Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Simor...koliko moras da budes intelektualno jadan, bedan, ubog, prost, skotan, sirot, ogranicen, hendikepiran, nesretan; koliko moras biti kreten, idiot, imbecil, mombril, krembil, natasa jovanovic i miloljub albijanic zajedno, pa da odmah ispod napises :
Cime god se bavili Adam i Eva, samo da primetim da u citatima koje je naveo kal zakath nema kontradikcije, posebno ako se pre 17. stiha druge glave Knjige Postanja, procita 16. stih iste glave iste knjige.
Originally posted by garikoliko? puno, prepuno, hiperpuno, megapuno?
Nema kontradikcije, jer se prvo kaže-ima jabuka a posle nema?
Originally posted by fencysmurfTrend vaspostavljanja gluposti i neznanja, kao nadasve cenjenih svojstava u Srbalja, je nezaustavljiv. Melje sve pred sobom...
dakle zaista, i zaista i zaista... i ovo je kraj svih krajeva ...
ljudi ovde, izgleda, ucestvuju u topicima samo da bi verbalno izdrkavali sto god im je natucano u glavu, bez tako jebeno i ocigledno bilo kakve zelje da nesto novo saznaju , bez kritickog osvrta na receno, napisano, citirano ili eventualno iskoriguju svoj stav e dokaze li im se da su pogresili... i to je tako prokleto jadno ....
Originally posted by jukieOriginally posted by kal zakathPa trebalo je da napravi malo bolji raspored, pa da se recimo prepodne malo bavi botanikom a poslepodne zoologijom...Originally posted by jukieMisliš nakon što je jadni Adam proveo verovatno godine, daju?i imena svim milijonima životinja koje je bog stvorio (da ne bi netko mislio da se u raju nije radilo), trebao je da se po?ne baviti i botanikom, pa da izu?ava, koje vo?e ima koštice, a koje ne?
Da, ali ovo su bile posebne jabuke bez koštice, koje nisu imale seme, i zato adam nije smeo da ih jede...
Originally posted by XanaXMeni se tu jako svidela ona National Geographic pri?a o molekularnom Adamu, gde je on bio neki najinteligentniji ?lan ljudskog plemena od koga smo mi nastali. Onda bi mojim daljim razmišljanjem ti demoni bili strana ljudska plemena i/ili neandertalci, od kojih mi nismo nastali.
I Lilit, koja se u krs. Bibliji spominje samo kao nekakva demonica, prema Talmudu je prva Adamova zena, prije Eve. Lilit je, prema Talmudu odbila Adama i napustila raj, a zatim postala "majka-demonica" radjajuci djecu razl. demonima...
I da, Kain i Abel nisu imali djecu s vlastitom majkom, Evom, vec s "drugim" zhenama, koje se misteriozno pojavljuju u Genezi. No, to je tipicno za Stari zavjet - naprosto, to sto neke stvari nisu zapisane, ne znaci da se nisu dogodile...
Originally posted by BelleSvidja mi se taj zakljucak i slazem se sa tim.A i besmisleno je tvrditi da su Adam i Eva nasi praroditelji jer bi svi bili braca i sestre.Funny thing:kad sam pitala nekog zagrizenog hriscanina rekao je da su SVI MOGLI DA SE RAZMNOZAVAJU BEZ IKAKVOG REDA DOK SE NIJE "NAKOTILO"DOVOLJNO LJUDI DA BI TAKVO RAZMNOZAVANJE POSTALO NENORMALNO!!I,citiram:Da,svi smo mi braca i sestre,ali duhovno"!Kakva gomila gluposti.
Ok, Adam i Eva osladise se jabukom i tako pocinise prvorodni greh, zbog kojeg je covek proklet za sva vremena. Plod sa Drveta Znanja dao je coveku razum. Ali, tek je onda mogao da napravi razliku izmedju dobra i zla. Znaci li to da prvobitni greh nikad nije ni pocinjen? Dobri Bog kaznio je coveka iz ciste pakosti. Narugao mu se kontradiktornom zabranom u svetu tajnu znanja.![]()
Originally posted by MinaHarker
Elem, ja licno smatram za potpuno neprihvatljivu tezu da su postojala samo dva praroditelja, tj. Adam i Eva. To bi celokupno danasnje covecanstvo dovelo u rodbinske veze, a da ne pominjem sto da je i sama Biblija veoma incestuozna. Kako? Pa lepo. Imamo samo Adama i Evu. Zena i muskarac. Dobijaju dva sina (naravno, niste valjda ocekivali krave) i so far so good. A onda, jedan od sinova dobija sina. Sto bi znacilo...imamo tri muskarca (Adama i njegove sinove) i jednu zenu (Evu), i jedno detence. Jel treba da posebno napominjem da je Eva, osim sto je rodila sinove Adamu, rodila sina i sopstvenom sinu?
Ljudi koji se bave tumacenjem biblije skloni su tvrdnji da je Adam ziveo 900 godina![]()
, sto naravno da nije slucaj, odnosno pojavljivanju nekih toboze novih plemena, zanemarujuci cinjenicu da je drug gospodin bog stvorio SAMO I SAMO Adama i Evu.
Originally posted by fencysmurfThat's a damn good point!:deda:And another thing:Nisu oni imali samo dva sina,imali su oni josh kcerki i sinova koji su se medjusobno...hmm...Znate vec!Koja gomila bulllShitts.Originally posted by MinaHarker
Elem, ja licno smatram za potpuno neprihvatljivu tezu da su postojala samo dva praroditelja, tj. Adam i Eva. To bi celokupno danasnje covecanstvo dovelo u rodbinske veze, a da ne pominjem sto da je i sama Biblija veoma incestuozna. Kako? Pa lepo. Imamo samo Adama i Evu. Zena i muskarac. Dobijaju dva sina (naravno, niste valjda ocekivali krave) i so far so good. A onda, jedan od sinova dobija sina. Sto bi znacilo...imamo tri muskarca (Adama i njegove sinove) i jednu zenu (Evu), i jedno detence. Jel treba da posebno napominjem da je Eva, osim sto je rodila sinove Adamu, rodila sina i sopstvenom sinu?
Ljudi koji se bave tumacenjem biblije skloni su tvrdnji da je Adam ziveo 900 godina![]()
, sto naravno da nije slucaj, odnosno pojavljivanju nekih toboze novih plemena, zanemarujuci cinjenicu da je drug gospodin bog stvorio SAMO I SAMO Adama i Evu.
a evo i onih koji su skapirali samu poentu price o adamu i evi....
Originally posted by gariObjasni to nekim hriscanima.Neki od njih tvrde tako,sta ja znam...Kad bolje razmislim,teorija je stvarno glupa.Koji kiks...Originally posted by Wind_girlPa naravno da nije bila JABUKA nego-MUŠMULA. Zato sada muškarci nemaju Adamovu jabu?icu, nego Adamovu mušmulicu.
Zamalo da zaboravim: Po hristjanstvu Nije sigurno da li je to zabranjeno voce bila jabuka ili neko drugo!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Wind_girlA mozda behu banana i dve shljive?
Zamalo da zaboravim: Po hristjanstvu Nije sigurno da li je to zabranjeno voce bila jabuka ili neko drugo!
Originally posted by Belle
Ok, Adam i Eva osladise se jabukom i tako pocinise prvorodni greh, zbog kojeg je covek proklet za sva vremena. Plod sa Drveta Znanja dao je coveku razum. Ali, tek je onda mogao da napravi razliku izmedju dobra i zla. Znaci li to da prvobitni greh nikad nije ni pocinjen? Dobri Bog kaznio je coveka iz ciste pakosti. Narugao mu se kontradiktornom zabranom u svetu tajnu znanja.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!