Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Ovo sam vec jedanput pisao, ali ajde ponovo.

Ono st osoba ZNA je jedino da ona Postoji, i da postoji Prijatno i Neprijatno.
Zadovoljstvo i nezadovoljstvo.
Dobro i zlo.

Sreca, kao sto kaze Morgan, a slaze se sa kunderom, proistice iz njihovog medjudejstva.

Da nema smrti zivot ne bi morao da ima ime.
Da nema nesrece ne bi znali sta je sreca.
By Ulix
Neko je pomenuo Kunderu?
Evo sta on kaze u Nepodnosljivoj lakoci postojanja: Sreca je zudnja za ponavljanjem.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Myself
"Biti glup, egoista i imati dobro zdravlje, eto tri uslova potrebna za sre?u. No ako vam prvi uslov "glupost" nedostaje, sve je izgubljeno." Neki ce se naci u ovoj "kategoriji", a neki ce se upitati - da li sam srecan/na i sta je sreca uopste?
To je zato sto svet namece povrsnost(glupost, reklo bi se idiotizam: moralni i intelektualni). To je stanje neupitanosti o sebi i svetu u kome zivis, stvaranje projekcije svetova lazne srece. Dakle biti intelektualno inferioran je stanje koje se podrazumeva u modernom vremenu. To namece drustvo. Ono takodje namece i egoizam, zatim dobro zdravlje. Kada si dovoljno egoistican da prihvatis darvinisticki model koji de facto vlada u u drustvenoj sferi, kada ti je dopusteno da budes zivotinja, onda jos moras biti i zdrava zivotinja(gle pederske srece, u tom smislu ponekad zaista pomislim da pederi vladaju svetom). Dozvoljenno ti je da budes zivotinja, da suptilno iskoriscvavas druge(sa osmehom na licu) ali drustvu moras dati svoje zdravlje. Izvesno je da ce te ono iskoristiti do poslednje kapi. Kao sto znate, biti bolestan je skupo i nepreporucljivo; dakle bolest je prognana iz naseg duha pre nego sto se poslodavac zapita. Zivotinji je dozvoljeno da eksploatise da bi bila eksploatisana, iskoriscena. Nikada drustvo ne bi bilo zversko da covek nema u sebi zversku prirodu.

I gle, zacudo neki nisu srecni u svom zverskom stanju! Otkud to? Sasvim je neprirodno da zver u zverskom stanju ne bude srecna. Dato mu je da izivljava zivotinjske nagone a on ipak(doduse manjina) nije srecan. Otkuda to?

Srecan se uvek moze biti uprkos...uprkos mnogo cemu, uprkos sebi...
By SUNNY B
hmm, pa pokusacu ukratko da iznesem svoj stav a to je da se meni nekako cini da mogu da kazem da sam u zivotu, generalno, srecna jer veci deo vremena imam sve sto je MENI LICNO potrebno ( to naglasavam jer nas ne cini iste stvari srecnima ili nesrecnima), onda kada nemam nesto od toga, ne mogu da kazem tako grubo da sam nesrecna jer bi za to bilo neophodno odsustvo svih faktora moje srece a za to je mala verovatnoca, nego jednostavno - trenutno nezadovoljna. a u tim situacijama se trudim da takva stanja sto pre prestanu.

inace, zivotnu srecu zamisljam vrlo neoriginalno - ona i ja na mom brodicu sa gomilom knjiga, dobre muzike i dva stapa za pecanje sa , takodje dva, pasosa ciji zigovi ne poznaju granice...
Korisnikov avatar
By Skyen
evo, covek tvrdi da se talicnost uci

http://www.luckfactor.co.uk/

drzi i kurs u Beogradu za dz, valjda hoce da kaze kako je sreca besplatna, samo se treba potruditi

a sada malo budisticke empirije:

dve grupe ribara u nekoj dalekoj zemlji, jedni su svakog dana pre odlaska u ribolov izgivarali cuvenu budisticku mantru, drugi nisu.
istrazivaci su pratili napredak. prva grupa ribara je redovno lovila vise ribe, tokom mesec dana istrazivanja.
onda su dosli do saznanja da se prilikom meditacije transmisuju odredjeni mozdani talasi koji pa sad bla bla, uticu na povoljnije zivotne faktore (tipa, ako prilikom meditacije zamisljas sebe kako uspesno stizes do cilja koji si sebi zacrtao, imas vise sanse da stvarno do toga stignes, jer si usresredjen) i tako, joj drma me temperatura, pa nisam dovoljno elokventna u izrazavanju svojih misli!

sve u svemu, ja zastupam tezu da sami sebi prizivamo i jedno i drugo! svojim nesvesnim, a opet iz postavke koje imamo o sebi i svetu. bla bla, mislim, to sve naravno smatram uslovno, na neke dogadjaje ipak ne mozes da utices
By ^djavoljeva^
sreca je za svakog drugachija...ona se ne moze definisati,to je
osecaj u nama koji nam govori da je bash ta osoba/situacija
nasha sreca.
sve je to u glavi...i onda kada se osetimo nesrecno,treba pomisliti na stvari proshlosti
u kojima smo uzivali....ali da nije nesrece ne bi ni spoznali srecu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!