Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586326#p2586326]MDNA napisao:[/url]jeste kul sam............... da me bar malo znaš, pojavio bi ti se instant ojed od ovoga što si izasrao ovde. ali nisam ja tema, sorry. misim, ako ukoliko ti misliš da jesam, da sam retard, to je skroz okej što se mene tiče. dalje, mi ne diskutujemo već se ti izdrkavaš iako tebi liči kao da sam ja to uradio mojim odgovorom na tvoj post, što je meni really laughable, stoga ima mesta smehu i podsmehu. 'a ti samo nastavi' da fantaziraš o tome kako sam ja kul a u stvari nisam i kako mislim da sam popio svu pamet sveta a u stvari sam glup ko kita itd. meni ne smeta :drama:
Okej.
Kontam onda da smo jednostavno toliko različitog mentalnog sklopa, te ne možemo ostvariti kvalitetnu razmenu misli, barem ne preko foruma.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586199#p2586199]MDNA napisao:[/url]zašto je ovo ok reći? većina se ovako izražava, ja prvi. da li vas grize savest kad upotrebite neki od ovih termina kojima se označavaju različiti stepeni mentalne zaostalosti, s obzirom da takve ljude neko ima u okruženju, nekome je to ujak, stric, brat, you name it.
ili je to okej, smučila vam se politička korektnost bez obzira što vrv nikad niste ni bili politički korektni?

ako ima slična tema jebe mi se, nisam se jebao nekoliko nedelja
to je jedan od nacina kojim ti manifestujes svoj problem, dovoljno je samo baciti varnicu na tebe

ako ti se javi griza savest posle agresije znaci da si ga prepoznao

pa onda ili ga resavas ili ga brzo zaboravis pa po starom(sto je kod tebe slucaj)

eto pogledaj koja se ekipa okupila na ovoj temi da te podrzi...sa istim problemom kao i ti

to je tako ocigledno
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586288#p2586288]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Vidiš, ali ja npr. nikada ne bih mogao zaostalu osobu nazvati retardom ili debilom, jer su to meni uvredljive i ružne reči. Toliko mi je, u mom nekom ličnom osećaju, ta reč odvojena od tih osoba, da mislim da stvarno, ako je i koristim (a i to bi bilo jako, jaaako retko) apsolutno ne mislim na bilo kakav oblik mentalne zaostalosti, ometenosti u razvoju, niti gluposti, zapravo, ili nesposobnosti da se shvate neke stvari, nego više na bezobrazluk. Isto kao što stvarno ne mislim na šupke, kurčeve i pičke, koje dodeljujem mnogo češće ljudima naokolo.
E. baš. to.
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586308#p2586308]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586300#p2586300]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586295#p2586295]blenta napisao:[/url] .
.
.
Ti koristis i pizda
Je l ti se pizdica puno pobuni u gaćama kada nepravedno koristi tu reč naokolo? :(
Koji je tvoj problem?
edit- da li sam te nesto pitala?
ps Sta tebe boli kurac za moju pizdu?

Potpuno neocekivano izdrkavanje.
Korisnikov avatar
By acid drop
Al' ste svi osetljivi u pičku materinu. A redovno se izdrkavate ovde nad drugima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa to isko kao kad nekome kazem "seljacino" a ja prva iz mesta sa manje od 10000 stanovnika, ali.. aj kent help it :isus: nemam savest
NIsam razmišljala o tome dok nisam učila o tome. Stalno sam upotrebljavala te izraze.
Kad sam o tome učila i bolje se upoznala sa tim terminima nije mi više prijatno da ih koristim.
Uvek kad izgovorim tako nešto setim se ljudi koji žive taj život i baš mi je neprijatno. Tako da se trudim da ne koristim te reči.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svestan sam skoro svake sopstvene izgovorene reči, i ne upotrebljavam takve reči olako... možda u ekstremnim slučajevima. U suprotnom se koristim rečima: glupost, budala, ljudsko smeće i sl. Svakako me ne grize savest jer upotrebljavam bilo šta od navedenog ukoliko sam aaaaapsolutno ubeđen u to (a nažalost često jesam). Delujem nadrkano, a samo imam potrebu biti iskren (ukoliko sam upitan, ili mi nešto baš bode oči, što je retkost ukoliko se držim svoje rutine izbegavanja ljudskog otpada). Uglavnom sam ravnodušan, zabole me pička i ne trošim reči.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By starsailor
meni vise zao kada upotrebim nazive zivotinja.
zao mi zivotinja.
kako je cela ova tema sjajna :radosnice:

nije okej reći samo iz tog razloga što ja u glavi imam drugačiju definiciju tih reči ali ih ipak koristim.
kao što kažem i kakva si pederčina kad je neko pička ( :lol: ) ............. ispočetka:
htela sam da kažem da ne povezujem te pojmove sa pravim značenjem kad ih upotrebim već sa nekom svojom (uglavnom opšte poznatom) definicijom koju shvata i osoba kojoj je reč upućena

a inače kad pričam o/sa osobama sa posebnim potrebama ili osobama koje su ometene u razvoju ne upotrebljavam te reči već lepše izraze kao što sam sad.
mada bi meni npr. bilo smešno da sam invalid i da sam nešto nadrkana i da me neko pita šta ti je si ustala na levu nogu? jer volim crni humor i šalu na svoj račun ali mi npr. ne bi bilo smešno da mi doktor amputira noge i da kaže a dobro sad bar više nećeš ustajati na levu nogu
tj. meni bi :lol: ali ono ipak postoje neke granice kad je i kome nešto okej reći a kad nije

dakle sve zavisi od situacije i osobe sa kojom komuniciram
By avgust
ima boljih nacina, naprimjer reci joj da je dosadna pijana nezrela osoba.
Korisnikov avatar
By svejedno
quit being a faggot and suck that dick.

Korisnikov avatar
By 2kune
Ne, nikada ne upotrebljavam takve riječi, neprispodobive su kako mojim poznim godinama tako i mojoj starodrevnoj kulturi. Što ne znači da ne koristim grube i teške riječi. Dapače, itekako ih koristim kada do toga dođe. No tada su uvijek strogo ciljane i krajnje traumatske za osobu kojoj su namjenene a ne tako općenite. Poslje se skoro nikada ne kajem jer me jako teško izbaciti iz takta pa je jamačno zasluženo sve što kažem ili učinim u tim situacijama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!