Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DIONISDa li si ti Bog? Ako nisi, ne bi trebalo da ti smeta sto ljudi jednostavno ne veruju u Boga na isti nacin kao i ti. Mozda ga samo nazivaju drugacijim imenima.
75% ateista na ovom forumu ja zaista nemam sta ovde da trazim:grom:
Originally posted by DIONISNe, dragi Dionise, ja sam od onih koji nalaze da si zanimljiv. Sujetan da, ali i zanimljiv.
kakve to veze ima sa tim dal sam ja Bog ili ne,mozda sam Bog al treba proveriti:)
Sto se tice onoh koji ne veruju,nista mi ne smeta sto ne veruju,ja samo kazem da mi je bezveze da sam u takvom drustvu,nemam li pravo da iskazem svoje osecaje?
pravdas teodoru sto kritikuje druge a ne das to isto pravo drugima?
ili si me "nabacila na oko" pa ces i ti da se pridruzis grupi koja mi je "za petama"?
Originally posted by sparkNego nadam se da si manje agresivan ateista od Junikorna.
iako sam krsten, mislim da sam agresivni ateista...
Originally posted by SkyenNapravila si neko svoje vidjene religije isto kao i ja i u to verujes
Verujem, ali nisam religiozna. Postujem tradiciju, jer to zelim.
Krstena jesam, ali sam i slobodnog duha, otvorena za sve religije, kojima vise pristupam sa istorijsko-filozofskog aspekta. U sta onda verujem?
Ne znam, zato i verujem.
Originally posted by Tonny"Boze, bez tebe sam lud, sa tobom jos ludji"
e mene je krstio onaj pop sto je posle vencao Arkana pa zamislite koliko me je briga za SPC.
A sto se tice boga nevezano za crkvu - ne verujem i necu nikada moci.
Imam jedno pitanje za sve vernike, stvarno zelim da mi neko ponudi svoje razlicito misljenje, na osnovu cega verujete u postojanje boga? Pitanje je maximalno banalno ali mislim da vredi razmotriti pazljivo razloge.
Originally posted by Tonny???? Ko god ti odgovori na ovo pitanje navodjenjem razloga, kako se to desilo, ili, kao sto kazes, na osnovu cega - nije vernik.
......stvarno zelim da mi neko ponudi svoje razlicito misljenje, na osnovu cega verujete u postojanje boga?
Originally posted by KupperSlazem se u potpunosti. Ovo mi nekako deluje kao da neko pita na osnovu cega verujes da ces sutra ustati. A ipak je svako bar jednom rekao "to cu sutra".Originally posted by Tonny???? Ko god ti odgovori na ovo pitanje navodjenjem razloga, kako se to desilo, ili, kao sto kazes, na osnovu cega - nije vernik.
......stvarno zelim da mi neko ponudi svoje razlicito misljenje, na osnovu cega verujete u postojanje boga?
To, ili imas u sebi ili ne. Nesvetovno pitanje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!