si na ovoj temi nasao shodno da se javis da bi nam rekao kako smo laici, seljaci, glupi...
. Iskopao sam 'davno na netu skicu ..."
ucesnika ovih diskusija
Pa divno. Meni ovo smrdi na neciji dupli nalog, ne zvao se ja Lovimer...
Koji spam!?
However, srusena ili dozidana posta - sve jedno, that was not the point!
U toliko bolje, jer bi u tom slucaju trebali da povrate "samo" spoljnu fasadu.
Ne moramo biti strucnjaci da bi ovde pisali o necemu sto nas interesuje ili fascinira. Ko ce da nam zabrani!?
Originally posted by sing&dunummutirao od frustracija i sad sere na usta umesto na dupe.
Covek ocito pati od neke boljke...![]()
![]()
Originally posted by antibiotic
Ne moramo biti strucnjaci da bi ovde pisali o necemu sto nas interesuje ili fascinira. Ko ce da nam zabrani!?
Originally posted by bas bleuKoje gorenavedeno?Originally posted by antibiotic
naravno da ne, jer ne kaze se dzabe "opinions are like assholes, everyone's got one"...
doduse, pomaze kada se bar ima blaga ideja o onome o cemu se prica.
disclaimer: gorenavedeno se ne odnosi (iskljucivo) na ovu ili bilo koju drugu temu na ovom forumu, a i sire. gorenavedno se ne odnosi (iskljucivo) ni na jednog korisnika ovog foruma, a i sire. autor gorenavedenog nema odnose (iskljucivo) ni sa kim sa ovog foruma, a i sire.
Originally posted by antibioticili ovo:
Originally posted by bas bleu "opinions are like assholes, everyone's got one"...Ne razumem da li mislis na mene ili sebe.
Originally posted by WilhelminaUpravo. A non-stop prenose kako se u juznoj Srbiji bedno, da bednije ne moze, zivi. Ja ne znam zasto se ne ulaze u nesto pametnije.
Nemam nista protiv da narod odvaja za buducnost i da iza sebe ostavlja trag u prostoru, ne samo u vremenu, ali je krajnje neukusno znati da su ljudi bili gladni i zedni, proterivani i raseljavani, nezaposleni i nezadovoljni, a neko je gradio jebeni hram. Praznu kucu od cigala i maltera. Jebes ti to... Kao i pozlatu na jednom manastiru na Fruskoj... zlatni brojevi 2000... valjda da znamo kada su Srbi sa Kosova otisli...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!