Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Galadriel

zato sto vole muskarce i ne zele da zive bez njih. zato sto vole svoje sinove, bracu i tate :eureka:
ja pomislih slicno,doduse u ne tako blagoj formi i sa vecom dozom skepse
Korisnikov avatar
By Sunce
Zato sto prvo sve zene treba da se zamonase, a onda da dodju k sebi, pa da organizuju revoluciju. Umesto luka i strela i svog falusoidnog oruzja (puske, topovi itd.), potrebna su oruzja sa udubljenjima, inspirisana utrobom, a sa zadatkom da isisaju sve iz muskaraca...Razvoj biosfere: "crna udovica".
Korisnikov avatar
By ManToy
Originally posted by 2kune
Originally posted by ManToy

Zato sto zene ne znaju da koriste oruzije a slabe su fizicke da se brane od muskaraca. :) Tema je megaretardirana usput.
Dušo (neuka, usput), znam par komada iz šupljih bataljona i, vjeruj mi na riječ, bolje znaju baratati s oružjem nego većina muških mačo kretena. Zašto? Jer nemaju viška mužjačkog kurčenja i ne uživaju ko debili u nadomjescima za mini kite pa oružje upotrebljavaju logično ko vulkanci. Nije za vraga staro pravilo CIA-e i FBI-a: prvo pucaj u naoružano dijete, zatim u naoružanu ženu a tek onda u naoružanog tipa. To je ajmerička bihevioristička škola... :volinevoli:
Btw, legendarne su sovjetske i izraelske pilotkinje lovaca prve linije i njihova preciznost i učinkovitost u borbama. :deda:
Mislis da bi tih par komada plus te za koje ti je CIA rekla bilo dovoljno da savladaju muskarce?Mozda i bi ali u nekom tresh akcionom filmu. Usput, te sto pucaju dobro, lose se kresu, staro pravilo KGB-a.
By Kala
Zene i vlast, to je odavno ujedinjeno, ali u senci desavanja. Tesla je rekao da ce zenska energija biti dominantna.. kao nekada matrijarhart.

Kad pogledamo decu, zensko i musko dete, musko dete u psihi ima kod ponasanja da bude grubijan, da se potuce, da bude agresivno...to je tako. Zene to rade malo drugacije, neko bi rekao podmuklo, a neko bi rekao pametno. U istoriji imamo primere Virgin Queen koja je vladala 40 godina i za vreme njene vladavine engleska je najvise prosperirala, a u skorasnje doba u istoj drzavi Margaret Tacer, tkz Celicna Lejdi, pa ko se seca njenog poduhvata sa presretanjem flote u atlantskom okeanu. Brava! Zene ne otimaju, ali verujem da postavljaju tako stvari da se na duze osvoji odredjeni cilj
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ManToy

Mislis da bi tih par komada plus te za koje ti je CIA rekla bilo dovoljno da savladaju muskarce?Mozda i bi ali u nekom tresh akcionom filmu. Usput, te sto pucaju dobro, lose se kresu, staro pravilo KGB-a.
ne. ali ti očito misliš... hvala što si odao izvorište svoje popularne kulture, zbilja nije bilo potrebno... :sesir:
pa dobro... KGB je poznat po svojim mučomačo tripovima... što se naliju više votke to im onaj njihov obješeni kurčić izgleda veći... a takve je vazda strah jakih žena... odma ih proglašavaju lezbama što ne znaju da se krešu...
a što se ti furaš na taj svjetonazor? imaš i ti mali kurčić? mogu te zvati Palčica? :lopta:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1889062#p1889062]Blady napisao:[/url]
Originally posted by Wilhelmina

Postoji vise razloga.
Prvi je navela Andjelika, resavanje problema nasiljem je vise testoteronska stvar.
Drugi veliki razlog je sto ne postoji sloznost unutar zenskih redova. Muskarcima je srodnije da se grupisu u razlicite formacije, po bojama i velicinama, dok je to kod zena manje izrazeno, stavise mnoge ce pre ispostovati muza kretena nego svoje drugarice. No, uvek postoji vladanje iz senke...
]a ja sam vec ovo boldovala :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1889080#p1889080]Wilhelmina napisao:[/url]
Originally posted by Mage
Originally posted by Vetur úlfur

Devojcice imaju ocenu vise nego sto bi trebalo... i tako. Jednom smo joj rekli "pa to je diskriminacija" a ona je odgovorila "znam, tuzi me!"
Ali zena je u svakom slucaju carica :lol:
Takve ljude bi ja pootpuštao sa radnih mesta. Kakva krava... Meni to uopšte nije smešno :nope:
Jedna profesorica engleskog na 10 drugih, muskih profesora.
Ako cemo da se frljamo sa primerima, jedan vrlo mlad profesor je izjavio kako nikad ne bi oprao sudje, ako u kuci postoji makar jedna zenska osoba. Drugi je zastupao tezu da se, zbog dece, mora znati kakvu ulogu ila majka, a kakvu otac... i tako u krug...
No, poenta...sve dok jedni druge posmatramo kroz prizme bioloskih razlika, postojace diskriminacija.
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako pod vladanjem iz senke mislimo na isto, a to je vladanje preko kreveta... to podržavam.

Muškarcima je vrlo jednostavno manipulisati, bez obzira na nivo obrazovanja, informisanosti, inteligencije, ili čega već... :cookie:

A zašto mnoge žene ne koriste svoje potencijale i muške slabosti, i ne upuštaju se u igre moći... verovatno zato što shvataju da je smisao života negde drugde.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Polako to zene i rade.
Sve vise dolaze do izrazaja... :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1888200#p1888200]Srklet napisao:[/url]U jednom tranrodnom trenutku sam razmišljao kao žena
Nisi. :D

Zbilja obožavam žene, ali nikad ne bih stavila ruku u vatru da neće doći do svađe i nesuglasica oko nekog prvotno zajedničkog cilja kad ih se nađe više od dvije na okupu.

"Ujedinjene žene svijeta" je logički neodrživ pojam kao npr. "drvena peć" ili "okrugli trokut". :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Zato što se, kao i većina ljudskih bića, identificiraju s ulogom koja im je dana. A to je uloga žrtve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!