Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *STATUS*moj utisak je da ta glupost zauzima atraktivnu lokaciju u beogradu i da je korisnije i pametnije da se tu nalazi opera koju nemamo. a crkava i hramova je po srbiji pun kurac.
Да видимо ваше утиске о храму Светог Саве...
Originally posted by Mars
Moje crkve su prvo Svetog Marka...
Originally posted by KgCS3ova slika ne prikazuje 'ram svetoga vasilija u punom sjaju; što bi se u narodu reklo - it doesn't do it justice.
by Mihajlo Mitrovicarhitektonski naraFno
Originally posted by KgCS3Vidim da si veliki postovalac rada i dela M. Mitrovica.
by Mihajlo Mitrovicarhitektonski naraFno
a ovako npr izgleda jedna džamija u Kelnu
![]()
![]()
![]()
Kad vec pricamo o arhitekturi verskih objekata![]()
Originally posted by MarsOriginally posted by sing&dunumValjda "gračanički stil", kao i Sv. Marka.
Inace, mnogo mi se vise dopada prvobitno resenje (sada vise ne umem da navedem arhitektu), od pre 100 godina, koje je bilo napusteno. Iskopao sam 'davno na netu skicu...![]()
![]()
Originally posted by Sprinterili da su ponovo izgradili glavnu postu kod zeleznicke kakva je bila pre 2 sv. rata, gde sada na njenom mestu stoji onaj krs od soc realizma.
moj utisak je da ta glupost zauzima atraktivnu lokaciju u beogradu i da je korisnije i pametnije da se tu nalazi opera koju nemamo. a crkava i hramova je po srbiji pun kurac.
Originally posted by antibioticOriginally posted by Sprinterili da su ponovo izgradili glavnu postu kod zeleznicke kakva je bila pre 2 sv. rata, gde sada na njenom mestu stoji onaj krs od soc realizma.
moj utisak je da ta glupost zauzima atraktivnu lokaciju u beogradu i da je korisnije i pametnije da se tu nalazi opera koju nemamo. a crkava i hramova je po srbiji pun kurac.
![]()
Originally posted by SprinterSlazem se. Soc realizam ima svoju istorijsku vrednost. Generalno sam protiv rusenja istih. Svako vreme nosi nesto svoje i bilo bi tipicno za nas da raskstavajuci sa skorom prosloscu i idealima rusimo staro da bi gradili novo!
ja ali obozavam arhitekturu soc reazlizma, tako da se necu sloziti sa tobom.
Originally posted by sing&dunumI meni se svidja ta ideja. Samo sto to mnooooogo kosta
Mastam o Srbiji, kao bogatom drustvu, koje na mestu ponovo izgradjenih zgrada posle razaranja u II svetskom ratu, obnavlja njihov prvobitni izgled, predratni (kao sto Nemci uveliko rade, u Berlinu npr.)... A sve zbog ove lepotice...![]()
Originally posted by antibiotic
Originally posted by sing&dunumI meni se svidja ta ideja. Samo sto to mnooooogo kosta
Mastam o Srbiji, kao bogatom drustvu, koje na mestu ponovo izgradjenih zgrada posle razaranja u II svetskom ratu, obnavlja njihov prvobitni izgled, predratni (kao sto Nemci uveliko rade, u Berlinu npr.)... A sve zbog ove lepotice...![]()
![]()
Ali izgraditi SAMO one zgrade koje su bile srusene (ne moraju biti na istoj lokaciji) i identicne kakve su nekad bile.
Gledao sam na satelitu, negde u Ukrajni, cini mi se, izgradili su jedno celo naselje u arh. stilovima iz 19og veka i pocetka 20og. Pravi pravati KICH (blago receno).
Originally posted by Ulix
E od svih zgrada, jedna koju ne želim da vidim obnovljenu je Korunovićeva pošta. Fuj.![]()
Originally posted by antibioticAja Sofija nije dzamija. Nije vise ni crkva ni dzamija, sada je muzej.
Dobra tema. Crkve.
Hram S.S je , koliko je meni poznato, najveci pravoslavni hram na balkanu (ako ne uzmemo u obzir aju sofiju koja je dzamija).
Crkve pripadaju svima, ne dozvolimo da one budu samo stvar hetero-religiozne vecine.
Originally posted by sing&dunumSuviše volem modernizam i soc. arhitekturu da bi mi se sviđalo nešto onako kitnjasto.Originally posted by Ulix
E od svih zgrada, jedna koju ne želim da vidim obnovljenu je Korunovićeva pošta. Fuj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by sing&dunumSuviše volem modernizam i soc. arhitekturu da bi mi se sviđalo nešto onako kitnjasto.Originally posted by Ulix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo obnoviti zgradu generalštaba, a posle kičeraj.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!