Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
Originally posted by *deni*
Oh, kako to neokantovski zvuci....
:jumphug:
Ne daj me tudjim lazima,
Ne daj im da me zavedu,
Ne daj me nigde od sebe
Ne daj im da me odvedu.
:merlinka:
Tuno, pocinjes sve cesce da me prijatno iznenadjujes....
Emocije se bude....
:sweet:
By Ulix
Originally posted by AngraMaina
Deluješ na mene pozitivno kao žablji ispljuvak.

O bože, mogu li biti jasniji?

Ili je tvoja infantilna želja za privla?enjem pažnje ve?a ?ak i od mog gnušanja tvojim postojanjem na forumu?
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:hail:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by *deni*
Konacno !!! :cheer:
AngraMaina ( gari kaze AngraMania :lol: ) u trachersko zutom izdanju i to, kao sto dolikuje, u filozofskoj formi !

go, Angra, go !!!!!!
:cheer: :dude:
Hvala, mnogo mi zna?i ovo priznanje. :oskar:

Ali naravno još ne mogu da se poredim sa Vama kao ve? istaknutom poslenicom na tom polju, tako da bih ovde citirao veliki hit popularne estradne umetnice koji se s punim pravom može primeniti na Vaš lik i delo:

"Original
samo sam ja
nijedna nije
mi do kolena

Original
samo sam ja
svaka je druga
bleda kopija..."

:gitara: :cheer:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ah, da se ovo ne bi pretvorilo u niz uzajamnih hvalospeva, potvrdicu da je koleginica AngraMaina ( gari kaze Mania :lol: ) u pravu i dodacu da je Angra pametna ( s vremena na vreme dosadna) gradjanka, a da sam ja pametna malogradjanka, sa vilozovskim aspiracijama, ali vazda zabavna i koketna. :zvezda:
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By gari
2 tune, pesma ti je malo ja?a. Vidi se odmah poetska "ribica" a Angra Mania sa svojim ispljuvcima je pokazala da je bash prava se-ljanka. Vadi taj prazi luk iz...i po?ni da spremaš ru?ak muži?u. Dakle, tema je "Filozofi i...". Od toga ništa ne vidim u postovima 2 tune i Angra Manije, osim ako u filosofiju ne spadaju i neprimereni napadi na moju li?nosr i delo???
:venchanje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
2 tune, pesma ti je malo ja?a. Vidi se odmah poetska "ribica" a Angra Mania sa svojim ispljuvcima je pokazala da je bash prava se-ljanka. Vadi taj prazi luk iz...i po?ni da spremaš ru?ak muži?u. Dakle, tema je "Filozofi i...". Od toga ništa ne vidim u postovima 2 tune i Angra Manije, osim ako u filosofiju ne spadaju i neprimereni napadi na moju li?nosr i delo???
Esi cuo onu pesmu od Nade:

"Zaklanjas mi sunce
idi ispred mene

Na tudje si mesto stao
Idi, da mi sunce ne bi zaklanjao"
:sunce:
Korisnikov avatar
By 2kune
Žu?ko, tvoja li?nost nije filozofski problem, a za djelo uglavnom ti je krivo tijelo... :shtap:
Jedini filozofski problem bila bi tvoja eutanazija. Ako želiš možemo i o tome... :angel:
Korisnikov avatar
By gari
Ha, znao sam ja koji je tvoj problem! Ne možeš nikako da me nadja?aš erudicijom pa bi sada da me "eutaniziraš"?! Eutanazija kod nas još nije zakonski ozvani?ena, ali je neki baš obilato primenjuju. Pa, to i nije neki problem, ako ne smeš da me eutaniziraš /kako se eufemisti?ki naziva ubistvo/ možeš jednostavno da me ubiješ a na?ini ubistava su tebi dobro poznati. Ako nisu uzmi i pro?itaj neku knjigu o tome /ima ih dosta/ a telo možeš posle i spaliti u "Picilijevoj pe?i" ako ste ih sa?uvali.
:vezan:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ha, znao sam ja koji je tvoj problem! Ne možeš nikako da me nadja?aš erudicijom pa bi sada da me "eutaniziraš"?! Eutanazija kod nas još nije zakonski ozvani?ena, ali je neki baš obilato primenjuju. Pa, to i nije neki problem, ako ne smeš da me eutaniziraš /kako se eufemisti?ki naziva ubistvo/ možeš jednostavno da me ubiješ a na?ini ubistava su tebi dobro poznati. Ako nisu uzmi i pro?itaj neku knjigu o tome /ima ih dosta/ a telo možeš posle i spaliti u "Picilijevoj pe?i" ako ste ih sa?uvali.
:vezan:
Naravno da te ne mogu nadja?ati erudicijom, pa totalno si imun na nju. :smeh:
A vjerojatnu i na svaku vrst ili vid kulture. A protiv zdravog razuma si potpuno oklopljen ko M 84. Kod vas je eutanazija potpuno ozakonjena i legalna je samo si ti tražio u krivoj zakonskoj fascikli što svjedo?i o tome kako nemaš realnu sliku kako sebe tako i o sebi. Zbog toga te eto i pored najbolje volje ne mogu ubiti.
Mogu te samo pomaziti, dati ti pasji kola?i? i ostaviti te vezanog da te šinteri ne vijaju... :maji:

PS: Kad ?eš po?eti na nacionalnoj osnovi? bilo bi krajnje vrijeme... :cookie:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
gari, da bi neko napadao tvoju li?nost ili delo, potrebno je da postoji bar jedno od to dvoje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova tema je tek sada zasijala punim sjajem.
:lol:
Korisnikov avatar
By gari
2 ribe, najzad si priznao da sam ve?i "erudita" od tebe. Nisam nacionalista, pa te ne mogu napadati na nacionalnoj osnovi. Pasje kola?i?e obožavam a vezivanje ne baš, nisam u fazonu sado-mazo. A ti? Opet ste se udružile ti i Angra Manija? Pa rekosmo li, ne može deset na jednoga? Doduše, vas dve kad se spojite-taman ste jedno, tako da nisam ugrožen. Što se ti?e tenkova, nisam bio tenkista, te ne poznajem te mašine a što se kulture ti?e, ja nisam pominjao "pasji drek" i ostalo, tako da se vidi da sam ja jedan pravi aristokrata i gospodin. Neee možeeee miiii niiikoooo ništaaaaa, ja?iiii sam ooood 2 riiibeee i Angraaaa Maaaniijeeeee!!! Ha, ha...
:yes:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Po?inje malo da me zamara ova somnambulna proza... :whatever:
Korisnikov avatar
By 2kune
2 ribe, najzad si priznao da sam ve?i "erudita" od tebe. Nisam nacionalista, pa te ne mogu napadati na nacionalnoj osnovi. Pasje kola?i?e obožavam a vezivanje ne baš, nisam u fazonu sado-mazo. A ti? Opet ste se udružile ti i Angra Manija? Pa rekosmo li, ne može deset na jednoga? Doduše, vas dve kad se spojite-taman ste jedno, tako da nisam ugrožen. Što se ti?e tenkova, nisam bio tenkista, te ne poznajem te mašine a što se kulture ti?e, ja nisam pominjao "pasji drek" i ostalo, tako da se vidi da sam ja jedan pravi aristokrata i gospodin. Neee možeeee miiii niiikoooo ništaaaaa, ja?iiii sam ooood 2 riiibeee i Angraaaa Maaaniijeeeee!!! Ha, ha...
:yes:
Sta ti vredi rodjen si sa greskom
Sve je to u tvojim genima
A ja samo emotivna luda
Ceo zivot sa kretenima
Ma sta ti mogu rodjen si sa greskom
Sve je to u tvojim genima
A ja samo emotivna luda
Ceo zivot sa kretenima, oh a
:kosa:
Korisnikov avatar
By gari
Angra Manija, to nije dobro što po?inješ "somnambulno" da se zamaraš, da nisi zaradila pti?iji grip? Imam ja lek za to a i za "pipu" i od toga ho?e kokoshke da se razbole, ali nije smrtonosno. 2 ribe, nije lepo da ovde iznosiš svoj psihi?ki status, znam da si "emotivna luda" ali i za to ima leka, uzmi jedno dva-tri "Haldola" i jedan "Largaktil" te jedno pet "Bendžija" odmah ?e ti biti bolje. Ina?e, tema je "Filosofi i njihove teorije", ali vas dve ste toliko PREOKUPIRANE sa mnom da ste potpuno zaboravile temu. Dakle, nema više filosofije te nema ni filosofa a nema ni teorija. Sve je ve? pronaðeno pa i "topla voda".
:angel:
Korisnikov avatar
By gari
Šta...Ko...Gde...Ko se vratio /vratila/??? Stripi, budi odreðeniji kada navodiš da se neko vratio a tema je:"Filosofi i njihove teorije". Pa rekosmo, nema više filosofije, nema više filosofa /osim Angra Manije i 2 ribe/, nema više teorija /osim o žabljem ispljuvku Angra Manije/.
:federi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
uzmi jedno dva-tri "Haldola" i jedan "Largaktil" te jedno pet "Bendžija" odmah ?e ti biti bolje.
Ta koja si ti propustio da popiješ za danas?:hyper:
Korisnikov avatar
By gari
A ne, imam ja SVOJE leki?e, ovo je sve rezervisano za tebe, darling Angra Manija. Da znaš da si mi baš simpati?na u toj svojoj ljutnji, ali TEMA ovde nisam ja nego: "Filosofi i njihove teorije". Stalno moram da te podse?am, da to nije kod tebe senislnost, zakre?avanje arterija? Uzmi malo "Trental", dodaj koji "Aspirin" da spre?iš zgrušavanje krvi, nemoj da ti neki tromb ode u mozgi?, pa šta ?eš onda tek da pišeš. Dakle, nema filosofa, nema filosofije, nema teorija...Sve je pocrkalo u 20. veku.
:gotika:
Korisnikov avatar
By 2kune
2 ribe, nije lepo da ovde iznosiš svoj psihi?ki status, znam da si "emotivna luda" ali i za to ima leka, uzmi jedno dva-tri "Haldola" i jedan "Largaktil" te jedno pet "Bendžija" odmah ?e ti biti bolje.
Eto što je ?ovjek sa iskustvom :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Ma nešto mi kaže da ni vas dve /simbioti?ke li?nosti/ niste bez iskustva. Samo nemojte preterivati, po?e?e da vam se ukazuje pola riba, pola žena...
:elektro:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma nešto mi kaže da ni vas dve /simbioti?ke li?nosti/ niste bez iskustva. Samo nemojte preterivati, po?e?e da vam se ukazuje pola riba, pola žena...
:elektro:
Ne vjeruj Neštou, taj ti je baba tra?ara... :odbij:
A šta je to kad mi se priviðaju psi koji govore? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By gari
E to je ona tvoja dijagnoza F 70. Vidiš kako te Bog odmah kazni kada vreðaš bližnjega svoga /koga treba da ljubiš/ pa ti se odmah priviðaju "cuki?i". Pazi, tako se, malo po malo postane zoofil.
:hypno:
Korisnikov avatar
By 2kune
E to je ona tvoja dijagnoza F 70. Vidiš kako te Bog odmah kazni kada vreðaš bližnjega svoga /koga treba da ljubiš/ pa ti se odmah priviðaju "cuki?i". Pazi, tako se, malo po malo postane zoofil.
:hypno:
Nije dušo. Ali mi je milo ?uti da te kopka. :D
No mislim da je bog time što mi se priviða pas koji govori najmanje kaznio mene... :smeh:
A zoofil sigurno ne?u postati, ne nadaj se... :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Stripi
Šta...Ko...Gde...Ko se vratio /vratila/??? Stripi, budi odreðeniji kada navodiš da se neko vratio
Nije bitno mili?ka, glavno da ja znam :lukavi:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ako samo pomislim, da je iz ovog topica nekaga proizašao CRAP, doðe mi da zapla?em.
Korisnikov avatar
By gari
2 ribe, na nižem si karmi?kom nivoju, kao riba. Ja sam ve? "cuka" a u slede?em životu eto mene kao ?oveka a ti ?eš biti neki kit/a/. A zoofil ?eš sigurno postati ako nastaviš da gledaš "moju lepotinju". To ti je filosofija, brate u Hristu /ili Hristosu, kako kaže Angra Manija/. Ne znam kal zakath šta je iz ovoga nekada proisteklo, nisam bio tu, ja sam još maji.
:roni:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Fifi, opet ?itaš samo sebe? Menja se Hristos, Hrista, Hristu itd.

Izgleda da ti je i ta polovina osmine pile?eg mozga obolela od gripa.
Korisnikov avatar
By gari
Preležao sam sve de?je bolesti pa i pile?i grip. Kod mene posledica nema, ali za tebe sam jako zabrinut. Nemoj da mi prve bra?ne no?i zaraziš 2 ribe pa da odmah gledamo i onaj realiti shou "24 sati sarana" /ne dao Bog/. Ipak stavi masku, ako ne zbog gripa a ono zbog /za/daha...
:slinavko:
Korisnikov avatar
By 2kune
Preležao sam sve de?je bolesti pa i pile?i grip. Kod mene posledica nema, ali za tebe sam jako zabrinut. Nemoj da mi prve bra?ne no?i zaraziš 2 ribe pa da odmah gledamo i onaj realiti shou "24 sati sarana" /ne dao Bog/. Ipak stavi masku, ako ne zbog gripa a ono zbog /za/daha...
:slinavko:
Vidim da se ponovno držiš teme ko pijan plota i da ni po koju cijenu ne zalaziš u offtopic. :luda:
:hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!