Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dj-Girl

you still leave me laughing at you :D :smeh:
to je sve shto mozesh da uchinish....
draga kada budesh proshla uzdush i popreko Drvo Zivota i Smrti, i budesh na TI s klifotima, e onda mozesh da pokushash da mi budesh jednaka...
do tada ti si jedna silly willy girl koja misli da je popila sva znanja sveta, samo citirajuci druge...
ako si ti tako VELIKI Satanista, da chujemo neki tvoj rad o Satani, iskustva, shta ti je otkrio, kako ti je pomogao...
do tada slobodono se smej, luda nesme da bude ozbiljna...zar ne:jerry:
By Dj-Girl
@ moragan la faye....

nije to sve sto mogu da ucinim...ali na prvo mesto..
ja sam dosla u ovu temu jedino da odgorim na tvoje pitanje

" sta vi mislite o satanismu"

i lepo sam odgovorila i citirala " the basics of Satanism"

ja nisam pisac i lakse je da se stavi ono naj osnovnije da ljudi mogu da procitaju i razumu... a ko zeli nesto dalje da nauci...informacije je odmah tu..i srecno njima na taj put ako zele da podju stim putem i ako vidi svoje misljenje i osecaje u tim recima.

ako ne..

ipak eto odgovor i da vide da satanizam nije to sto hristcanjska vera i mnogo druge vere kasu da jeste i sto plase ljude sa tim svim vekovima a i u sadasnji dan.

meni licno sto znaci satanizam ide mnogo mnogo dublje jer mi je u zivotu od kada sam se rodila. a celi moj zivot, iskustva, misljenje itd itd...nebi za million godina stavljala na internet..nema potrebe..i na kraju dana..
imam bolje stvari da radim..

moje licno misljene i kako to utice na mene i mom zivotu je nesto meni posebno licno i privatno.i tako zelim i da ostane

ja nisam dosla u ovu temu da se svadjam za osobama koje neznam i to ni ne planiram da radim..jel je to gubitak moje energije i njihove ( a licno i tvoje)

ako se stvarno bavis "dark arts" onda ti vrlo dobro znas i ja ti netrabam reci...da je bolje cuvati svoju energiju gde god mozes nego da je razbacivas u decije igre sa recima na internet forume ili bilo gde..

to je vrlo gadno i odvratno...

mada svi ljudi koji ja znam ( i ja licno)
da se bave dark arts..su vrlo intellligenti i imaju "decorum" i nevide potrebu u tome.

na prvom mestu...

ko si ti da meni kazes sta ja jesam i nisam prosla kroz u mom zivotu?
ti mene neznas i nemozes nista da prepostavljas na prvom mestu

na drugo mesto..

nerazumem zasto skaces kao da ti je krava stala na nogu?
Dodje satanista u forum i ostavi odgovor na pitanje i naj osnovniju informaciju za ljude koji neznaju nista o tome i ti odmah na napad? cega se plasis?

zvati me luda i bilo sta..umesto da imas malo "respect" i "decorum" ( fuck i love that word! :D ) meni to jeste stvarno smesno i ako sam ja luda..onda si ti million puta ludji od mene jer pravis frke gde ih stvrno nema.

ako hoces ozbiljni odgovor onda se ponasaj kao covek pa cemo da diskusujemo kao ljudi..ako ne..onda nastavljaj da lupas u vazduh sam

to ti je odgovor prave sataniste :)
Korisnikov avatar
By gari
Eh, da zaista ne vidim potrebe za svaðom. Da je iko od vas pravi, on bi znao šta onaj drugi misli i ne bi ni bilo potrebe za ovakvom diskusijom. Dakle, mora?ete malo duže da se bavite praksom a ne samo teorijom. Svašta se piše a sasvim drugo se radi.
:sunce: :federi: :lood:
Korisnikov avatar
By jukie
Gde si Gari, imam jedno pitanje za tebe, a to je tvoj stav prema maloletnim licima kao potencijalnim primaocima tvoje loše energije; pošto znam da spadaš u ljubitelje dece. Dok sam gledao Charmed (one tri sestre veštice) one su imale pravilo da demone (njihove glavne protivnike) možeš da ubijaš i komadaš kako ho?eš, dok ljude ne smeš da povrediš, ma koliko loše stvari radili. Zato sam naro?ito mrzeo jednu od njih tri, zaboravio sam kako se zove, ona koja je uništila Koleta. Anyway da li ose?aš sli?nu zadršku u slanju loših misli prema maloletnim osobama?
Korisnikov avatar
By gari
Maloletnim osobama uopšte ne šaljem lošu energiju, mada ti mogu re?i da sam imao dosta susreta sa decom koja su ve? po roðenju bila demoni. Njihova loša enegija je strašna tako da sam ponekada izlazio sa ?asa potpuno isrpljen. Ali, od njihove energije možeš samo da se braniš, ali ne smeš da im uzvratiš. Uzgred, oko 90% ljudi su u stvari demoni samo što to ve?ina od njih i ne zna. Sve ono što im se dešava i što svojom energijom ?ine drugima oni objašnjavaju drugim razlozima. Ve?ina njih ide u crkve, veruje da veruje u Boga, moli se Bogu ali to ništa ne vredi jer oni su roðenjem ili kasnije postali demoni. E sad, kako od demona stvoriti ljudsko bi?e /jer oni se po spoljašnjosti nikako ne razlikuju od drugih ljudi/. Nikako. Ovo je doba demona a demona ne možeš nikako uništiti. Oni su tu sa svojim razlogom jer je doba Kalijuga pred uništenjem smo ove civilizacije i ništa ?udno se ne dešava, niti što ve? nije bilo. Ovo je samo jedan od ciklusa u razvoju. Kada sve bude zbrisano idemo opet ispo?etka. Tako je to odreðeno. Nas tj. vas 10% koji ste sa?uvali ljudskost pokušajte i da je zadržite, mada je to teško u doba kada preovladava mržnja, sukobi, svaðe, ubistva, razaranja...Evo, vidiš da Srbija potanja polako.
:zen: :moby: :sleep:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne znam da li su ti ljudi demoni...
Vidjao sam ljude sa 'demonskim crtama lica' i prepoznao da je bukvalno 90% takvih, sto kaze gari.
Ja ih ne bih nazivao demonima.
To je teska rec. Mada svaki pokret koji naprave i koji vidis 'jasno' ide u prilog teoriji da su 'nesvesni demoni'.
Nisu. Ljudi su i jednostavno nisu svesni i nisu tvorci svoje sudbine.
Zato svaki njihov pokret ili pogled deluje demonski.
Ali ja nisam praktichar, kazem.
By Dj-Girl
Originally posted by gari
Eh, da zaista ne vidim potrebe za svaðom. Da je iko od vas pravi, on bi znao šta onaj drugi misli i ne bi ni bilo potrebe za ovakvom diskusijom. Dakle, mora?ete malo duže da se bavite praksom a ne samo teorijom. Svašta se piše a sasvim drugo se radi.
:sunce: :federi: :lood:
^^ ^^ to nije istina

:sluske:
Korisnikov avatar
By svejedno
@dj girl
Ischekirao sam onaj site - the church of satan

Stvarno morate, ljudi, da se oslobodite crkvenih stega

Bilo koje CHURCH.
Korisnikov avatar
By svejedno
Posebno ako je osnivac jedan chovek.
To su smeshne stvari.
Onaj site nema vezze sa SATANom, mozda ima sa nekim satanistima i to smeshnim.
Crkva Satane?
Ej.
Vise satanizma ces naci u masoneriji.

DJ girl, je si li ti bas sigurna da si satanista?
Mozda te samo iritiraju ustaljene norme?

Salim se necju da vredjam, ali ono nije satanizm.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Dj-Girl

^^ ^^ to nije istina

:sluske:
Eh, nije istina? Moraš da proðeš hiljade reinkarnacija i opet ne?eš znati šta je istina a šta laž. Pitanje je šta je istina? Ono za šta mi mislimo da je prava stvar? ?injenice koje nije potrebno dokazivati? Šta je istina? Eto, ako baš ho?eš, možemo se malo poigrati. Istine...Ja ne znam ništa o tebi, ti ne znaš ništa o meni. Pa, hajde, napregni se malo, pa mi napiši ko sam ja a ja ?u tebi ko si ti i gde si. Poruku ?u ti poslati pomo?u U2U, da ne bi ostali ?itali tvoje privatne podatke. Ho?eš da se igraš?
:diplomac: :cobanica: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Maloletnim osobama uopšte ne šaljem lošu energiju, mada ti mogu re?i da sam imao dosta susreta sa decom koja su ve? po roðenju bila demoni. Njihova loša enegija je strašna tako da sam ponekada izlazio sa ?asa potpuno isrpljen. Ali, od njihove energije možeš samo da se braniš, ali ne smeš da im uzvratiš. Uzgred, oko 90% ljudi su u stvari demoni samo što to ve?ina od njih i ne zna. Sve ono što im se dešava i što svojom energijom ?ine drugima oni objašnjavaju drugim razlozima. Ve?ina njih ide u crkve, veruje da veruje u Boga, moli se Bogu ali to ništa ne vredi jer oni su roðenjem ili kasnije postali demoni. E sad, kako od demona stvoriti ljudsko bi?e /jer oni se po spoljašnjosti nikako ne razlikuju od drugih ljudi/. Nikako. Ovo je doba demona a demona ne možeš nikako uništiti. Oni su tu sa svojim razlogom jer je doba Kalijuga pred uništenjem smo ove civilizacije i ništa ?udno se ne dešava, niti što ve? nije bilo. Ovo je samo jedan od ciklusa u razvoju. Kada sve bude zbrisano idemo opet ispo?etka. Tako je to odreðeno. Nas tj. vas 10% koji ste sa?uvali ljudskost pokušajte i da je zadržite, mada je to teško u doba kada preovladava mržnja, sukobi, svaðe, ubistva, razaranja...Evo, vidiš da Srbija potanja polako.
:zen: :moby: :sleep:
:smeh:
Hocemo da citamo jos! Ovo je bolje i od Chmari!
By Dj-Girl
^ ^^ jel vi uopste citate i razumete sta ja pisem?

ja nisam clan nikakve crkve..
jednostavno..sam ostavila naj osnovnjie..da ljudi mogu da vide basics..umesto gledati slicice..
ajd procitajte jedno desetak essays sto su na sajtu ima malo sranje a i ima dosta logike i vise logike nego mnogo esotericne i hollywoodske idiotne stvari koje su napisane a nemaju nikakve veze sa satanizam

za znam sta sam i ko sam i u cemo verujem i praksujem celim zivotom..i opet kao sto sam rekla nemam nameru sa decjim igrama ( @gari..i dont know u and i dont trust u, forget it)

a i moje licno misljenje o satanizmu ostaje kod mene..jer koliko puta ne samo ja vec i drugi satanista koji ja znam..bilo sta da kazemo..ljudi kao ljudi uvek gledaju i traze najgore a kada nema.onda opet u krug..

sto se tice majsonera i cela fucken historija satanizma i pre anton la vey...ja to sve znam i razumem...
a ja nisam tu da predavam lekcije o satanizmu

..jer sta imam da kazem ( napisem) ce biti dugacko kao encyclopaedia

a to za irritiranje norme..
kao i svaka osoba na ovom svetu ima stvari koji me irritiraju.
a norme?...there is no such thing as normal in this world..only what society deems as normal
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by MinaHarker
Hocemo da citamo jos! Ovo je bolje i od Chmari!
Mina, baš si pravi demon! Od ?ega je ovo bolje? Kakvi Chmari? E pa da znaš samo, dogodi?e ti se nešto polovinom aprila a ako ne polovinom a ono po?etkom maja a možda i juna...Onda, još nešti ?e ti se dogoditi i u nedelju, jula meseca 2006.godine, na?i ?eš sutra jednu paru na plo?niku a ta para ?e ti doneti veliki dobitak /1 dinar/ ali taj dinar ubrzo ?e se umnožiti 3 000 puta ako upadneš u kviz "Milioner" gde ?eš osvojiti samo prvu zagarantovanu sumu...He,he...Mina Her-mina...
:canttouchthis: :sluske: :sveca:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mina, baš si pravi demon!
Bas sam imala nameru da odem da se borim za zenska prava, ali sad cu da se bavim demonskim pravima! :smeh:
Od ?ega je ovo bolje? Kakvi Chmari?
Od Chari, serije, koja je zbog svoje stupidnosti i banalnih zapleta prozvana 'chmari'.

E pa da znaš samo, dogodi?e ti se nešto polovinom aprila a ako ne polovinom a ono po?etkom maja a možda i juna...
Da, desavanja imaju obicaj da mi se desavaju, u svako doba godine....

Onda, još nešti ?e ti se dogoditi i u nedelju, jula meseca 2006.godine, na?i ?eš sutra jednu paru na plo?niku a ta para ?e ti doneti veliki dobitak /1 dinar/ ali taj dinar ubrzo ?e se umnožiti 3 000 puta ako upadneš u kviz "Milioner" gde ?eš osvojiti samo prvu zagarantovanu sumu...He,he...Mina Her-mina...
:canttouchthis: :sluske: :sveca:
... jel i vi chujete temu iz Zone Sumraka or it's just me?
Korisnikov avatar
By gari
Eto, vidiš kako sam te uspešno odstranio iz "borbe" za ženska prava i usmerio te ba demonska. Ovo sa "chmarovima" mi je potpuno strano, mada ne mogu re?i da su mi chmarovi nepoznati...Obavezno prati dešavanja koja sam ti naveo i nemoj zaboraviti da naðeš svoju paricu. Eh, štp ti je magija, kako sam te lako preveo žednu preko vode a da nisi ni primetila. Eto, vidiš kako je lako, skrenem ti misli na drugu temu i ti odmah padneš-mentalno...Gari majstore!!!
:mjuza: :maska: :elvis:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by MinaHarker
Da, desavanja imaju obicaj da mi se desavaju, u svako doba godine....
E, Gari izvini, al' ovo je stvarno fenomenalno. Vrisnuo sam od smeha.

Hajde da nadjemo odgovarajuci smilie:
:lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa kako da pocnem....

Satanizam je neoriginalan i neinventivan u svom postojanju (ovim mislim na tradicionalni satanizam koji je pokusao da sistematizuje Sandor la Vej). Kopira Hriscanstvo, pa i sam njegov glavni obred (crna misa) je ustvari parodija na katolicku misu. A najpoznatiji znak satanista, naopaki krst, koji bi trebao da predstavlja protivtezu krstu* nije suprotnost, jer suprotnost od dvije ukrstene linije bi bile dvije paralelne linije. toliko o ozbiljnosti samog satanizma i njihovog ucenja...

* u Americi postoji sekta proizasla iz katolicke crkve koji se naziva Crkvom Petra Greshnika(apostol Petar, kada je razapet, trazio je da bude razapet glavom na dolje, jer nije dostojan da bude razapet kao Hrist) tako da je simbol crkve Petra Gresnika upravo taj naopaki krst...

i za kraj, iznad svega cijenim svoju slobodu, pa makar i slobodu da grijesim, tako da ne zelim da robujem nikom, a pogotovu ne Satani. Na svoga Boga bi trebalo da se ugledamo, a ja ne vidim nista u tome da se ugledam na nekog ko je odbacen, jer nije uspio da se uzdigne toliko visoko koliko je mislio da moze...
mislim da, ako nista drugo, mene ne bi uhvatili u prevari:smilegrin:
Korisnikov avatar
By gari
Ma u satanizmu nema ni?ega strašnog. U prirodi ina?e postoji materija i antimaterija, plus i minus, tama i svetlost pa tako mora da postoji protivteža dobru a to je, naravno, zlo. Ništa što satanisti rade ne može da prevaziðe bizarnost i liocemerje onih "vernika" koji pokažu svoje pravo lice kada odu da se bore protiv nekih drugih vernika. Dakle, od satanista gori su samo "vernici" /bilo koji, nije bitno, svako ko je spreman da ubije za veru ili zbog vere/.
:pas: :grebanje: :puzzle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by CokoladnaBananica

i za kraj, iznad svega cijenim svoju slobodu, pa makar i slobodu da grijesim, tako da ne zelim da robujem nikom, a pogotovu ne Satani.
Bravo.
Korisnikov avatar
By gari
Dobar izgovor. Ipak, dobro je ponekada znati da ipak robuješ a da to i ne znaš. Sloboda je samo nerealizovana ideja...Nema slobode.
:cekam: :cupakosu: :giggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ipak nije lose tuditi se da je dostignes, zar ne?
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by svejedno
Ipak nije lose tuditi se da je dostignes, zar ne?
Da, ali je loše živeti u zabludi da je imaš.
:ccn: :curka: :kuca:
Korisnikov avatar
By svejedno
ne u zabludi da je imas, svi smo sluge sudbine, ali znas kako se kaze za npr. kartu 'tocak srece', kartu karme izmedju ostalog, chovek koji ovlada tochkom i uspe da ga obrce bez da se sam pomera, ovladao je sobom i svojom srecom i dostigao gunu vrline, takoreci postao slobodan.
Korisnikov avatar
By gari
I to je zabluda, potekla iz budizma koji i nije neka religija ve? više filosofija života. Njiohv je stav da ko uspe da kontroliše sebe tj. svoja htenja postiže "nirvanu" tj prelida karmi?ki krug /to?ak/ i odlazi u stanje "ni postojanja ni nepostojanja". Nešto izmeðu, nije baš precizno definisano. No, da li je sloboda kontrolisati sebe ili-ne kontrolisati sebe? a bih rekao da mnogi doživljavaju slobodu kao stanje da mogu da rade ono što im se ho?e /slobodan od okova civilizacije, drugih ljudi, društva, sistema, vere itd./ Dakle, šta je sloboda? Biti slobodan od samoga sebe?
:hail: :pickme: :vegi:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sloboda.. teska stvar za definisanje..
Da, izmedju ostalog i sloboda od samoga sebe.

Ja na to ovako gledam:
Gledati na zivot poput deteta, poznavati sebe ali ne biti opterecen sobom: sloboda da se uziva u svetu na kome smo u potpunosti prihvatajuci takav svet i jednostavno igrati se i uzivati u njemu bez okova 'ovakav sam, onakav sam'..
Dakle DA, na izvestan nacin zaboraviti na sebe.

A nirvana nije hinduistichki koncept koliko znam, vec iskljuchivo budistichki, a tri gune postojanja su hinduistichki.
Korisnikov avatar
By svejedno
A kontrola tocka srece nije samo kontrola svojih htenja, vec svest na visem nivou, na nivou gune VRLINA, sto znaci i kontrolisanje svojih htenja ali ne eliminisanje istih i jednostavno svest o onome sto radis U SVAKOM TRENUTKU tako da nikada sebi ne dozvolis da besvesno tobom upravlja sreca ili sudbina, vec da sam budes tvorac svoje srece i svoje sudbine.

Da preuzmes kontrolu nad sobom. A da opet ne budes rob te kontrole, odnosno da uspes i da zaboravis na SEBE /ja sam to i to/ vec da budes slobodan od samog sebe a da ipak budes svestan sta RADIS.

Tako da smatram da je i kontrola sebe jedna vrsta slobode.
Mada je filozofija Teleme veoma popularna u ovom dobu, dobu Vodolije, kalijuge ili kako hoces, i kao sto znas ona glasi: cini sta ti je volja i to neka bude jedini zakon.

I u tome ima smisla, ali smatram da ta volja treba da podrazumeva i kontrolu sebe, ne susto prepustanje svakoj zelji.
Korisnikov avatar
By gari
Ipak ispade da je prava sloboda-?ini šta ti je volja i to neka bude jedini zakon. No, u tom slu?aju se pitam kako ?e drugi ljudi reagovati na to kad neki manijak u to ime krene redom da kolje /jer mu je došlo tako, jer je slobodan/, ili neki tako slobodni krenu da otimaju drugima, ili...Pitanje je- da li je bolje biti rob /bez ikakvih odgovornosti/ ili slobodan /a sa gomilom odgovornosti prema drugima/. Hmmmm..
:bic: :grom: :mazi:
Korisnikov avatar
By svejedno
Zato i kazem da sloboda podrazumeva i kontrolu sebe u tom: "chini sta ti je volja..."

Kod nekog 'normalnog' choveka razmishjanje ide, po meni, ovim tokom:' volja mi je da uradim to i to, ali volja mi je i da ne povredim pritom nikoga'.

Jer to je volja. Ne moze se chitati zakon Teleme toliko bukvalno.
Jer u knjizi zakona istog autora stoji: ' Svaki chovek i svaka zena je zvezda'.

A ja se chak i ne lozim na navedenog autora.

Neka sredina uvek izgleda kao pravi odgovor, jbg.

"Nadji srednji put jer ravnoteza drzi svemir,
kada to uspes tada dodji reci nachin meni''

Jin i Jang.
Korisnikov avatar
By gari
Slažem se sa tobom: u svakom dobru ima ponešto zlo a u svakom zlu ima ponešto dobrog. To je suština jin-janga, ravnoteža. Ništa nije idealno i ništa nije apsolutno, sve je u neprestanim promenama. Svakoga trenutka i mi se menjamo, ne samo u psihi?kom smislu, nego i u fizi?kom. Svakoga trenutka odumire nam na hiljade ?elija koje zamenjuju /ili ne zamenjuju druge/. Zato ne možemo za ništa re?i da je stalno i nepromenljivo.
:saint: :bisou: :peva:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, Jin i Jang su mi sustina price i o satanizmu.

Glupost je, po meni, izabrati polovinu novchica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!