Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By fencysmurf
Originally posted by ForeverYoung
Originally posted by fencysmurf
Zena je tebe i tebi slicne procitala...
"Mene i meni sli?ne" :roll: :lood: :doh: :zacepi:

PA dobro, ja sam onda pro?itao "tebe i tebi sli?ne"
kad budes pokazao intelektualni kapacitet jelene milic , mozda, do tada shvaticu ovo kao ocajnu zelju da budes duhovit po svaku cenu.

:love:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne razumem pitanje, sada kada sam procitao sve jos jednom.

Sve mi se nekako cini da se ovde zapravo pita koja je ta crkva a da je spremna da mi bespogovorno, uvek i svuda povladjuje u totalnom i dionizijskom hedonizmu, predavanju iskljucivo telesnom i da se prema meni odnosi uvek, samo i jedino nekriticki i udovoljavajuci samo, jedino i iskljucivo mojim percepcijama stvarnosti, greha i morala?

Ako se to pita onda je internet entitet VelBoy potpuno u pravu!

To je u stanju da radi samo takva boza end kabeza /i-go-there-just-so-to-be-able-to-call-my-self-religious/ crkva poput United Whatever of Whoever, kao i gomila drugih rinfuznih vernika koji nemogu da prevazidju da nisu samo, jedino i iskljucivo oni mera svemu - tj u forumskim relacijama izrazeno, da nisu kosmicki M,M and I - razlog izlaska i zalaska sunca, razlog svake srece i nesrece...

:pop:

Ah, fencysmurf strikes again, nasa luda strikes again:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Nadam se, zainteresovani citaoci ove teme, da znate da ovaj njegov post zaista nema nikakve veze sa istinom niti sa zdravim mozgom, i vidite da ocajni vapaj za paznjom tera ovog dusevnog patuljka da klevece one forumase koje on hoce da vredja (bar kad bi on to mogao!). A, sve kako bi posto-poto pokvario ovu korisnu temu nagoneci paznju na sebe!

Toliko u ovoj temi o ekscentriku fencysmurf-u koji hoce skoro bas svaku temu da preokrene u njemu svojstven freak-show!:roll:
By fencysmurf
a da pozoves sve forumashe cistog srca da ti se pridruze ?

a da, a tebi rejting samo raste !
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Vel boy

Ah, fencysmurf strikes again, nasa luda strikes again:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Nadam se, zainteresovani citaoci ove teme, da znate da ovaj njegov post zaista nema nikakve veze sa istinom niti sa zdravim mozgom, i vidite da ocajni vapaj za paznjom tera ovog dusevnog patuljka da klevece one forumase koje on hoce da vredja...
Ah, o tome se radi ... hvala na pojašnjenju.
Nikada do sada nisam imao ništa protiv štrumfa, ?ak mi je bio i simpati?an (i mom de?ku takoðe) .... meðutim onaj post gde on upotrebljava frazu "mene i meni sli?ne je neko pro?itao" :doh: zaista nisam mogao da verujem ...k ao da slušam nekog zakržljalog radikala ili najgoreg neprijatelja ili bar Dnevnik II RTS-a tokom devedesetih :(
By fencysmurf
ja inace zivim da tebi i tvom decku budem simpatican ! ne znam da li sam tu kvintesencijalnu aspiraciju - takoreci raison d`etre svog zivota dovoljno do sada uspeo istaknem, pa ako nisam , eto sada sam...

a ne znam samo zasto je i od kada "tebe i tebi slicne" pogrdan termin, a najmanje sto si ga ti tako skapirao.

svi smo mi 'mi" i imamo sebi slicne. jedino ako ti nemas problem sa svojim drustvom , pa smatras da te kategorizacija u njih i njima slicne nekako vredja.

na stranu, DAKLE NA STRANU, sto tekst u opste nisi procitao, jer da jesi shvatio bi da su "ti i tebi slicni" zapravo ljudi u koje (valjda) ne sumnjas i koji bi trebalo da ti imponuju - perovic, korac, jovanovic...

ali , slazem se sa tobom, najlakse je lupati ko maksim po diviziji. sto citai i informisati se kada se moze napamet lupati i primati podrshka od takvih le bouffon kakav je entitet VelBoy te njegovo shushkavo i praskavo srce.

ali to je verovatno ta neka druga srbija koju razumeju/oblikuju kriptokomunisti poput koraca i peroviceve, ljudi koji ni posle 15 do 35 godina neuspesnog bavljena politikom ne znaju da kazu "dovidjenja, vreme je za druge!"

:nokti:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by ForeverYoung
Originally posted by Vel boy

Nadam se, zainteresovani citaoci ove teme, da znate da ovaj njegov post zaista nema nikakve veze sa istinom niti sa zdravim mozgom, i vidite da ocajni vapaj za paznjom tera ovog dusevnog patuljka da klevece one forumase koje on hoce da vredja...
Ah, o tome se radi ... hvala na pojašnjenju.
Nikada do sada nisam imao ništa protiv štrumfa, ?ak mi je bio i simpati?an (i mom de?ku takoðe) .... meðutim onaj post gde on upotrebljava frazu "mene i meni sli?ne je neko pro?itao" :doh: zaista nisam mogao da verujem ...k ao da slušam nekog zakržljalog radikala ili najgoreg neprijatelja ili bar Dnevnik II RTS-a tokom devedesetih :(
Eh, moj ForeverYoung, da si duze bio na forumu uvideo bi svu "proslavljenost" olicenja pato-cinizma i sarkazma- lika pod nickom fencysmurf!
Ni ja nisam ispocetka mogao da verujem da neko ko u nekim temama moze da ima ajde recimo razumne postove, u nekim drugim temama- bez razloga i nicim izazvan- moze da konstantno bljuje taj njemu svojstveni niski cinizam sa izricito-licnom namerom da vredja ( bar kad bi on to mogao i da ucini!) pojedine korisnike! Ali, u slucaju lika fencysmurfa sve to je eto moguce! I sam si svedok kako i sta on radi u ovoj temi - nicim izazvan i bez razloga!

A, ko smatra da su te njegove osobine "atraktivne" i "simpaticne", bitte schoen! :teletabisi:
By fencysmurf
vidi velboy, ja nisam shushkava i rice crispy rinfuzna crkva u koju idesh ne bi li ti u svemu povladjivala...
Korisnikov avatar
By Vel boy
vidi velboy, ja nisam shushkava i rice crispy rinfuzna crkva u koju idesh ne bi li ti u svemu povladjivala...
vidis, Forever Young i ostali zainteresovani, vidite, o ovom njegovom ponasanju i govori moj prethodni post!

Fency, ovaj cika ti moze pomoci tebi na krevetu:psiholog:
Korisnikov avatar
By Loni
Fencysmurfe, kad ti budem rekao nešto o Jeleni Milic, kladim se da je više nikad neceš pomenuti u pozitivnom kontekstu.

TA ŽENE MENE OBOŽAVA!
CEKAJ! NE VRIŠTI I NE PADAJ JOŠ U NESVEST DUŠO!
NIJE TO SVE.

U okviru jednog seminara, na kom je bila predavac, imali smo debatni klub, a ona je pobedu dala onom, kome sam ja bio predvodnik rekavši da to cini zbog mene koji sam baratao i jakim argumentima, a ipak iskazao poštovanje za protivnike kroz blagi smisao za humor! (Ulix nek ti potvrdi, njegova grupa je izgubila)
Solarija (tako zovem Milicku) me od tada ljubi gde god me vidi, na ulici, u stranci, pozorištu...

Pazi, kad si se divio ženi, koja gotivi mene.
Ne!
Ovo je previše!
Smesta u kupatilo na povrac, zatim molitva za oprost greha zvanog divljenje ceniteljke tamo nekog PauLija i na kraju uzmi pilulu za spavanje, jer ti bez nje nocas nema mira niti sna, Švaba Lala trala la no?as mirno ne spava. :smilegrin:
By Ulix
Originally posted by PauLi
Fencysmurfe, kad ti budem rekao nešto o Jeleni Milic, kladim se da je više nikad neceš pomenuti u pozitivnom kontekstu.

TA ŽENE MENE OBOŽAVA!
NIJE TO SVE.

U okviru jednog seminara, na kom je bila predavac, imali smo debatni klub, a ona je pobedu dala onom, kome sam ja bio predvodnik rekavši da to cini zbog mene koji sam baratao i jakim argumentima, a ipak iskazao poštovanje za protivnike kroz blagi smisao za humor! (Ulix nek ti potvrdi, njegova grupa je izgubila)
Solarija (tako zovem Milicku) me od tada ljubi gde god me vidi, na ulici, u stranci, pozorištu...

Ne!
Ovo je previše!
Smesta u kupatilo na povrac, zatim molitva za oprost greha zvanog divljenje ceniteljke tamo nekog PauLija i na kraju uzmi pilulu za spavanje, jer ti bez nje nocas nema mira niti sna, Švaba Lala trala la. :smilegrin:
Potvrdjujem.
Iskazima divljenja doticne Milic prema forumasu PauLiju sam prisustvovao u vise odvojenih navrata. :)
Korisnikov avatar
By Tweety
Smurf:wcsolja:
ziveli PAULI i njegova obozavateljka J.Milic:andjelak: :andjelak: :andjelak:
Korisnikov avatar
By gari
Lele, šta sam sve propustio u ovih nekoliko dana. Ali, gde su ovde "homofrendi?ne religije" ja ne vidim. Vidim samo da se neko svaða sa nekim u vezi ne?ega. Šta mogu kad sam glup? O, kako je lepo biti glup!

:zeva: :drkanje: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By gari
Vala baš, ja ina?e nešto naginjem tim homofrendi?nim religijama-šta god to bilo. He, he...

:pucaodsmeha: :zvezda: :fige:
Korisnikov avatar
By Loni
Tema naravno nisu crkve, koje u svemu povladjuju našim hedonistickim porivima ma koliki bili, vec one, koje imaju svoj kodeks, ali takav da ne podrazumeva da je neko samo zato što je gej apriori grešan.

Perun, koga moram ovom prilikom da pohvalim jer se autovao jednom sveštenom licu iz SPC, mi je nedavno rekao sledece: - Sveštenik je rekao da po njemu nije greh biti gej ukoliko si partneru veran, ukoliko ga zaista voliš zbog duše, a ne zbog materijalne koristi ili samo seksa, ukoliko ti je zaista njegova duša važnija od tela itd.
Dakle, to bi bio pozitivan primer lica, koje ima svoj jasan kriterijum po kome deli dobro od zla, ali u okviru koga se ne osudjuje homoseksualnost sama po sebi.
Na žalost on ne ispoljava zvanican stav SPC-a, a ovde se bavimo zvanicnim stavovima crkve.
Korisnikov avatar
By gari
To što je Peruna sveštenik pohvalio ne zna?i ništa, jedna kap u moru osuðivanja gay osoba od strane ve?ine poznatih religija. Ne znam ni za jednu koja odobrava homo odnose.

:jumphug: :zmija: :cookie:
By fencysmurf
Originally posted by PauLi

TA ŽENE MENE OBOŽAVA!
NIJE TO SVE.

Ne!
Ovo je previše!
Smesta u kupatilo na povrac, zatim molitva za oprost greha zvanog divljenje ceniteljke tamo nekog PauLija i na kraju uzmi pilulu za spavanje, jer ti bez nje nocas nema mira niti sna, Švaba Lala trala la no?as mirno ne spava. :smilegrin:
ne znam sta je tragicnije. ovolika i ovakva samoreklama ili ovolika i ovakva zelja da po svaku cenu budes validiran i/ili prihvacen.

Ti si covek, a ne semestar pa da mora neko da te overi da bi vazio! Covek veruje u nesto jer oseca da je to tako a ne jer ima 1.000, 10.000 ili 1.000.000 pristalica!

A na kraju svih krajeva Hansum je voleo fasiste, Krleza Tita, Majakovski crvene a Gotfried Behn naciste. Sto jedna Milicka ne bi volela jednog tebe?

:pivce:
Korisnikov avatar
By gari
Izgleda da su neke osobe ovde prepune sebe pa treba malo da se isprazne. Živela Jelena koja je poljubila Paulija i overila mu semestar a on pobedio u debati. Jeba-ti...

:eevil: :piggy: :odrasti:
By жњ
univerzalisti - www.uua.org

njih smatram potencijalom da bi bili moja religija da sam sklona tim stvarima i to ne zbog zena na sajtu nego zbog nekih stavova :smug:
By жњ
mada mi svi ti religiozni likovi izgledaju smesno i debilno :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by amnesia
mada mi svi ti religiozni likovi izgledaju smesno i debilno :roflmao:
A kako ti sama sebi izgledaš tako ne-religiozna? Smešno ili debilno? Ili oba tri?

:kuca: :zacepi: :komp:
By жњ
A sto se ti osecas tako prozvanim? Govorim o smesnim likovima sa debilnim osmesima koji se slikaju za web prezentacije svojih farmerskih crkvi. Da nisi mozda i ti na njima?
Originally posted by gari
A kako ti sama sebi izgledaš tako ne-religiozna? Smešno ili debilno? Ili oba tri?

:kuca: :zacepi: :komp:

I reci mi kako to oba mogu biti tri?
Korisnikov avatar
By gari
Napisala si da ti SVI religiozni ljudi izgledaju smešno i debilno.Dakle SVI a ne samo oni što se slikaju za web prezentacije. Ja se ose?am povreðenim jer sam vernik i ne smatram da je verovanje i vernici nešto smešno i debilno. Možda nekome ateisti tako izgledaju pa ih ne naziva debillima?

:evil: :setnja: :egzorcist:
By жњ
odnosilo se na web prezentacije jer se odnosilo na prethodni post. vezbaj citanje u kontinuitetu

pis bradr
Korisnikov avatar
By svejedno
Budizam se moze nazvati homo-frendicnom religijom. Odnosno, ajde, religijom koja u potpunosti prihvata sexualnost pa makar i nemaju konkretne primere homosexualnosti.

Hinduizam ponekada cak i vuce na ideju o istopolnoj ljubavi. Ali sa Bogom. :) Ali nije odvojeno od fizicke ljubavi, ili se tako meni dojmi, samo.

Inace, satanizam je skroz homo-frendican. Sex-frendican, uopste.

Ali drugo je religija, drugo je crkva & drustvo & mentalitet. Ali nije nepovezano, naravno.
Korisnikov avatar
By Tweety
jao kako neko ovde mnogo :wcsolja: .....
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Tweety
jao kako neko ovde mnogo :wcsolja: .....
Ko NEKO? Ja ili ti ili svi? Da prestanemo da koristimo WC šolju pa da preðemo u kukuruzna polja, tamo se lakše primaju sva ta dobra sranja. Plus raste ve?i kukuruz od dobrog ðubriva.

:drama: :kralj: :piggy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by svejedno
Budizam se moze nazvati homo-frendicnom religijom. Odnosno, ajde, religijom koja u potpunosti prihvata sexualnost pa makar i nemaju konkretne primere homosexualnosti.

Hinduizam ponekada cak i vuce na ideju o istopolnoj ljubavi. Ali sa Bogom. :) Ali nije odvojeno od fizicke ljubavi, ili se tako meni dojmi, samo.
a zasto onda skoro pa sve zemlje s budizmom kao sluzbenom religijom nisu nista bolje od zemalja sa ovim tri monoteistickim? Butan, Burma homofrendicni????
U Indiji gde je hinduizam takodje skoro nista nije bolje nego i u Pakistanu (islam).
Originally posted by svejedno
Inace, satanizam je skroz homo-frendican. Sex-frendican, uopste.
Ne, hvala! Neka su oni "sex-frendicni uopste", meni, a verujem i vecini forumasa ovde, satanisti NE trebaju! Boze zabrani!:wcsolja:
Korisnikov avatar
By gari
Pa jeste-satanisti su skroz homofrendi?ni. Prvo te zakolju pa te jebu. Bezbolno...

:zid: :angel: :egzorcist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!