Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Evolucija ne postoji. Bog je posuo Srbe po svetu i kosti dinosaurusa pod zemljom da nas zajebava.
Korisnikov avatar
By blenta
srbi su sa marsa a 'rvati sa venere :zajub:
Korisnikov avatar
By blenta
a u ruci jelen
faca mu je taman kad zadignu glave u bircuzu da podviknu maloj
da donese novu flasu
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A JEBOTE BOAR-NI JE ONAJ ČOVEK ŠTO STOJI ISPRED VRATA I TERA SVE LJUDE DA DUVAJU U ALKOTEST!
Našli smo ga!!!
Korisnikov avatar
By RetributioN
Barni, unosiš nemir u mene, ne znam jesi li to primetio?
Korisnikov avatar
By Mars
Još jedan dokaz da i inteligentni, učeni ljudi umeju da budu itekako budale.

Edit: znao sam da me pominjanje svemira, srba, marsovaca ovde...podsetilo na nesto
Planeta Srbija

Pa deo sa Biljanom Stojković, evolutivnim biologom.
geneticar Keith Cheng sa univerziteta u Pensilvaniji pronasao srpski gen SLC24A5
beli ljudi nastali iskljucivo od jednog coveka koji je ziveo najverovatnije u Indiji pre 10.000 godina.

junacka narodna pesma Sveci blago dijele
....
.......
А мој брате, Громовник Илија,
како нећу сузе прољевати,
кад ја идем из земље Инђије,
из Инђије из земље проклете?
У Инђији тешко безакоње:
не поштује млађи старијега,
не слушају ђеца родитеља,
родитељи пород погазили...
кум свог кума на судове ћера,
и доводе лажљиве свједоке...
ђевер снаси о срамоти ради,
а брат сестру сестром не дозива
.......
....

+ junacke narodne pesme sa prostora Homolje

:nokti:

:odlican:

:zakljucano:
mogu ja, mogu ja?

mutacijom tog gena covek je postao belac

a vaspitanjem, usvajanjem i prenosenjem onoga sto ti zajednica u kojoj zivis nudi postajes fasista ili nesto drugo

da ne navodim primere...znas koji cu navesti
Korisnikov avatar
By Mars
Da ti se povraća od samog naziva teme, bez dubljeg zalaženja u detalje.

A voleo bih da verujem u te baljezgarije pa da pitam pobornike tih ideja: a gde su NAŠI antička umetnost, filozofija, građevinarstvo, šta smo MI učinili sa tom stardnom prednošću koju nam pripisuju. Pa pošto su odgovori NEMA i NIŠTA, da vidim onda dalje teorije zašto je to tako.
Korisnikov avatar
By Trilian
^
^

pa pokrali nas grci, mars... lazirali su veci deo svoje istorije... sve njihove, je zaista nase... lepo sve to mozes da procitas u dokumentu koji se cuva u hilandaru...
i cuvaj se grka, pokvaren je to narod :D
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605617#p2605617]Mars napisao:[/url]Da ti se povraća od samog naziva teme, bez dubljeg zalaženja u detalje.

A voleo bih da verujem u te baljezgarije pa da pitam pobornike tih ideja: a gde su NAŠI antička umetnost, filozofija, građevinarstvo, šta smo MI učinili sa tom stardnom prednošću koju nam pripisuju. Pa pošto su odgovori NEMA i NIŠTA, da vidim onda dalje teorije zašto je to tako.

pa eto razmisli o kulturi koja obelezava nasu danasnjicu, kako ona utice na proslost, buducnost, druge kulture starije od nje, u kom smeru sve to vodi

to sto polovina modernog covecanstva ne zna ko je Nikola Tesla ne znaci da on nije postojao,
sa neke buduce daleke distance Nikola Tesla ce biti covek koji je ziveo u vremenu gde je Lady Gaga poznatija covecanstvu od njega.
kada se bude iskopavala ova nasa civilizacija pronacice se vise spomen bista od Franje Tudjmana nego od Nikole Tesle.

za ovo ti vera ne treba, koristis razum
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!