Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gari
Ili pivo ne spada u alkohol?
Ne, pivo ne spada u alkoholna pica, nego u prehrambene proizvode, obzirom da ima mali procenat alkohola u sebi.
Mozda vam nije poznato, a mozda i jeste...prekomerna doza alkohola moze da dovede do smrti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MinaHarker
Elem... oni koji su imali problema sa alkoholom znaju koliko je tesko drzati se dalje od te supstance kada svi u tvojoj okolini posezu za casom, kada ti je to dostupno u svakoj trafici.
Ili ako si na dijeti pa svi oko tebe samo trpaju hranu u usta kao da su bili zatrpani u rudniku 20 dana... i to onu koja najviše goji...
ili kada krenu da piju kafu na svaki sat dva pa te onda ?aste i pozivaju... posle ne možeš da spavaš od silne kafe...
ili kada nastavnici zadime zbornicu tako da dim može da se se?e nožem... a onda ti kao navodni nepuša? a ustvari pasivni puša? imaš glavobolje i gušenja, a misliš da su za to deca kriva što se deru...
Korisnikov avatar
By Mr. D
Originally posted by Myself
Dakle, jedan nemoralan dogaðaj (legalizacija trave) je uzrokovao smanjenje kvantiteta drugih gorih nemoralnih radnji (uzimanje heroina).

Da li smatrate da je eti?ki opravdano dozvoliti jedno zlo, sa ciljem da bi se (nužno) smanjilo ve?e zlo?
molim te objasni mi zashto je pushenje trave nemoralno....

:wtf: :puzzle:
Korisnikov avatar
By gari
Tim "prehrambenim proizvodom" tj. pivom klinci se toliko opijaju da moram da se upitam:koliko treba alkohola da bude da ne bi bilo prehrambeni proizvod? Onda je i vino prehrambeni proizvod. Smatram da je dekriminalizacija trave /kako napisa neko ko je bolje upoznat sa tim/ mnogo manje zlo od "navla?enja" na heroin i ostale teže droge. Neki smatraju da je marihuana samo prvi korak ka težim oblicima narkomanije, no eto pokazalo se upravo suprotno da je "puštanjem" trave smanjen broj korisnika težih droga /na kojima se više i zaraðuje/. ?ini mi se da sam negde pro?itao da je marihuana po?ela da se korsiti u medicinske svrhe tj za le?enje depresije...Dakle, ima i koristi...

:sweet: :obraz: :sesir:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne moze se porediti heron i trava, kao ni alkohol i trava, uostalom.
Trava ne ostavlja apstinencijalnu krizu. Mozda neku nervozu, slabiju od cigareta.
Alkohol se ne smatra bolescu dok chovek ne dodje do stadijuma kada mu je jutrom lose bez njega, dakle dok se na navuce. To je alkoholicar. Ostali piju, ponekada.
Samim tim, vec legalna supstanca je daleko opasnija od marihuane.
Medjutim, posto je vec legalna, nikome nece pasti na pamet da kada nema apsinta(postho ga uvek ima) nadje, recimo, etar da ga ne boli glava.
Niti da sam prodaje alkohol na ulici.
DEKRIMINALIZACIJA. Prava rec.
Eto. Ljudima trava dostupna kada su punoletni, pa ko hoce hoce, proverenog kvaliteta, malo skuplja, ali malo ljudi bi u tom slucaju rizikovalo da ih uhvate kako kupuju marihuanu na ulici. Ili prodaju.
Chime se smanjuje broj maloletnih duvacha, samim tim i sanse da se predje na nesto teze.
A poboljsava i turizam :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by MinaHarker
Trava je prirodni opijat (listovi biljke canabis) dok je heroin cista hemija, sto svakako znaci da trava jeste manje stetna nego heroin.
heroin je derivat opijuma (koji je potpuno prirodna supstanca - dobija se zasecanjem nezrelih chaura maka)
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Mr. D

molim te objasni mi zashto je pushenje trave nemoralno....

:wtf: :puzzle:
Ja sam "izmislila" da je pusenje trave nemoralno?! :puzzle:

Pitaj "ljude" oko sebe sta misle. Oni su i izmislili pojam moralnosti, a ne ja. :novine:
Korisnikov avatar
By gari
Eh-Myself "pitaj ljude oko sebe"...?A da ih pitamo malo šta misle o homoseksualnosti? Naravno da ve?ina postavlja kriterijume normalnosti. Sve što izlazi iz granica njihovog morala je nenormalno, a marihuana je za njih isto što i heroin. Oni to jednostavno izjedna?avaju i svejedno je koja je droga u pitanju-slaba ili jaka, narkomanija je narkomanija...

:nazdravlje: :cupakosu: :pljuje:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spliff
heroin je derivat opijuma (koji je potpuno prirodna supstanca - dobija se zasecanjem nezrelih chaura maka)
Moja mama mi je pri?ala da je jedan od njenih poslova preko omladinske zadruge bio upravo zasecanje ?aura i sakupljanje ljige koja isti?e iz njih, i to su valjda otkupljivali da od toga prave lekove...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!