Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tintilyPa znanje i jeste moć, ako umeš da ga primeniš
I nek zvuci otrcano da je znanje moc- ali ono to jeste.
Originally posted by WilhelminaSlažem se ovim postom.
Mislim da apsolutna moc ne postoji.
No, naravno, svi smo skloni da je vidimo na ovaj ili onaj nacin. I da je zelimo.
REcimo da je to za mene sloboda i nezavisnost u normalnim granicama. Ne bih slobodu da mogu da se izvucem sa ubistvom, ali bih onu koja bi mi omogucila da ostvarim zacrtane planove na svoj nacin.
Mislim da moc kvari samo one koji su nezreli i nespremni da prihvate odgovornosti koje ta moc namece.
Originally posted by Dirrty
Znanje samo po sebi nije moć, već monopol nad njim.
Originally posted by makaPare Pare, svi bi Pare... scena iz Tesne Koze kad Nikola Simic pocne manicno da baca novac iz tanse pune para...on je na kuhinjskom stolu i dopizd.... mu kako svi kukaju da im treba neka kinta
Ne postoji apsolutna moc. Svi smo mi samo pijuni na ovom svetu,moc danas najvise predstavlja broj nula na tvom racunu. A novac je sloboda.
Originally posted by DirrtyUpravo tako. Moc je, po meni, pre svega intelektualna dominacija nad ostalima i sposobnost da se stvori odnos nadredjen-podredjeni.
Naterati drugog da radi po tvojoj volji, cak i ako je suprotno njegovim zeljama i njegovoj koristi...
![]()
Originally posted by Milos92Ja mislim da je moć upravo nešto suprotno - moći da nateraš nekoga...čak i suprotno njegovim željama i koristi i to ne učiniti, već postupiti ispravno.
Originally posted by DirrtyUpravo tako. Moc je, po meni, pre svega intelektualna dominacija nad ostalima i sposobnost da se stvori odnos nadredjen-podredjeni.
Naterati drugog da radi po tvojoj volji, cak i ako je suprotno njegovim zeljama i njegovoj koristi...
![]()
Mislim da svi mi tezimo toj "moci", i da svi imamo potrebu da ostvarimo dominaciju bilo kog tipa. To nam je u prirodi.
Originally posted by Eugene de RastignacPa to bi mozda bilo neko eticko shvatanje moci.
Originally posted by Milos92Ja mislim da je moć upravo nešto suprotno - moći da nateraš nekoga...čak i suprotno njegovim željama i koristi i to ne učiniti, već postupiti ispravno.
![]()
Mislim da svi mi tezimo toj "moci", i da svi imamo potrebu da ostvarimo dominaciju bilo kog tipa. To nam je u prirodi.
Originally posted by Eugene de Rastignaceticko shvatanje moci
Originally posted by Milos92
Originally posted by Eugene de RastignacNe mislim to bukvalno.
Originally posted by Milos92
Nemam snage.
Originally posted by Milos92MOC je mnogo dublja stvar.
Moc je nesto vezano za dominaciju i superiornost, a ne za ispravnost postupaka.
Originally posted by svejednoMozes li da to malo obrazlozis? Na koji nacin "mocan covek" kontrolise svoju moc?
Jedna od najvecih moci je kontrola sebe, KONTROLA MOCI.
Originally posted by svejednoDa, to pise i ovde:
Onda je moc upravo i kontrola moci, zar ne?
Originally posted by svejedno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!