Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DanteI nije bas bio inteligentan humor.
Moram da se u potpunosti složim sa Orlando The Lady.
Takođe, ništa mi nije sveto i sa svime se šalim.
Džordž Bernard Šo je rekao da se sa svime treba šaliti, ako se to radi na inteligentan i dobar način (tj. da i neukusna šala uz malo inteligencije može pretvoriti sahranu u smejanje).
Jednostavan primer je to što sam, na sahrani sina moje rođake koji se ubio, izjavio, pred svima, za stolom:
- Ijao, što vam valja ovaj ratluk, leg'o mi kao majka preko mrtvog sina.
Originally posted by SeamanNisam ni rekao da je moj bio. Iskreno, to tada nije ni trebalo da bude humor, izletelo mi je, jer mi je bilo uzrečica.
Originally posted by DanteI nije bas bio inteligentan humor.
Moram da se u potpunosti složim sa Orlando The Lady.
Takođe, ništa mi nije sveto i sa svime se šalim.
Džordž Bernard Šo je rekao da se sa svime treba šaliti, ako se to radi na inteligentan i dobar način (tj. da i neukusna šala uz malo inteligencije može pretvoriti sahranu u smejanje).
Jednostavan primer je to što sam, na sahrani sina moje rođake koji se ubio, izjavio, pred svima, za stolom:
- Ijao, što vam valja ovaj ratluk, leg'o mi kao majka preko mrtvog sina.
Originally posted by Popeye
ok, kao da se jedno moguce pravilo iskristaliziralo![]()
a to je da se treba izbjegavati zajebancija na sahranama, parastosima i kad je netko nedavno umro. recimo da to bas i nije neki jako velik zakljucak.![]()
dalje? sto je kad ljudi imaju AIDS ili rak?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!