Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by stefanmanzelJa sam potpuno prihvatio sebe kao gay-a upravo u tvojim godinama... Tada su me prihvatili i svi ostali koji su me prihvatili... Roditelji, brat, prijatelji i par poznanika... Od tada imam problem samo sa ljudskom gluposhcu i neinformisanoshcu, ali ona uvek ide od ljudi koji mi nisu bitni...
Kakvi ste bili u mojim godinama(19),kada ste prihvatili i zavoleli sebe?Je li moze ovako?
Originally posted by stefanmanzelpo meni, tebi sada sledi
nadam se,al sa 27 treba da se ozenim,po meni prodje zivot tada!
Originally posted by stefanmanzelU tvojim godinama... pa od 16te do 19te sam bio u fazi totalnog poricanja. I onda sam se zaljubio. Pa neko vreme hodao ulicom sa osecajem kao da mi na glavi sljasti neonka na kojoj pise - peder! peder! ljubio se s deckom! Do 20te prevazisao sve to, prihvatio i zavoleo samog sebe. Opusti se samo, sve dodje na svoje
izgleda da ovde jedino ja patim zbog toga sto sam gay!
ajde da preformulisem pitanje!
Kakvi ste bili u mojim godinama(19),kada ste prihvatili i zavoleli sebe?Je li moze ovako?
Originally posted by greek_loverOriginally posted by stefanmanzelpo meni, tebi sada sledi
nadam se,al sa 27 treba da se ozenim,po meni prodje zivot tada!![]()
Originally posted by shutPa, dechko je od tate (svog i drugih tata) prihvatio mishljenje da treba da se ozeni do 27. godine. Svi tako rade pa je zakljuchio da treba i on...Originally posted by BellyButtonpa objasni.
@shut
nisi upoznat sa koncepcijom konformizma? chudno...
Originally posted by stefanmanzele, aj da pricamo o tome opet za jedno 5 godina? m?
zao mi je...ja sve vas razumijem...
al ipak planiram da se ozenim,mozda ne do 27,al do 30 sigurno!
tj.nadam se da cu da se ozenim,a mozda cu i da se ubijem,ko zna(ozbiljan sam)!
ziveti u porodici koja na sve nacine odbacuje homoseksualce,u drustvu koje im se ruga i smeje,i gradu u kome sam zivio je strasno tesko!
sada sam se preselio u bg,al opet sam za sobom povukao porodicu i oca koji ce mi uvek visiti za vratom i pricati kako treba da se zenim,bla,bla,bla...i sta treba?-Da mu kazem sta sam i ostanem sam,napusten od svih,ili da rizikujem da se ubije zbog sina jedinca...nemoguce u ovakvim uslovima!
ili cu se ozeniti,ili cu se ubiti kada dodje vreme za to,i kraj!
Originally posted by stefanmanzelRelativno brzo ce ti sve ovo shto ovde pishesh izgledati smeshno... Ne bash svi, ali veeeliki broj gayeva prozivi slichne situacije i sudbinu...
ziveti u porodici koja na sve nacine odbacuje homoseksualce,u drustvu koje im se ruga i smeje,i gradu u kome sam zivio je strasno tesko!
sada sam se preselio u bg,al opet sam za sobom povukao porodicu i oca koji ce mi uvek visiti za vratom i pricati kako treba da se zenim,bla,bla,bla...i sta treba?-Da mu kazem sta sam i ostanem sam,napusten od svih,ili da rizikujem da se ubije zbog sina jedinca...nemoguce u ovakvim uslovima!
Originally posted by stefanmanzela da odbacis malo jebene heteroseksualne normative i ocev uticaj od sebe? jbte pricas kao klinac!!
Originally posted by stefanmanzelok, njegova
...njegova teorija je ...
Originally posted by stefanmanzel
ma,cini ti se!
evo recu ti da sam bio u jednoj,nazovimo tako,vezi sa jednim doktorom,koji je ozenjen i ima djecu,a gay je...ponavljam,gay,a ne bi...njegova teorija je kako se bez porodice ne moze,i kako se i kao takav mozes ostvariti u zivotu...u pocetku mi je bilo malo cudno,nakon sto mi je rekao da se trebam ozeniti,al....sta je,tu je...
Originally posted by stefanmanzelIskreno da ti kažem lahnulo mi je kada sam skontao da sam gay (sa 19 god
izgleda da ovde jedino ja patim zbog toga sto sam gay!
ajde da preformulisem pitanje!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!