Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by StrixOriginally posted by AzdajaMene moji zene od 15-e.Originally posted by stefanmanzel
al ipak planiram da se ozenim,mozda ne do 27,al do 30 sigurno!
meni je sad kasno do 27 da se udam, ali do 30 sigurno hocu...![]()
![]()
Originally posted by AzdajaPametno zboris. Pederisacu se jos jedno 10 godina, pa zenida. da mi ne istekne rok.Originally posted by StrixOriginally posted by AzdajaMene moji zene od 15-e.Originally posted by stefanmanzel
al ipak planiram da se ozenim,mozda ne do 27,al do 30 sigurno!
meni je sad kasno do 27 da se udam, ali do 30 sigurno hocu...![]()
![]()
imas vremena do 30te...
ja cu se jos ove god lezbejicati i ondaK trazim muza (nadam se da royal ovo nece videti)
Originally posted by Milos921
Ja sam se pre osecao uzasno, ali bukvalno! Hteo sam da izadjem iz koze 1. To je bilo negde sa 13, 14. Sada imam 17 godina i mnogo mi je lakse, ne opterecujem se time toliko, jedino mi je malo neprijatno kada me neko pita da li imam devojku. Naravno, dolaze mi ponekad neke faze kada se skroz sjebem, ali mi dolazi i faze kada volim geja u sebi 2.![]()
Sve u svemu, i da se ponovo rodim i da mogu da biram sexualno opredeljenje 3, bio bih gay!![]()
Originally posted by NullSta je tu toliko smesno?
Ja sam se pre osecao uzasno, ali bukvalno! Hteo sam da izadjem iz koze 1. To je bilo negde sa 13, 14. Sada imam 17 godina i mnogo mi je lakse, ne opterecujem se time toliko, jedino mi je malo neprijatno kada me neko pita da li imam devojku. Naravno, dolaze mi ponekad neke faze kada se skroz sjebem, ali mi dolazi i faze kada volim geja u sebi 2.![]()
Sve u svemu, i da se ponovo rodim i da mogu da biram sexualno opredeljenje 3, bio bih gay!![]()
![]()
2![]()
3 orijentacija!
Originally posted by Milos92Nije smesno, **************** 3 je tacno. Ostalo ignorisi.
Originally posted by NullSta je tu toliko smesno?
![]()
2![]()
3 orijentacija!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!